Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW si zaregistrovalo označení X2 Sport. O co půjde?

16 komentářů

flyboyeda
tohle vypadá jak nějaká čínská kopie BMW, doby kdy BMW bylo BMW jsou pryč, snaha vydělat za každou cenu sebou přináší ztrátu prestige, BMW by na tyhle zrůdy měla vytvořit mateřskou společnost pod jiným názvem než BMW, bude to prodejní trhák, ale IMAGE BMW jde do háje
fOE
Rikas BMW timto definitivne prislo o tebe jako zakaznika?
[odkaz]
Uživatel_5340709
Existuje velikostní kategorie aut, kde ještě není SUV??? Za chvílu bude jezdi po silnici snad smart-suv, hlavně že to bude vejš nad silnicí a trochu větší kola. Kdybych vyráběl auta, tak bych taky dělal suv na všechny způsoby, ale co je moc, to je moc. 😒
white label
Že ses pozvracel nemusíš hlásit, a že ses z toho "pos.ral" je vidět podle tvého příspěvku...
Mateřská školka hadra.
gil54
Zajdi k BMW, nech se zaměstnat ve vrcholovém managementu a konečně už jim ukaž, jak se to má pořádně dělat. Před tím si ale raději otři ty zvratky z tváře.

Skálopevně věřím, že po tobě sáhnou všemi deseti. Služební smoking se zašitými rukávy ti jistě dají také. 😄
KANKUNEN
Ta fotka je zblit, ale ty to jako vždy lehce překonáš.
MariAchi
...je jeden z posledních, kdo zatím nehodil na net nějakou tu studii BMW, o které by se tu dalo psát, místo nezáživnejch testů novinek jako X4, nebo 2AT, které má kdejakej bloger už dávno projeté.
fOE
:yes:
Ondřej Chamilla
Dobrý den,

žádný český test BMW 2 AT jsem přiznám se ještě neviděl a google rovněž nepomohl 😄 My byli hned jak to šlo na prvních jízdách. BMW X4 je na test naplánováno. V rámci každodenních novinek pak informujeme i o očekávaných modelech, stejně jako zahraniční servery, to nám nad v tomto případě nebudete mít za zlé.

S pozdravem, Ondřej Chamilla
MariAchi
Já vám to, Ondřeji, nemám za zlé, ale poslední dobou mi tu nějak chybí testy a přebývá toho "balastu".
Český test BMW 2AT jsem taky ještě neviděl, ale když už si ho i já můžu nechat na celý týden, tak bych čekal, že test už dávno vyšel, ne že bude až dlouho po uvedení modelu na trh... A netýká se to jen BMW 2AT, jde o více novinek, které jsou tak nějak "zazděné" na úkor několika kombinací výbav, barev a motorizací nové Fabie, či fantasmagorických photoshopových slepenců virtuálních tuningářů.
Ondřej Chamilla
No ony testy jsou celkově plánovány na třikrát týdně - v pondělí, středu a pátek, na tom se nic nemění. Občas se něco může objevit i v mezidobí. Holt musíme ale splnit plán i na ty novinky, kterých je samozřejmě mnohonásobně více 😄
fOE
Kdyz uz resime plany, plan na M235i, idealne vami projetou, se nerysuje?
Nebo neco jine, pro petrolheada zajimave?
boost.
Pokud vím, tak ta jedna M235i pro novináře je, a to ta v Melbourne Red a s M Perf diff. A pamatuji si, že už Aleš Jungmann něco říkal o M135. Že by se měla objevit... >😁 8-s
Ondřej Chamilla
Vznesu požadavek u šéfredaktora, uvidíme, jestli je M235i ještě k dispozici 😄 Pro petrolheada zajímavé věci se tento rok ještě nějaké zcela jistě objeví, to můžu zaručit.
boost.
:yes:
Mig_35
Já bych hlavně čekal nějaký test M3, to je pro mně událost roku u BMW