Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

WRC čekají změny. Auta budou silnější a širší

14 komentářů

flyboyeda
WRC je přesný opakm je skvělé že bude ještě atraktivnější, F1 is Dead, WRC go wana go
FOFO
Já bych teda ani neřekl
ericn
Také mi přijde zajímavější Rallye než F1 😉
JDM
myslím že WRC už taky pomalu umírá ... teď letí rallycross , silnější auta , závody , skoky, akce , havárky .... lidi chtějí show uprostřed města a čím dál míň stepovat v každým počasí někde v lese a čekat že za každou druhou minutu proletí auto šílenou rychlostí a zase zmizí .
Provocateur
Rallycross je v současnosti asi nejzajímavější motorsport. Jedinou, ale velkou nevýhodou jsou jezdci, lidi chtějí vidět ty nejlepší, což v rallycrossu nedostanou.

Rally je v této kategorii s přehledem nejnavštěvovanější sport a nadále bude. Milion diváků nikam jinam nedostaneš 😄
Tymkoo
Zvláštní, že na závodech v Hustopečích při vyhlašování výsledků nás bylo na náměstí možná tak 80..
Arese
Tak pokud budou budocí Wé-Er-céčka tak hnusná, jako to auto na kresbě, tak potěš koště! 😢 :no:
ericn
Jo ta kresba je trošku uchylná >😁
holden_holden
on si ten vosel popletl 55mm a 55cm
praděda7
Navrhované změny tu už jednou byly a byla z toho katastrofa. Proč lézt dvakrát do stejné řeky? :-!
Czerwik
Skupina B bola katastrofa? Možno čo sa nehôd a bezpečnosti týka... ale dneska sme už inde, tak prečo neoprášiť, minimálne, vzhľad typu Gr.B? Chceš mi povedať že sa ti nepáčia? [odkaz]
Gouda
Všechno je to celkem fajn, alespoň se zvětší mezera mezi WRC a R5. Ale elektronický mezinápravový diferenciál? To jde proti směru, kterým se WRC měnilo v letech 2006-2010, kdy se nejdříve zakázala elektronická kontrola nápravových, a pak i mezinápravových diferenciálů, s cílem maximalizovat vliv řidičských kvalit na výsledek. Takhle se ale opět zvýší rozdíly mezi výrobci, podle toho kolik peněz do toho nalijou.
Stejsn
všude se hraje na milimetry - povolené maximální stropy ve výkonu, rozměrech, hmotnostech... kdysi to bylo na automobilce, jaké nejlepší auto dokáže postavit. Dneska je to všechno sešněrované limity. Já chápu proč se neomezená Group B zrušila, ale ruku na srdce - nebyla to nádhera?
holden_holden
to byla nadhera kterou uz nikdy nezazijeme