Novinky
bych si rád i zachalupařil. 😄 :yes:
Dej s tím kombíkem pokoj.. Jinak z portfolia Ferrari bych si rozhodně vybral něco jiného.
Tak chybí tomu metla, jinak klasika kombajn na hlínách... >😁
Pro mně by naopak bylo od Ferrari zajímavé právě takové auto, dvanáctiválec vpředu, vzadu prostor na kufr nebo pár tašek. :yes:
Pro mně by naopak bylo od Ferrari zajímavé právě takové auto, dvanáctiválec vpředu, vzadu prostor na kufr nebo pár tašek. :yes:
No... asi bych si tu chalupu raději odbyl v Loganu MCV a podobně a pro ten pocit měl F12b, ale proti gustu...
Kdybys měl F12b tak bys do logana už z prinicpu prostě nesednul, tak to nefunguje. 😄
Uplne vidim ten rozhodovaci proces kupce GTC4Lusso...
Logan, nebo keramicke brzdy... logan nebo keramicke brzdy? >😁
EDIT: a to jeste tipuju, ze jsem ty CCB u ferrari radne podstrelil. 😄
Logan, nebo keramicke brzdy... logan nebo keramicke brzdy? >😁
EDIT: a to jeste tipuju, ze jsem ty CCB u ferrari radne podstrelil. 😄
Jistě že ne. V reálu by si asi na chalupu nejezdil. A pokud ano, byl by to RR, GL, nebo aspoň X5, F-Pace... Já jen, že i přes jistou univerzálnost GTC4Lusso nemá světlou výšku pro cesty mimo německymluvící standard vozovek.
X5, F-Pace..., nebo SQ7 s nově vybroušenou technikou😒br />
[odkaz]
Jak stylově cestovat na chalupu...na Riviéře 😉
v Ženevě je Volvo V90. A ne že ne. 😉
takových opatření, ale Flyboy Eda by skutečně zasloužil na chvilku odpočinek...
Autu samotnemu by som vytkol len to ze si ho nemozem dovolit, inak je to sen...
Ten kdo má všech pět pohromadě si koupí A6 All-road Biturbo, které je ve všem na co si vzpomenu lepší jak tenhle hloupý italský krám na nic
Proč si proboha někdo takovou škaredou hovadinu koupí, Proč ? Proč ? Proč ?
Why ? Why ? Why ?
GTC4Lusso :yes:
Chce to však červenú, ako na každé Ferrari 😄
Už to přeháníš až moc :-!
viz 13:14 8-s
Kde přišel autor na kombi nevím (zřejmě pokus o nadsázku), každopádně typičtější shooting brake, než je tohle, dnes těžko pohledat, i když zrovna pro Ferrari je to řešení netypické, naštěstí.
A že je nejhezčí? Hlasuju za to >😁
Nebo je snad třeba tohle taky sb?😒br /> [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
😉