Design
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeBude takto vypadat nová Škoda Yeti? Plus první foto faceliftované Octavie!
41 komentářů
Egi
>😁 faceliftovaná maskovaná Octavia na černých značkách. Kdyby to byl prototyp faceliftu, tak jezdí na zelených F-kách. Milí zlatí tohle je úplně obyčejný Superb. >😁
Že si ho Švihák v noci spletl? >😁 No, stane se >😁
Hale jako, ty espézetky byly divný ! >😁
Prohnaly se kolem mě tři za sebou. Tmavě zelený a znaky zakrytý. Šlápl jsem do hybrida a jednu jsem předjel. Bohužel, z několika fotek byla "použitelná" jen jedna. Na Superb mi to přišlo menší. Uvidíme časem, no.
Prohnaly se kolem mě tři za sebou. Tmavě zelený a znaky zakrytý. Šlápl jsem do hybrida a jednu jsem předjel. Bohužel, z několika fotek byla "použitelná" jen jedna. Na Superb mi to přišlo menší. Uvidíme časem, no.
Tak jestli jeli ve 3, to už něco být může.. Oni s tim jezdí celkem rychle, zvláště pokud se cítí být sledování. Viděl jsem takhle na dálnici předprodukčního Rapida, když jsem ho chtěl opětovně předjet, zrychloval asi do 170ti, provoz neprovoz.. po tom, co jsem ho předjel, jsem se vrátil na dálniční tempo a on ještě pěkný kus pelášil, znovu mne předjel a pak někde v dáli asi zpomalil. Někdo tu i zminoval dokonce najíždění, nebo podobné náznaky agresivity... ale to se mne nestalo.
F-kaři se s tím fakt nemažou. Nedávno jsem jednoho takového potkal na cestě do Boleslavi se Supem 3. Předjížděl ve vysoký rychlosti tak, že protijedoucí musel brzdit a vyhnout se. Asi spěchal do závodní jídelny na oběd či co. 8-s
To zni jako kdyz John Foe popisoval setkani s Ufo nad Islandem v roce 1989 >😁
Nabudúce najslabšieho zo záhadného stáda vytlač z cesty, aby boli lepšie fotky. >😒]
Nie, ale vážne. Ja si tiež myslím, že je to Superb Combi. Veď tuším sa v Prahe bežne premávali maskované Mercedesy aj keď už bol daný model predstavený...
Nie, ale vážne. Ja si tiež myslím, že je to Superb Combi. Veď tuším sa v Prahe bežne premávali maskované Mercedesy aj keď už bol daný model predstavený...
3_diamanty
to ako novy tiguan ale s maskou a svetlami z fabie
este ze to nie je realne ofiko foto
este ze to nie je realne ofiko foto
Dixik2
Dvoje světla mám potvrzené a asistenční systémy ze SIII také. :-!
Jak moc hrozné to bude? [odkaz]
Takhle?
Takhle?
Momentálně mě nenapadá, jak jinak by rozdělená světla šla udělat než jak to měl éčkový mercedes.
Jsem na Kabaně fakt zvědavej. 8-s
Jsem na Kabaně fakt zvědavej. 8-s
Jeste by sla rozdelit horizontalne, treba jako to ma C4 Picasso. Kazdopadne octavka facelift predku rozhodne nepotrebuje. Trochu doladit zadek (hlavne u kombiku) a interier.
Pane bože, hlavně ať jsou s tím faceliftem Octavie III opatrní, aby to nakonec neskončilo podobnou katastrofou, jako facelift Octavie II ! 😲 😒 😢 8-s
Mně se tento návrh a provedení moc líbí! A pokud by šel do stejného řešení i Yeti následník, vůbec bych se nezlobil.
U Yetho treba, nakonec pred lety jsem taky udelal fotomontaz, ktera to mela podobne, ale octavku bych nechal byt. A kdyz zmenu, tak rozhodne ne takto radikalni.
No, protože to vypadalo hnusně, tak se to muselo ještě přepracovat, ale Kabaň se oddělených světel vzdát nechce...kvalita s tím má problém, že by to nelícovalo >😁
Vrtá mi o hlavou - proč by se Kabaň začal pouštět do takových kontroverzních prvků? Proč má vůbec Octavia projít tak výrazným faceliftem?..vždyť prakticky ani facelift nepotřebuje...Jak jsem psal - snad se jim nepovede slibný nový směr přeplácat a zkazit...
Ada je zase tady
s těmi rendlíkovsky protáhlými zadními světly a F-kovou SPZ jsem viděl včera před půlnocí na D11. Říkal jsem si, že pokud by to měla být nová Škodovka, tak tento tvar zadních světel ji bude v očích konzervativně myslících lidí komerčně velice degradovat :no😒br />
Co se týká té kreatury z PC, jenž by měla údajně nahradit Yeti, tak pevně věřím, že něco tak strašlivého na silnici nepotkám :no: :no: :no:
Co se týká té kreatury z PC, jenž by měla údajně nahradit Yeti, tak pevně věřím, že něco tak strašlivého na silnici nepotkám :no: :no: :no:
JFK
Žádnej facelift Octavie to není
Barry Lyndon
snad to teda jako fabiatický Tiguan vypadat nebude... Kabaň, když chce (nebo když může?), tak umí :yes:
honza_f
Dnes mne po otevření nového autotipu napadlo, jestli to auto na fotce není náhodou nová A4? Co myslíte?
Oktávka - zadní svítilny ala Superb proč ne (jen se už hůře rozeznají), ale přední světal oddělená? Toho se hodně bojím.... To, že "zprznili" facelift dvojky asijskými světly, se dalo ještě překousnout a časem to ujde... a jestli tady zasáhnou ještě radikálněji, potěš koště..
OIII FL se taky bojím.