Ekonomika
Helmut
7
Že to říkají zrovna auto ESA. Týdně potkám několik jejich kamionů naložených auty, tedy lépe řečeno šroty, které sem tahají a dávají je tu do kupy. Zrovna tak áčka. Ty auta jsou naleštěné pasti, které při dovozu nikdo nekontroluje. Důležitá je pouze cena. Pak se lidé diví že se jim to sype pod zadkem. Hlavně že je to z německa!
Kajakar
0
auto esa a aaa je jedno a to same, maji stejneho majitele, jen auto esa vetsi vomrd
Ono za to si můžou bazary sami . Oni stáčejí tachometry a prodávají naleštěné šroty ....
Lidi si raději dovezou individuálně auto od majitele z Německa s najetými 200000 km než aby koupili v bazaru auto které se tváří jako že má najeto 120 000 km ale opravdu přes 300 000 km
Lidi si raději dovezou individuálně auto od majitele z Německa s najetými 200000 km než aby koupili v bazaru auto které se tváří jako že má najeto 120 000 km ale opravdu přes 300 000 km
To co říkají v ESA nebo tlustá čarodějka Topolová je mi fuk. Většinou je to pravý opak, jak varují před individuálními dovozy a mají různé rady je úsměvné. Jsou to jen vychytralí obchodníci, kterým jde o zisk, ne o auta. A čím levněji vykoupíš a čím dráž prodáš o to víc ti zbyde, to je celé. Zbytek je jen omáčka a marketing atd.
Bohužel mohu po hořké zkušenosti z Áček potvrdit. A to se nejednalo o dovoz, ale český původ - na podvozku se to taky hodně výrazně projevilo...Ne že bych čekal zázraky, ale oni snad ani nemají vstupní kontrolu. Prakticky jediná jejich konkurenční výhoda je hodně aut na jednom placu, jinak čistě marketing (ale že ho mají propracovaný do detailu, to jo).
U nás musí jezdit v bazarovkách i taková Mahulena Bočanová a nějaké další „celebrity", které já neznám, tak se nedivte, že normální člověk musí jezdit Feldou svařenou ze dvou Feld tzv totálek popsanou bazarníkem jako „lehce ťuklá".
tak když i Jarda Jágrů jezdí autem z AAA a dělá jim reklamu,tak snad ty jejich auta tak špatný nebuzdou ne?
Auta jsou spotřební zboží. Ceny klesají, auta se točí rychle. Nový auto ztratí po třech letech 40prc ceny. Já každé dva roky jedu do AAA a vyberu vždycky, staré tam nechám a odjedu s lepším. Kupuju na 200 tisíc. Od nějakých no-name autobazaru bych nekoupil.
Stačilo mi se jednou spálit, podruhé už tu chybu neudělám a do auto esa pro auto nepůjdu, když kamarád nedávno přijel s astrou a já viděl na rámečku rz auto esa zeptal jsem se ho jestlito u nich kupoval on- odvětil mi ani se neptej do toho auta jsem uz nacpal 2x tolik než za kolik jsem ho u esa koupil... :no: