Novinky
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
B -max je strašný.Ani se mi nechtělo věřit ,že je to Ford .Připomíná spíš něco Indického třeba Tata. Barva ještě k tomu byla Zetor. :-!
Připomíná spíš něco Indického třeba Ecosport >😁
petrumr
U nas byl Fusion trhak - pro duchodce, ale na Zapade to asi moc neslo - tipuji to na moc usedly dizajn, ale udelat osklive MPV to taky nebude terno.
aj u nas ajj u vas bol Fusion trhak akurat tak na sklonku svojho modeloveho zivota, ked ho predavali doslova za smiesne ceny. A co sa B-maxu tyka, tam ocividne trh nechce ocenit absenciu B stlpikov a posuvne zadne dvere oproti pozadovanej cene. Ak mu casom cena padne, bude sa predavat aj ten, zvlast v nasich koncinach.
Kurňa....mam objednaneho noveho Focusa na unor 2015, tak doufam ze to kluci německý v přesčasech stihnou v požadované kvalitě 😄
Neboj, určitě to stihnou v obvyklé Ford kvalitě... >😁 😉
Škoda, že zrovna není přestupný rok... >😒]
Škoda, že zrovna není přestupný rok... >😒]
petrumr
petrumr
Soucasnyho Fokuse mam taky z Nemecka. Prodejce z Fordu se mi dušoval, že mi to budou vyrabet opět v Saarlouise v západním Německu. No ... Hlavně ať jsem jsem s ním maximálně spokojený jako se současným "starým" Fokusem. :yes:
Tak gratulace k vyberu...jaky motor vybava barva hmm? 😁😁😁
Vybral jsem si 5dv. Ford Titanium - 1.5 EcoBoost 150 k 6st. manuální - bílá barva + pár příplatkovým "serepetiček" jako LED denní svícení apod.
Jezdil jsem v tom na zkušební jízdě a je to FAKT slušný zážitek !!
Jinak - možná už znáte tento odkaz 😒br /> [odkaz]
Jezdil jsem v tom na zkušební jízdě a je to FAKT slušný zážitek !!
Jinak - možná už znáte tento odkaz 😒br /> [odkaz]
petrumr
V průběhu ledna a února je v Kolíně též naplánovalo šest víkendových směn.
a co na to bratři v triku z boleslavi a nošovic? kolik ti mají naplánovaných víkendových směn? všechny? holt jsme stále východ.
a co na to bratři v triku z boleslavi a nošovic? kolik ti mají naplánovaných víkendových směn? všechny? holt jsme stále východ.
Gilgit
Jestli se zase něco nepokazí, Ford má hodně pěkně našlápnuto :yes: