Testy
Nevíte, zda má auto rezervu , nebo se dá připlatit?
Mínulá generace ji neměla , a to byl velký nedostatek u rodinného MPV.
JINAK ZA TY NEMALÉ CENY BY AUTO MĚLO UMĚT ČESKY IHNED!
😉
Mínulá generace ji neměla , a to byl velký nedostatek u rodinného MPV.
JINAK ZA TY NEMALÉ CENY BY AUTO MĚLO UMĚT ČESKY IHNED!
😉
Dobrý den,
rezerva je pod autem 😉
rezerva je pod autem 😉
Mám čerstvě koupeného starého S maxe (těsně před zastavením výroby).
Především z důvodu ceny, které byla na rozdíl od nového modelu pro mě ještě akceptovatelná.
Jediný důvod pro nového S maxe bych viděl v té rezervě 😄
Předpokládám, že to bude dojezdovka.
Neví někdo zda je "kompatbilní" se starým S maxem ?
Především z důvodu ceny, které byla na rozdíl od nového modelu pro mě ještě akceptovatelná.
Jediný důvod pro nového S maxe bych viděl v té rezervě 😄
Předpokládám, že to bude dojezdovka.
Neví někdo zda je "kompatbilní" se starým S maxem ?
Na starsiho smaxe pasuje dojezdovka z mondea.
Co porad mate s tou rezervou, ja ji potreboval za 20 let jezdeni dvakrat.
Neboj i ceny toho noveho po par mesicich spadnou.
Co porad mate s tou rezervou, ja ji potreboval za 20 let jezdeni dvakrat.
Neboj i ceny toho noveho po par mesicich spadnou.
Taky me stve, ze ji Mondeo nemá, ale jeste sem nastesti neptoreboval, mam lepicí sadu a kompresor >😁 Jde o to, ze kdyz pneumatiku nahustíš pěnou, vyhodíš ji.... píchlou gumu zalepíš. Pokud protrhneš kolo, pěna je ti k ničemu.
Jazdí určite fajn, ale ten vzhľad... Jak bol pekný a spredu nápaditý, tak táto nová držka je hnusná a tuctová. :no:
suhlas... tymto smerom to nepojde..... spredu je to zase fiesta... uz vacsiu sterilitu a dizajnovu latentnost na trhu predvadza snad jedine audi ... pritom ford mal kedysi ( a nie je to az tak davno ) celkom fesne vozy... napriklad focus 2. generacie po facelifte alebo ford puma boli ozaj ze pekne ..... no jo bejvavalo
haaa, Ford, to je ten co mi ukradl ten automat. A jaktože tu není korektní informace, že Malorka je ve Středozemním moři?
Zdravím, ta nová Forďácká maska je dvousečná zbraň. Na novém Mondeu je skutečně excelentní, dodává mu jedinečně ostrý a agresivní vzhled a moc sluší ale naopak novou Fiestu tato velká maska zcela deformuje a na S - max, jakožto na velké MPV to nesedí tuplem :no:
Vím, že design je dost subjektivní záležitost, ale je k zamyšlení proč dávat 1 masku na 3 rozdílná auta...
Vím, že design je dost subjektivní záležitost, ale je k zamyšlení proč dávat 1 masku na 3 rozdílná auta...
Vykonove to uplna bida nebude a nemusis resit zadny filtry castic, jejich vypalovani, mocovina a ja nevim co 😄
Vezme si to o neco vic benzinu, to asi jo, ale to neni takova hruza kdyz s tim najezdis 10-20k rocne.
Naopak kdo jezdi dalky, koupi si samozrejme dobrej diesel a o benzinu ani nepremysli.