Ojetiny
toto SUV bude urcite lepsie vo vsetkom okrem dizajnu. Posledne originalne Skody boli prave Yeti, Roomster, F1, Oct2. Ti, co tu hovoria, ze nove Skody vyzeraju dobre - suhlasim, ale len dobre. U nas v skole bola dobre znamka 3 = priemer. Nuda (P.S. - koncernova) na slovenskych cestach zacala...
Design je věc na výsost subjektivní, težko měřitelná, ale přesto naprosto zásadní při výběru vozu. Pravděpodobně budou Ateca a Yeti2 velmi podobné vozy a osobně jsem toho názoru, že budou prodejně úspěšné (tedy v počtu prodaných kusů). Cenově mi Ateca přijde hodně nadsazená.
O nudě hovoří vždy ti kdo se neumí zabavit či nedokáží ocenit jemný proporčně vyvážený design s povedeným systémem hran a prolisů. Jožo Kabaň dělá dobrou práci a rozhodně Thomase Ingenhlatha v mnohém převyšuje, především originálním, a přesto ladným a funkčním "krystalickým" stylem. Právě přední světlomety znamenaly nejen zvýšení fukčnosti, ale současně i zásadní úsporu nákladů výrobce i majitele při opravě. Ingenhlathovy kulaté světlomety jsou ukázkou neorganického a neproporcionálního stylingu, neladí s hlavními a jsou nesmyslně vetknuty do podélné, na masce veritkální linie prolisů kapoty (ty jediné se mu povedly). Jožo Kabaň správně doplnil integrované hlavní světlomety výraznou spodní mřížkou s mhovkami. Jeho ztvárnění škodováckého "kukuče" také nikde jinde nenajdete. Nuda? Jen pro jednodušší povahy, jež je nutné šokovat, aby se probraly a vnímaly.
Tento facelift sa jednoducho nepodaril. Ani po rokoch som ho nijak neprekusol. Nasilu napasovaná nová maska, ale staré oblé späťáky ani výraznejšia zmena optiky zadných svetiel. Dobre, že sa takéhoto faceliftu už nedožil Roomster...
suhlas... ten facelift mi tiez nesedi... ta povodna yetina este s tymi okruhlymi kukadlami pod hlavnymi svetlometmi bola skratka charizmatickejsia a krajsia.... a tak nejak lepsie pasoval jej predok k zbytku auta... po facelifte je to uz ale razom akesi sterilne unifikovane.. a hodne nudne... zrazu uz pre mna yetina stratila to caro ktore predtym mala.. uz na mna na ceste tak neziari ako predtym ale zase niekto to mozno vidi inak... ja s tebou v tomto ale suhlasim
no nekupte to, když to má 6let žádnou výbavu přes 200k km a cenu 200k Kč >😁 Přitom novej stojí pod 400 a v akci nejspíš bude ještě za mín >😁
Je zajímavé, že yeti, který má na škodovku mizerný kufr je tak oblíbený. Shodou okolností se jeden v rodině objevil a s dojezdovou rezervou je kufr mělký a když se posunou vychvalovaná nastavovací sedadla tak vznikne schod za který ráda spousta věcí zapadne. Samotné zadní sedačky nemají nic moc pohodlí. a místa na šířku taky moc není. Spolehlivost ukáže u 1,4 TSI čas a spotřebu taky.
Protože kufr Škodovek je klišé. Ne každý, kdo kupuje Škodovku, to dělá kvůli megakufru. Je ale pravdou, že Yeti je z opačného těsta, má kufr možná až moc malý. Holt nic pro rodinné využití, je to spíše pro jednotlivce nebo pro starší páry už bez dětí.
Aneb proč si neušetřit úvodní část a nenapsat že Yeti stojí na zcela normální platformě PQ35, konrétně na podvozku scouta, ale radši vyprávět pohádku o tom kterak je to skládačka z octavie II a golfu V... 😉
Okurkové sezóně bravo!
Okurkové sezóně bravo!
Vlastně jsem nepochopil nějaké jednoznačné sdělení autora videa. Z jedné strany vezme šmahem problémové TSI, z druhé strany označí model jako bezproblémový.
Obecně by to chtělo více dotahovat myšlenky. Ne říct, že výměna lamel na DSG vyjde draho, ale říct na kolik skutečně vyjde. Ne říct, že 1.2 TSI je někde do roku 2011 problémový, ale konkrétně od kterého výrobního označení a kdy konkrétně najelo do výroby... Zkrátka takové nedotažené, což je trochu škoda.
Co mi ale opět vadí - obehraná písnička dostupnosti ND na Škodu. Jestliže se vůz nekazí, tak dostupnost ND není pro mě problémem a běžné spotřební věci jsou vesměs k dispozici.
Podle mě mohlo zaznít srovnání ceny ND na Yeti a na ty korejce. Protože právě tady je docela rozdíl, korejci jsou na provozu citelně dražší než ten Yeti.
A zrovna u Yeti mě dost překvapilo, že nezazněla kapitola TDI. Zrovna do SUV se hodí víc než kamkoliv jinam.
Za mě ale vidím v Yeti 1.2 TSI zajímavou volbu. Pokud vynechme kusy z počátku výroby a vezmeme až po 2011, tak bych se TSI vůbec nebál (a opět - zaznívá, že ani pak problémy nezmizely - já tedy nevím, ale slýchávám pravý opak).
Obecně by to chtělo více dotahovat myšlenky. Ne říct, že výměna lamel na DSG vyjde draho, ale říct na kolik skutečně vyjde. Ne říct, že 1.2 TSI je někde do roku 2011 problémový, ale konkrétně od kterého výrobního označení a kdy konkrétně najelo do výroby... Zkrátka takové nedotažené, což je trochu škoda.
Co mi ale opět vadí - obehraná písnička dostupnosti ND na Škodu. Jestliže se vůz nekazí, tak dostupnost ND není pro mě problémem a běžné spotřební věci jsou vesměs k dispozici.
Podle mě mohlo zaznít srovnání ceny ND na Yeti a na ty korejce. Protože právě tady je docela rozdíl, korejci jsou na provozu citelně dražší než ten Yeti.
A zrovna u Yeti mě dost překvapilo, že nezazněla kapitola TDI. Zrovna do SUV se hodí víc než kamkoliv jinam.
Za mě ale vidím v Yeti 1.2 TSI zajímavou volbu. Pokud vynechme kusy z počátku výroby a vezmeme až po 2011, tak bych se TSI vůbec nebál (a opět - zaznívá, že ani pak problémy nezmizely - já tedy nevím, ale slýchávám pravý opak).
Úspěch je otázka úhlu pohledu... Yeti se prodával stabilně, kolem 60t za rok v Evropě... na top 5 je to ale málo.
Na Yetiho mam uz celkem dlouho policeno, ale jeste pockam asi na pristi jaro a pak ho vemu na protiucet za aktualni Octavku, trebav Ackach... preci jen cim levnesi porizeni tim lepsi >😒]
myslim, ze je to fajn rodinny auto, ze je to celkem prostorny a cenově dostupny, proto si ho pak muzou rodiny v bazaru v klidu poridit, vetsinou jich tam maji i celkem dost v nabidce...chce to tedy do vetsiho autobazaru.... >😁
Yeti je super a jako SUV ma hodne dobry jmeno. Jsem zvedavej jak uspesnej bude Kodiaq az nastoupi na trh. Ja bych teda jako SUV radsi koupil jetyho a overenyho Yetiho za tretinovou cenu nez tuhle "super" novinku!
To nebere ani 20 let stará ojetina co má najeto 300 tis >😁
A to se tu o TSI napsaly stohy textu a stejně tě to úplně minulo, jak koukám. :no:
A ide o to či vieš, aký motor kupuješ. Na problémy s TSi, sa prišlo približne po troch rokoch výroby.
Ačkoliv je toto pouze diskuzní fórum, měla by nějaká štábní kultura existovat. Na vyargumentované a seriozní elaboráty je k dispozici pochopitelně jiný publikační formát.
Já bych naopak delší auto nechtěl. Do díry, kterou soused po několika pokusech se svým Superbem vzdává, se v pohodě vlezu. Krátké auto vidím do města jako výhodu. Kočárek vozit nepotřebuji a dvě basy piv do kufru dám.
Jsem s tím autem hodně spokojen, dobře se s tím jezdí. S motorem taky nemám problém a to mám základní TSI 1.2 77kW. 95% jízd jezdím sám a náklad nevozím, takže pohoda. I ta 1.2 je pak příjemně živá.