Novinky
kuko
0
v Bruselu už kontakty máš :yes: bude to kariéra jak řemen! >😒]
Přejít do diskuze
No já dal ženě na výběr, buď C43AMG nebo eRko a ona vybrala meďoura, že prý je hezčí. Tak jsem jí na to kývl, koupil letenku do Bruselu a zpátky přijel ... Volvem. Nakonec je spokojená. 😉
jenže já strašně nerad řeším cokoliv s penězma - takže banka, rozpočet, výdaje, všechno to jde přes ní.
Naštěstí výběr káry necháva plně na mně, sama pochopila, že Saab je pro nás to nejlepší >😒]
Naštěstí výběr káry necháva plně na mně, sama pochopila, že Saab je pro nás to nejlepší >😒]
Ja se starenkou vubec neresim cim jezdim- proste si to dovezu domu a hotovo. Zatahovat do vyberu auta zenu je vzdy velka chyba- vyber te vyjde na dvojnasobek casu, mas barvu co jsi nechtel a auto co jsi vlastne taky extra nechtel
Já včera udělal osudnou chybu! Po dobré slovenské slivovičce a pár českých pivečkách jsem byl v rozšafné náladě, tak jsem své drahé polovičce ukázal fotky této 9-3X.
Moc se jí líbí Scout, ještě víc SUV, čím větší, tím lepší.
Já to právě moc nemusím.
Takže by schválenou 9-3 SC nejraději alternovala právě 9-3X. Zatím jsem to ukecal, že to asi bude dražší než bežný model, a bude jich málo, a moc to žere a bla bla bla....
Tak uvidíme jak to dopadne >😁
Moc se jí líbí Scout, ještě víc SUV, čím větší, tím lepší.
Já to právě moc nemusím.
Takže by schválenou 9-3 SC nejraději alternovala právě 9-3X. Zatím jsem to ukecal, že to asi bude dražší než bežný model, a bude jich málo, a moc to žere a bla bla bla....
Tak uvidíme jak to dopadne >😁
Silne zacinam premyslte ze Volvo pujde z domu a misto nej nastoupi tenhle krasavec- jen se mi ho nechce brat u Srby a nasledne ho tam servisovat ;-\
Nevim teda, ale na takovym povrchu jako je na videu si vyjedu i s S classe >😁, Benzin mi tam vubec nevadi, ve firemni XC60 mame taky benzin (i kdyz trochu silnejsi) a spokojenost maximalni. 😄
Auto, ktere tlaci predni spoiler prakticky po zemi je oznaceno za SUV... Vzdyt s tim nevyjedes ani z parkoviste pres obrubnik chodniku. A to uz ani nemluvim o tom, jaky nesmyls je montovat do auta s ambici jizdy v lehkem terenu benzinovy a ne dieselovy motor. To uz to musi byt se SAABem hodne spatne, kdyz delaji takove chyby. Pokud by z toho sundali ten predni plastovy spoiler, zvedli to o 5 cm a dali do te ctyrkolky diesel, maji relativne dobrou sanci, ze si to rada lidi koupi. Tohle ale bude (bohuzel) spise propadak.