Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Ojetiny a exekuce: Klidně vám seberou auto

14 komentářů

ALLSTONE
V čezku je jediná jistota. Hromada daní a polatků,nejdražší energie na světě,v obchodech předražené ***,a v případě nějakých úspor to ukrade stát..pokud se přece jen najde někdo,kdo má našetřené korunky,může jít do bazaru a tam o ně 100% příjde....Buď koupí drahý šrot,nebo předraženou ojetinu a přeplatí ranec na úrocích..
Tak jako tak to může být exekutorské mrdky,která se zahojí na kupujícím ve svůj prospěch...Uspokojení věřitele je až na posledním místě..
PROČ POŘÁD LIDÉ NAKUPUJÍ V BAZARECH?????????????????????????
Filalák
Já třeba přeferuju autobazar před koupi auta přes inzerát, při poslední koupi jsem se nechal napálit a zaplatil jsem za to tvrdě.
ryccardo
Takhle si ale můžeš naběhnout i když koupíš auto od někoho přímo na inzerát.
Damian120
No osobne nechapu jak nekdo muze kupovat od soukromnika, prave z duvodu mozne zatizenosti vozu exekuci. Pochybuju ze by v bazarech mela byt takova rizikovost s timto problemem. Kdyz jsem pred 2 roky prodaval Megana do Acek, prekontrolovali snad uplne vsechno, takze by exekuci urcite taky nasli....
koumavej
Koupě hlavně na inzerát je riziko.
Vždy při koupi požadujte přítomnost majitele vozu a zajistěte si jeho notářsky ověřený podpis!
Neposílejte zálohu na vůz, dokud nemáte klíčky a s vozem okamžitě odjeďte, aby "nezmizel"!
Pozor na vysoce rizikový komisní prodej u fyzické osoby!
Kupovat tam, kde garantují původ vozu, což mají velké autobazary, 3a s tím tuším začali.
Thomas-novy
No a od července si člověk musí dávat bacha i na auto v polopřevodu. Takže účast majitele je určitě nutná, nebo minimálně ověření o zaregistrování auta. Pokud chcete jít do bazaru tak radši do nějakého většího, kteří auta odkupují a ne jen přeprodávají, tam by jste mohli naletět lehce.
sshskript
Těch exekucí je mraky. Je mi líto hlavně mladých rodin co si vezmou půjčky na myčky pračky ledničky sušičky a mixery. pak se rozejdou a jeden z nich nemá na splátky.
Znám případ kdy borec koupil autoo od chlápka které mu pak sebrali, ten autobazar to aspoň garantuje že je auto bez exekuce v jejich vlastnictví. Leader trhu ojetin činí v poslední době vstřícné kroky.
ALLSTONE
Hmmm,a to je kdo ten leader???? to jsou ti,co nacpou ty předražené krámy na nekonečný úvěr ??? a pak nastoupí právě ten exekutor?????
Finanční negramotnost obyvatelstva čezka stoupá,jinak by tady takovíto leadeři vůbec nebyli...
Ono už není normální,když si někdo veme myčku na splátky...takže teď nemám 15 000,- tak budu mít 20 000????
A dám 20 000,- abych nemusel mýt 10 minut nádobí a proto budu chodit půl roku do práce abych ji splatil 😃)))))))))))))))))))))) toto udělá jen DYLINA......
sshskript
Stačí si zapnout televizi, každá třetí reklama je na nějaký úvěr. Se někdy nedivím že si ty půjčky berou i ti co nemají raálně vyhlídky tu půjčku splatit. Kdo však potřebuje auto a chybí mu peníze tak mu moc možností nezbývá.
Kajakar
Z vlastní zkušenosti vím že na inzerát už nic nekoupím ;-\ 😒 Poslední auto mám z Mototechny a musím říct, že bylo a je jako nové, fakt luxusní koupě.
Karolina5
Také nejsem velký fanda inzerátů a preferuji bazary, hlavně když přijde na výkup. Zavezu auto do Áček a mám klid, nemusím se s nikým hádat a strachovat se, že rána budu mít auto zpátky s nějakou stupidní výmluvou.
OLIVER _
Takové dluhy mohou být opravdu velký problém a to si ani často nedokážete představit jaký. Určitě mi nedává moc velkou logiku to, že si někdo v exekuci půjde koupit auto, místo toho, aniž by si daný problém vyřešil 😊 Je fajn se občas podívat na nějaké stránky, kde se dá zjistit, zda nemáte někde nějaký problém. Třeba https😐/www.financnipomocnik.cz/…tit-sve-zaznamy/
ivanka087
Koukám, že plno lidí asi , ani neví, že si na internetu vůbec něco mohou o dluzích zjistit. To je mi to ale velké překvapení. Já jsem třeba narazila na jednom webíku na https😐/exekuce-dluhy.cz/…ejstrik-exekuci/ a myslím si, že tohle by měl znát úplně každý. Vždyť téměř neustále něco od někoho kupujeme. To by bylo, abychom si na ty věci nedávali příště pozor.
Adam Ondra
Příspěvek podléhá schvalování.