Novinky
...je jeden z posledních, kdo zatím nehodil na net nějakou tu studii BMW, o které by se tu dalo psát, místo nezáživnejch testů novinek jako X4, nebo 2AT, které má kdejakej bloger už dávno projeté.
Dobrý den,
žádný český test BMW 2 AT jsem přiznám se ještě neviděl a google rovněž nepomohl 😄 My byli hned jak to šlo na prvních jízdách. BMW X4 je na test naplánováno. V rámci každodenních novinek pak informujeme i o očekávaných modelech, stejně jako zahraniční servery, to nám nad v tomto případě nebudete mít za zlé.
S pozdravem, Ondřej Chamilla
žádný český test BMW 2 AT jsem přiznám se ještě neviděl a google rovněž nepomohl 😄 My byli hned jak to šlo na prvních jízdách. BMW X4 je na test naplánováno. V rámci každodenních novinek pak informujeme i o očekávaných modelech, stejně jako zahraniční servery, to nám nad v tomto případě nebudete mít za zlé.
S pozdravem, Ondřej Chamilla
Já vám to, Ondřeji, nemám za zlé, ale poslední dobou mi tu nějak chybí testy a přebývá toho "balastu".
Český test BMW 2AT jsem taky ještě neviděl, ale když už si ho i já můžu nechat na celý týden, tak bych čekal, že test už dávno vyšel, ne že bude až dlouho po uvedení modelu na trh... A netýká se to jen BMW 2AT, jde o více novinek, které jsou tak nějak "zazděné" na úkor několika kombinací výbav, barev a motorizací nové Fabie, či fantasmagorických photoshopových slepenců virtuálních tuningářů.
Český test BMW 2AT jsem taky ještě neviděl, ale když už si ho i já můžu nechat na celý týden, tak bych čekal, že test už dávno vyšel, ne že bude až dlouho po uvedení modelu na trh... A netýká se to jen BMW 2AT, jde o více novinek, které jsou tak nějak "zazděné" na úkor několika kombinací výbav, barev a motorizací nové Fabie, či fantasmagorických photoshopových slepenců virtuálních tuningářů.
No ony testy jsou celkově plánovány na třikrát týdně - v pondělí, středu a pátek, na tom se nic nemění. Občas se něco může objevit i v mezidobí. Holt musíme ale splnit plán i na ty novinky, kterých je samozřejmě mnohonásobně více 😄
Kdyz uz resime plany, plan na M235i, idealne vami projetou, se nerysuje?
Nebo neco jine, pro petrolheada zajimave?
Nebo neco jine, pro petrolheada zajimave?
Pokud vím, tak ta jedna M235i pro novináře je, a to ta v Melbourne Red a s M Perf diff. A pamatuji si, že už Aleš Jungmann něco říkal o M135. Že by se měla objevit... >😁 8-s
[odkaz]
Mateřská školka hadra.
Skálopevně věřím, že po tobě sáhnou všemi deseti. Služební smoking se zašitými rukávy ti jistě dají také. 😄