Novinky
Ji/Ri
3
.... při výrobě tohohle knedlíka pojede výroba tahokovu na plné pecky >😁
...zatímco ostatní se snaží nabídnout s každým stupněm drahosti něco úžasnějšího, Bentley zvolilo velmi unikátní recept.
V jeho ukrutně drahém Bentley BT získáte jedno z nejošklivějších aut historie! A to se vyplatí! :yes: 😄
V jeho ukrutně drahém Bentley BT získáte jedno z nejošklivějších aut historie! A to se vyplatí! :yes: 😄
Nazivo to takova hruza ani zdaleka neni. Naopak mi ten bentleyovsky design prijde na SUV naramne pasujici. ALE problem toho designu je jak je stary / proflakly. S jedinou linkou / tvarem nemam problem, ale uz je to tu proste dlouho a pusobi to stare, a to je sakra problem.
Místní slintalové si proste do modelu Bentley Bentayga musí kopnout. Zrejme se potom cítí líp.
Na subjektivním vnímání designu není žádnej rozpor, každej to má jinak. Nazvat BT krásnou by obecně chtělo hodně odvahy. Design mi přijde příliš těžký a násilný.
Je to vskutku výjimečně nepěkné, až se mi to líbí. Nepochybuju o tom, jak silně negativní emoce to auto bude vzbuzovat. A přitom je to přebouchaná Q7.
jak Charles Emerson Winchester, ale auto pro britskou královnu asi nemůže vypadat jinak.
Ale ale, SUV sice primárně nemusím, ale je to dost dobré, určitě jsou auta co budou v prvních týdnech výroby již dááávno vyprodány.