Novinky
esenbe
3
Pagani je moje oblíbená značka. Dělá si co chce, dělá to dobře a ještě si za to řekne šílené peníze. Exkluzivní skvost, který se musí zapsat do morku kostí. Stačilo by mi s ní zažít to co jsem zažil poprvé s holkou a mohl bych spokojeně umřít. Hodina osahávání, 5 minut jízdy a potom z úsměvem od ucha k uchu na kole domů >😁
Přejít do diskuze
Nonsens
štvoroká obluda, len má tie oči nechutne vyladené, chcelo by to troška asymetrie >😁
Chlapci čo je to tam za diery v sedákoch? Nejaké pomôcky pre spolujazdkyne alebo?
Inak auto paráda.
Chlapci čo je to tam za diery v sedákoch? Nejaké pomôcky pre spolujazdkyne alebo?
Inak auto paráda.
Baghi
To je fakt pěkná kára... Z boku zezadu shora úžasný,... Zpředu už tak moc ne teda, ale dobrý...
Ale co se fakt jako naprosto totálně nepovedlo jsou ty zpětný zrcátka,... 😂😂 Jako takovouhle mašinu takhle ukrutně do*** zrcátkama, to už musí dát fakt práci... Je to jak nějaký brouk s tykadélky.
Komickými tykadélky... Naprosto totálně zabitý tak malinkým detailem,..☹️☹️
Ale co se fakt jako naprosto totálně nepovedlo jsou ty zpětný zrcátka,... 😂😂 Jako takovouhle mašinu takhle ukrutně do*** zrcátkama, to už musí dát fakt práci... Je to jak nějaký brouk s tykadélky.
Komickými tykadélky... Naprosto totálně zabitý tak malinkým detailem,..☹️☹️
Nonsens
včera som bol s kamošom na pivku a hovorím mu o tých dierach v sedákoch, že neviem čo to tam je, že jediné, čo ma napadá je, že by to bolo kúl nápad na nastavovanie sedačky, kamoš hovoril, že by bolo divné, šahať si medzi nohy a ja nato, že no a? veď toto nie je manažérske auto, je to úletovka a nastavovačka medzi nohami je kúl, akurát hrozí, že pri peknej spolujazdkyni nechytíš ten správny kolík.
Floyd
To abys jí mohl hrábnout do rozkroku se slovy Promiňte slečno, potřebuji vám seřídit sedačku >😁
Floyd
Dal bych si říct, ale je tu několik překážek co mi v tom brání: nesjedu s ním do garáže, nevejde se mi tam bagáž ani děti, nemám zbytečných 62 mega a v neposlední řadě už mi ho ani neprodají, borci z jiného ranku dostali přednost.
Ale chválím Horacia, jako ředitel firmy funguje na jedničku, marže z každého kousku bude jistě pořádnej balík. Za mě :yes: :yes: :yes:
Ale chválím Horacia, jako ředitel firmy funguje na jedničku, marže z každého kousku bude jistě pořádnej balík. Za mě :yes: :yes: :yes: