Videa
že žádný záběr nedává celkový pohled na tu hrůzu na palubce... :no:
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ale zvenku dobry, ne? 😉
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
len ok? Na autosalone som v tom sedel, hned za nim nove sorento, potom passat, superb, mondeo, kym bol prazdny autosalon, tak som pobehal rychlo novinky, tie auta oproti espace vyzerali ako o triedu horsie auta a to vazne neprehanam. Odporucam si sadnut do toho auta aby ste pochopili.
Z mainstreamovych znaciek som v kvalitnejsom interieri este nesedel.
Displej ako v tesle urcite ale nie je, je o dost mensi, tiez ma to prekvapilo,na fotkach vyzera vacsi.
Stiesnene to je do urcitej miery, ja mam 196cm a ziadna vyzla nie som, bol som obklopeny stredovym tunelom a laktovou opierkou,ale nic specialne mi nevadilo. Mozno by som privital viac priestoru pre prave koleno.
Z mainstreamovych znaciek som v kvalitnejsom interieri este nesedel.
Displej ako v tesle urcite ale nie je, je o dost mensi, tiez ma to prekvapilo,na fotkach vyzera vacsi.
Stiesnene to je do urcitej miery, ja mam 196cm a ziadna vyzla nie som, bol som obklopeny stredovym tunelom a laktovou opierkou,ale nic specialne mi nevadilo. Mozno by som privital viac priestoru pre prave koleno.
Taktéž jsem v tom seděl na autosalonu v Genevě a musím potvrdit Tvoje dojmy, lepší kvalitu interiéru jsem snad v mainstreamu zatím neviděl. :yes: Pokud vydrží u tak velké káry bez závad ty oturbené 1,6 motůrky nějaký větší náběh km (což asi jo, když tam dávaj standardně záruku 5 let / 100 tis. km), tak to bude za tu cenu, pokud někdo bude chtít větší luxusní auťák s vyšší stavbou (a nebude zrovna toužit po SUV) jedna z nejlepších voleb na trhu... :-!
Doufam, ze se cesky Hyundai inspiruje u svych americkych kolegu - neni to primo reklama, spis velmi povedeny viral😒br />
[odkaz]
[odkaz]
No to se neboj. Sestrihaji to na pul minuty, ten "nastydly pan" to nadabuje s vervou komunistickeho prokuratora a cele to vyzni tak, ze "vysilame jasne zpravy konkurenci, hjondee dosahuje intergalaktickych rozmeru, vcera jsme ovladli Cesko, dnes cely svet, zitra ovladneme cely vesmir a i sousedovi z Marsu bude jasne, kdo vyrabi ta nejkvalitnejsi ceska auta". >😒]
dik za odkaz 😉
A ta reklama je fakt dobrá :yes:
[odkaz]
[odkaz]