Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen Gran Santana: Přeznačkovaný Rapid Spaceback pro Čínu

16 komentářů

Balsam
Takových vás je víc.
Hittman
Jako že Spaceback je pro mne takový lehčí humus, musím uznat, že VW je humus ještě větší, ovšem Čína, to jsou jiné chutě 😉
maros
v porovnání s Pažó 301 je to zhmotněná krása. >😒] :yes:
3_diamanty
je rapid spaceback hotovy krasavec 😉

toto sa vw vizualne moc nezadarilo
tomkite
[odkaz]
ikarus
to je běžné, já zas viděl Sandero se znakem Renault, nebo Corsu a P206 sedan :yes:
Střelec
Kdyz tam takove roky zivili Santanu, tak toto je dle predchudce krasavec. Jinak ale jak rikas humus 😉
Horst Fuchs
No, zas tak hrozné to není, hlavně to má zadní světla ve stylu Jetty (a nového Superbu), takže odpadají škodovácké prokopnuté páté dveře.
Předek je taky vcelku uhlazený, není tam ten nadbytečný plast mezi světlem a maskou.
Jinak jsou tyhle "OEM" auta někdy zajímavá, kdesi kdysi jsem viděl i Felicie VW...
Somewhere je už preč
Pletú tie mená piate cez deviate. Santanu si pamätáme ako verziu VW Passat, meno Rapid má už tretí voz, a opäť úplne iný ako predchodca, nehovoriac o Felicii... Aspoň u Superbu dodržali dekórum a ostali verní filozofii auta.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Arese
Vida, že to jde! Proč tedy manuál nenabízí Škoda i pro Rapid 1.4 TSI, je mi záhadou... 😒 ;-\ 😒 Ano, asi by to byl jen 5kvalit, ale pořád lepší, než DSG...
Tymkoo
Já teda nevím, ale mi se to líbí 😄 Byť hodně za to může plná výbava, metalíza apod.
Horst Fuchs
Jo, přesně, to bude ono... VW Caddy, viděl jsem myslím verzi s budkou
Gilgit
_Karel_
Humus? 😲
Gilgit