F-Type naplňuje poměrně slušně deifinici kategorie GT, kombinace ostrosti i komfortu je báječná. Můžeme děkovat bohu i královně, že JLR musí auta ladit na jejich silnice 😉 .
Podobně snové spotřeby jsem dosáhl s V8S na trase Ova-KE-BL-PRG. Celkově jsem jezdil za 13litrů, kdy jsem to auto během několika týdnů moc nešetřil.
Hammunasakra
1
[odkaz] 😉
webpaja
3
Je to jednoduchý, spolehnout se můžeš jen na sebe 😉
Hammunasakra
1
To není absolutní pravda :-!
Ty nechodíš občas třeba k zubaři? 😉
webpaja
2
Nic není absolutní pravda. K zubaři celkem pravidelně, neboj. >😒]
Uživatel_5340709
4
A jak to probíhá? [odkaz] 😉
webpaja
4
Mám zubařku >😁
Pekelná Micinka
4
Ale její občanku si neviděl, takže nevíš... >😒]
webpaja
3
Sousedka, vím 😉
Pekelná Micinka
4
>😁
Hammunasakra
0
A taky si myslíš že stomatologii rozumíš líp než on? 😉
webpaja
3
Taky? Ja ne, jestli si to myslis ty, tak zmen stomatologa 😉
Hammunasakra
0
U mě neni problém = stejně jako vim že v autech Vaculík a v hifi Březina v ekonomice Sedláček atd. tak ve stomatologii Peřinka :-!
To ty se všema máš problém = nebo s Peřinkou ne? 😉
webpaja
0
Vyhledej urychleně psychiatra Sakro a sakra mu věř! 😉 Trpíš halucinacemi a bludy.
K F-Typu nic nemáš jestli se nemýlím 😄
Hammunasakra
0
Zajímavý = stomatologem ne ale psychiatrem jo stejně jako geopolitikem atd. jo = zajímavý 😄
webpaja
0
F-Type? Nebo sem chodíš jen kvůli mě? To mě lichotí drahá Sakro >😁
Takže o autech nic? 😉
Hammunasakra
0
Drahá? 😄
Už ty řeči o psychiatrovi začínám chápat >😒]
A normální je to co si myslíš ty případně většina = viď >😁
Sem zvědavej na facelift a 4 válec. A jestli bude mít přes 300 HP tak co V6 3.0 340 koní
Nevíš jestli příští rok s faceliftem už budou nový řadový šestiválce?
webpaja
0
R4 by mělo přijít zároveň s FL F-Type, má zpoždění. R6 v benzínu pak během příštího roku 😉
white label
0
Taky jsem se divil proč napsal "drahá"..., místo "laciná".
Pekelná Micinka
4
Co mně mohutně vadí, že ke keramickým brzdám jdou jen ty kola, co jsou na obrázku, což mi je tedy výrazně proti chuti, zvlášť když jsou v nabídce kola co se mi opravdu líbí, ale tuhle bestii mít a krotit s obyčejnými brzdami, bych měl skoro strach. Ke standardním brzdám jdou totiž nakonfigurovat i jiná kola.
Dále se mi nelíbí že k British Edition nejde do interiéru dát jiné obšití, než k barvě laku, takže modrá, asi to je ta co je i tady na tom SVR, může mít jen modré obšití. A našel jsem i nějaké další drobnosti, co Jag neumožňuje a je to škoda. Ale, bohužel a "naštěstí" mě to nemusí trápit. ;-\ 😐
webpaja
3
Za mě dávám palec kolům typ "Rotor". Krásně opticky vyplňují blatníky, nicméně obecně se mi na SVR nelíbí celý přední nárazník...na druhou stranu jsem ho ještě naživo neviděl 😉
Pekelná Micinka
4
Chvíli jsem na cz stránkách trápil konfigurátor a ke svému překvapení zjistil, že pro S i R model jsou k dispozici jiná kola ke keramickým brzdám, která se mi líbí víc. Jmenují se Storm, šedá varianta. Nevím, proč nejsou jako option i k SVR. Jinak pro mě fungují nejlépe Tornado a Cyclone, dle barvy. U R se mi líbí i Gyrodyne.
Co se ti nelíbí na tom nárazníku? Myslel jsem, že si ho musel vidět, když byl na Pankráci. Naživo to funguje dobře, aspoň u tý Firesand oranžový to vypadalo pěkně. Nejsou to takový díry jako u P7, což je fajn. Jinak SVR asi nejlépe v Italian Racing Red, i když, v té jsem neviděl naživo.
webpaja
1
Nebyl jsem na Pankráci, uteklo mi to 😉 Mám rád Firesand. Ta je kouzelná, IRR jsem si dopřál a čekám jak bude vypadat XE SVR (obzvlášť v této modré) a FL F-Type 😉
Pekelná Micinka
0
Jo, na ten fl F-Type jsem taky hodně zvědavej, hlavně na čumák. Zadek myslím vůbec nebudou řešit, možná nějaké změny na nárazníku, zadní lampy, myslím grafiku, na tu určitě nešáhnou.
Sinuhet
0
Když Superb porazí supersporty ve zrychlení, proč si to nerozdá s tímhle? To by bylo srovnání ))))))))))))))))))))))))))))))) Sázím na jednoznačné vítězství Superbu.
Podobně snové spotřeby jsem dosáhl s V8S na trase Ova-KE-BL-PRG. Celkově jsem jezdil za 13litrů, kdy jsem to auto během několika týdnů moc nešetřil.
Ty nechodíš občas třeba k zubaři? 😉
To ty se všema máš problém = nebo s Peřinkou ne? 😉
K F-Typu nic nemáš jestli se nemýlím 😄
Takže o autech nic? 😉
Už ty řeči o psychiatrovi začínám chápat >😒]
A normální je to co si myslíš ty případně většina = viď >😁
Sem zvědavej na facelift a 4 válec. A jestli bude mít přes 300 HP tak co V6 3.0 340 koní
Nevíš jestli příští rok s faceliftem už budou nový řadový šestiválce?
Dále se mi nelíbí že k British Edition nejde do interiéru dát jiné obšití, než k barvě laku, takže modrá, asi to je ta co je i tady na tom SVR, může mít jen modré obšití. A našel jsem i nějaké další drobnosti, co Jag neumožňuje a je to škoda. Ale, bohužel a "naštěstí" mě to nemusí trápit. ;-\ 😐
Co se ti nelíbí na tom nárazníku? Myslel jsem, že si ho musel vidět, když byl na Pankráci. Naživo to funguje dobře, aspoň u tý Firesand oranžový to vypadalo pěkně. Nejsou to takový díry jako u P7, což je fajn. Jinak SVR asi nejlépe v Italian Racing Red, i když, v té jsem neviděl naživo.