Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
Klaudius
Neviem jak jazdí, ale vyzerá otrasne. Interiér je na tom lepšie, len som nepochopil umiestnenie centrálneho displeja, na ktorý sa vodič bude pozerať cez pravé koleno... Koľko času ešte uplynie, kým si dizajnéri doplnia znalosti o ergonómii a bezpečnosti prevádzky?
mne sa naopak tato "nova corsa" velmi paci ..... nebudem prehanat ale snad prvy opel od cias starej peknej vectry spred 15 rokov ktory ma ozaj zaujal .... ten look z Adama sedi corse vitecne .... a interier? Ved tu je to o 2 generacie dalej ako predosla corsa.... vyborne si s tym poradili..... samozrejme kazdy ma na dizjan svoj nazor ale nepochybne toto je krok dopredu a co je podstatne .. ide o krok spravnym smerom :yes😒br />
nesuhlasim teda s tym co tvrdis..... a ergonomia? v com je problem? ma to snad hranaty volant?.. corsa je v europe jedno z najpredavanejsich aut.... nejake fatality tu nevidim
nesuhlasim teda s tym co tvrdis..... a ergonomia? v com je problem? ma to snad hranaty volant?.. corsa je v europe jedno z najpredavanejsich aut.... nejake fatality tu nevidim
Nechápeš napísaný text, nereaguj na mňa. Nemám záujem s tebou diskutovať.
nemusis so mnou diskutovat..... 😉 s urazlivymi osobami sa vseobecne tazko diskutuje to je pravda ... ja s tebou uz davno nemam o com... staci citat tvoje prispevky a clovek hned vidi ze nikdy nie si nadseny ked ti neikto povie pravdu a oponuje ti.... zjavne to zle znasas.... ale o tom je diskusia... ak ta iny nazor zatazuje tak sem chodis zbytocne
Akú pravdu? Ty si fandíš... Keď nemáš so mnou o čom, prečo na moje príspevky reaguješ? A či sem chodím alebo nechodím je moja vec, nie tvoja. Na tvoje príspevky nezvyknem reagovať a ani nemienim začať, tvojich blábolov, "právd" a podobne hodnotných informácií mám plné zuby.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Zato od teba denne čítam len kritiky iných ľudí a ich príspevkov, aj niekoľko pod jedným článkom. Na viac, ako do každého rýpať, asi nemáš. No čo už.
Moje príspevky znamenajú. že na rozdiel od niekoho mám vlastný názor. Nemusíš s ním súhlasiť, ani sa ti nemusí páčiť. Tvoje vyjadrenie nehovorí nič o mojich kvalitách, vyjadruje tvoju úroveň.
Moje príspevky znamenajú. že na rozdiel od niekoho mám vlastný názor. Nemusíš s ním súhlasiť, ani sa ti nemusí páčiť. Tvoje vyjadrenie nehovorí nič o mojich kvalitách, vyjadruje tvoju úroveň.
Gilgit
Dixik2
Na Opel.cz ještě není,ale z novinářských stránek stáhnout jde😒br />
[odkaz]
[odkaz]
super... jedno z mala aut ktore bude mat este aj klasicku atmosferu a to aj bez start / stop systemu.... ten enjoy 1,4 90k za 240 tisic? ..... velmi slusna volba na bezne pouzite :yes:
To je cena třídveřáku bez klimatizace (tedy +42000 Kč).
a je to aj akciova cena.... samozrejme inak je to kus drahsi spas .. ale stejne... zaujimava ponuka... ktore male auto ti dnes ponukne takuto user friendly jednoduchost bez kur.vitok? ved uz aj fabia ma tusim vsade S/S system...
petrumr
Uvidíme .... Docela mě překvapilo kolik Meriv se vyrojilo poté, co sundali cenu. Myslím si, že u Corsy to bude podobné.
petrumr
Nojo ... ono je těch Opel prodejců fakt méně než někdy 2002-2004, když jsem jezdil posledního Opla - Zafiru 2,2 benzín.
-------
1.3 CDTI maly diesel protože moc pomalé topení i nízké výkon :no😒br />
Benzin atmo i turbo :yes:
Benzin atmo i turbo :yes:
Ja Prvni 123
Ale kazdopadne je sympaticka.
1.4 po dovybaveni by mohla byt fajn - a porad neni cenove "prepalena".
Akorat ten cumak to chce videt v reale.
😉
1.4 po dovybaveni by mohla byt fajn - a porad neni cenove "prepalena".
Akorat ten cumak to chce videt v reale.
😉
jozephko
Dúfal som, že príde naozaj nová generácia Corsy, a nie jej facelift. Aj keď trochu väčší ako je bežné. Takže s kilami navyše sa robiť moc nedalo.
Corsa má stále podobne ako všetky Ople nadváhu. Takže u mňa nula bodov. A to pre mňa bol Opel pred 20 rokmi medzi mainstreamom absolútny top.
Corsa má stále podobne ako všetky Ople nadváhu. Takže u mňa nula bodov. A to pre mňa bol Opel pred 20 rokmi medzi mainstreamom absolútny top.
Je jasné, že díky konfigurovatelsnosti je to pořád o mnoho lepší než u Japonců nebo Korejců.