Novinky
V období dovolených bývá okurková sezona. Čekací doby jsou i tak dost dlouhé. Problémy v Číně a Rusku to je ten pokles. Nic neroste pořád a pokud si to u VW mysleli, tak jsou dost naivní.
Tihle internetovi analytici me vzdy pobavi. Jsi si jisty, ze jakakoliv spolecnost nepocita s poklesy?
Nejsem analytik, ale občas mi připadá, že v některých firmách počítají pouze s růstem nikoli poklesem. Asi je škoda tady vůbec něco psát. Mimochodem již samotný článek je jako z okurkové sezony.
Prodeje v Číně padají, a to dost. Rapid byl v červenci na míň než polovině prodejů, Octavia se relativně drží, ale taky ztrácí. Pokud je v ní započtený starý model, tak klesá taky dost strmě.
Jestli má někdo odkaz na detailní statistiky i pod TOP100, budu rád.
Jestli má někdo odkaz na detailní statistiky i pod TOP100, budu rád.
No toto, lidé nechtějí auta které v základu stojí 250 000 a s min výbavou a motorem 340 000 Kč? Hyundai má nyní diesly za cenu benzínu, tak ten pokles bude ještě větší... :no:
tak rusko no, ale ze by tam bylo tolik bohacu co si dovoli nove auto mi neprislo kdyz jsem tam byl? nove auta ztraci na hodnote rychle a tak se nevyplati kupovat, chytrej clovek si koupi z bazaru v dobre vybave za prijatelnou cenu kdyz teda nekoupi stocenou bouracku pres inzerat jak to tak byva...
To je samozrejme ptakovina. Ojety auta kupujou ti, kteri na nove nemaji a to nemyslim nijak spatne, je to i muj pripad. Ale kazdopadne nekupuju v bazaru, protoze je to lepsi nez si zajit pro novou karu 😄
Pro mě celkem nepochopitelný proč Škoda vyrábí v Indii. Tolik let a pořád naprosto mizivé prodeje.
Zajímavost je vysoký podíl registrací Golfa na dealery, ale to je zase spíš krátkodobá turbulence.
Evropské trhy zatím rostou,ale je jen otázkou jak dlouho a v USA se jim dlouhodobě nedaří, ve srovnácí s konkurencí.
Značka ideál >😁 >😁
Takže ono to asi bude individuální
Multikulturalismus přinese Neměcku samá pozitiva, o tom není pochyb.. Máma Merkelová to má pevně v rukou a ví co dělá.
Až odborové hnutí vyřadí i Ingolstadt, Dingolfing, Stuggart atd továrny obsadí General Motors a Lada na základě nové Bruselské dohody o rozdělení Evropy.
Míru zdar >😁
"Nudné modely, kterými už ani důchodci nechtějí jezdit, za ceny, které člověka nudí (?). Nikdy v životě bych si VW nekoupil.
Typické, ne?
Nudné ceny - >😁
62,1% k 37,9%
V tabulke mas prehlad poctu predanych aut podla znaciek... z februara 2014 a to pre privat a firmy(+zivnosti)
Im Bereich Firmenwagen finden wir mit einem Gewerbeanteil in der Spitze von ca. 90% Modelle wie den BMW 5er, Audi A4 und A6 oder den VW Passat in der Spitzengruppe wieder.
[odkaz]