Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Renault Alaskan: Navara od Francouzů zatím jako koncept

20 komentářů

Bosss
[odkaz]
simson33
ještě nejezdí (v Evropě) ani Navara a už tu máme odvozenou verzi od Renaultu. Vypadá to tak, že Mercedes bude až třetí na řadě... Ale zase to nejlepší nakonec 😄
Nicco
Zase dalsi nosorozec
Pekelná Micinka
Až na ten znak je to jak od VW. U užitkáče se to ale dá chápat.
Ozzman
A amarok je zase Nissan Navara a tak dále. .. proste je ti offroad pickup 😉
3_diamanty
podoba ciste nahodna? ...... ale inak pekne.... zatial je to krajsie ako navara... uvidime ako dopadne seriovka :yes:
Střelec
Jojo, Rendlík jede, tohle je nádhera, král třídy :yes😒br /> Nový designový směr nemá chybu, už se těším na Megana :yes:
Somewhere je už preč
Rendlík? Že ťa klávesnica nebolí za to hnusné slovo..,. A to si akože fanúšik Renaultu,... 8-s
Střelec
Proste jsem mel tak dobrou naladu z toho krasneho auta, ze mi tady ten casto pouzivany posmesny nazev prisel uz hodne vtipny >😁 😉
Jen at se smeji, ale nic to nemeni na tom, ze Renault dela v Evrope nejhezci, nejlepsi auta :yes:
jossalito
Odtud vítr vane. >😁
RS
Všechny tyto pickupy vypadají naprosto stejně. Nakonec na základním a ideálním tvaru není moc co vymýšlet.
Nová tvář Renaultu se mi začíná líbit. Po letech opět koukatelná auta :yes:
pumpkin
Hlavne tá korba je vždy rovnaká. Jasné, má byť logicky funkčná, ale mohol by tam niekto capnúť horizontálne svetlá, ktoré by napríklad prechádzali do sklápacích dverí.
jamp
Ta korba sa obcas upravuje, napriklad na prevoz stvorkolky, motorky, alebo snezneho skutra a vtedy by tie svetla isli prec aj s tym zadnym celom. A ked sa neupravi, tak sa obcas vozi kvoli dlhsiemu nakladu zadne celo vyklopene do roviny s podlahou, takze svetla na zadnom cele zas nemaju vyznam...
Auto CZ
od vtedy co skoncil predaj uplnej hitovky Thalie predaje rendlu idu pomalicky od desiatim k piatim...
moreczech
ty jsi taky CZ případ >😁
Ada je zase tady
Ve voze s francouzskou (navíc rendlíkovskou) bych se opravdu nechtěl pohybovat v oblastech, kde na spolehlivosti techniky závisí přežití posádky... :no:
grifith
Dědku, ty máš jen štěstí, že senilita nebolí.... :-!
Střelec
Dedku, vam tam v Plzni zkrachovaly nemocnice? 😉
_Karel_
Nevím, jestli má cenu řešit vzhled prototypu, když je téměř jisté, že to ve finále nedopadne stejně. Ale jestli to smysl má- pak- paráda! I když základní tvary vypadají velmi povědomě, nevím o hezčím pick-upu!
Bubáq
... ale záleží na vzhledu! Alespoň to na silnicích nebude tak nudně ošklivé! A s kvalitou designu Alaskanu máš pravdu: je opravdu nejhezčí. A snad bude i dostatečně chlapsky masivní, jak by správný pick-up měl být.
Překvapuje mě, kolik automobilek pokládá absenci pick-up v portfoliu za tak významný nedostatek, že chystají svůj vlastní typ. Časy se asi významně mění, s pokračující desintegrací světa, se zvyšujícími se nejistotami obyvatelstva ohledně budoucnosti se asi počítá s prudkým nárůstem počtu těch, kteří v rámci starání se o sebe a své rodiny nastoupí na pole a začnou pěstoval zeleninu, obilí a brambory. To pokládám za správný trend a myslím, že se přidám. Aspoň mě konečně přestane zajímat, který ze supersportů má nejvýkonnější motor a nejširší pneu... takové cypoviny!!!!