Ekonomika
Dle meho na automat se zvyka stejne dobre tak jako na klimu ci elek.okena ci tempomat.Kdo ten automat jednou mel chce ho znova.Jinak i nove Dacie uz uvnitr nevypadaji tak zle.Ta minula generace byla ve vnitr fakt oskliva a spis tam slo fakt jen o cenu.Ty nove ac jsou to porad nejlevnejsi auta mezi SUV ci kombiky tak si myslim,ze uz se za ne nikdo nemusi stydet,ba naopak 😄 Ale zatvrzeli odpurci znacky nikdy nereknou o Dacii,ze za neco stoji i kdyby byla ze zlata 😄
No, je pravda že se Dacie posunuly, za což je chválím, ale pořád to není ideální.. Třeba to, že na plastech v interiéru je zaschnutý lepidlo, nebo ho tam jde cítit v létě, když je auto rozpálené... Ale říkám, pořád je to posun 😄
Klimu bych klidně v autě bral, tempomat bych nevyužil (každou chvíli nějakej šnek, jezdím trasu Náchod-Brno a když chytíte někoho kdo jede aspoň 100 tak to je pak slávy, skoro jak druhý vánoce). Automat jsem řídil nějakou tu chvilku v zemi jeho vzniku, v USA. Na pohodlí to bylo určitě dobrý, ale mě, petrolheada to řazení dost iritovalo, každou chvíli jsem šahal po pádlech. Aspoň že když jsem pádloval tak mi do toho chvilku nekecal :-!
...A Dacie je sra*ka >😒] . Jednou jsem se bavil s chlápkem co dělal autoalarmy do aut apod, to jeho vyprávění o absenci výztuh dveří u dacií, o totálně naprd kvalitě atd jsem si docela užil 😄
...A Dacie je sra*ka >😒] . Jednou jsem se bavil s chlápkem co dělal autoalarmy do aut apod, to jeho vyprávění o absenci výztuh dveří u dacií, o totálně naprd kvalitě atd jsem si docela užil 😄
Jj Dacia je sracka a nema vyztuhy dveri,jedna baba povidala,ja snad sundam tapec a ukazu vam ze to je jako v jinem aute do pul mega 😄 Kvalita?Jako co neni az tak kvalitni?Tvrde plasty? Proslo mi pane v rukou uz hodne aut a mohu potvrdit,ze Dacia je na tom uplne stejne jako jina levna auta.To ze jeden znamy povidal..Nejdrive mejte vlastni zkusenost a pak popiste sve dojmy.Vsichni znaji Dacii z vypraveni jak je to auto na houby,ale nikdo v ni nejel !!! Je to jako z dnesnim downsizingem,je to na *,rozsype se to do 100tis,nejede to,pac jedna baba povidala ...😄
Já v Dacii jel, taky jsem řídil jejího velkýho bratra scénica. Zpracování interiéru je celkově fakt hrůza, když jsem sednul do toho scénicu tak jsem si řek jak sakra může někdo vůbec něco takovýho za ty peníze prodávat a nestydět se za ty materiály. U dacie se dá říct že jsem to čekal protože to je strašně laciný auto, ale snad je už lepší si koupit byť třeba 10 let starou ojetinu. Na druhou stranu scénic byla 1.6 a krouťák měla velice dobrej, ale výkon se v kopci ztrácel a ten zkrácenej 6-stupeň na mě dojem neudělal, to samý debilní digitální rychloměr
Tohle auto by si zasloužilo normální automat = hydroměnič.
Fakt asi nikdo nebude měřit rychlost přeřazení... ale prokluz hydroměniče by se na špatných cestách, nebo úplně mimo ně, hodil.
😉
Fakt asi nikdo nebude měřit rychlost přeřazení... ale prokluz hydroměniče by se na špatných cestách, nebo úplně mimo ně, hodil.
😉
Hydroměnič s motory kolem 1,5 většinou moc nefunguje, má to dynamiku jak 35 let starej moskvič potom >😁 >😁 >😁
Neni hdm jako hdm. Ale na tak relativne tezky vuz... Mohl bys mit pravdu. S dvoulitem by asi daval vetsi smysl
Na dálniční provoz to logicky není ideální kombinace, ale odpich na semaforu (v kategorii malé auto) to má velmi slušný i tak, většina manualistů se stejnou motorizací nestíhá. Ale Duster není Swift.
Tak von Duster se s automatem a atmo 2,0 prodává snad už od začátku. Ale jako Renault a v rusku. Tady by to asi nikdo nechtěl. :no:
Tak já bych ten dvoulitr bral všema deseti... ale bez automatu.
V takovém LPG by to byl ideál
Duster s automatem v Indii před rokem...
www.youtube.com/watch?…
Třeba sem jezdil Camarem, mimochodem.
S automatem >😁 A na letních - neuvěřitelný co >😁
Klídek.
Lidi spolu totiž narozdíl od totáče nemluví, závidí si snad ještě víc, každému je ten druhý ukradený a zajímá ho jen když z toho něco má, už se lidi pomalu ani nejsou schopní seznámit jen každej čumí do mobilu
Dá se to považovat za známku infantilnosti.
Samozrejme je mozne ze tie miliony zakaznikov su ***i, len ty si lietadlo.
Na druhou stranu je to pracovní nástroj a pokud ho za účelem práce někdo koupí tak jde o jednu z nejlepších voleb vůbec co do poměru cena/výkon.
To čeho se ale obávám je že ho lidi fakt kupují kvůli sousedovic X5 😐
Všechno to sou v interiéru moderní nadčasové káry s luxusní kůží a měkčenými plasty.
Tady je zas sranda, taky by někdo chtěl supermoderní auto s prémiovými materiály nejlíp tak za 200 tis ne. A ještě SUV a 4x4. Navíc spousta lidí je ráda ze tu jednoduchou a staru techniku, protože to něco vydrží a nejsou drahý opravy.
Znám hodně majitelů Dusteru, v práci, v okolí atd....nevím kolik ty, ale nikdo si jej nekupoval proto, že si nahrazoval X5 od souseda, prostě chtěli vyšší auto s vyšším posedem, co je doveze k chatě i v důchodu místo Felicie. A tak to je.
Pozer, co se chce ukázat před sousedem, co má X5, si koupí olitanou X5, protože i ten hloupý pozer vi, že do Dacie by si nesedl, ta je pro socky a důchodce.
Tady jsi úplně vedle.
Jako ojeb se dá vidět všelico, ale že se rozhodnou míň vydělat a nedávat na český trh něco, co jim zaplatíš, to mi jako ojeb nepřijde.Spíš (jak píše koblih) jejich odhad zájmu trhu.
Atmo benzín manuál master race :-!
V té době už jsem byl unavenej.
😉
A supersporty jsou jediné místo, kde dávají smysl "dvouspojky"... klasické automaty ne.
Jo jo, 1994 byl dobrej rok. To jsem myslim dojezdil svuj prvni milion kilometru.
😉
Ne-e, kecam. Az 1995.
Jen tak pod čarou, před cca. 3 roky jsem také přešel zpočátku váhavě na automat (hydroměnič) a už bych se k manuálu nevrátil ani omylem. Ta pohodička za volantem, větší možnosti jízdy na tempomat a v kolonách nemuset furt kvedlat klackem a mačkat spojku je k nezaplacení. Pravda je, že ony robotizované převodovky jsou spíše k vzteku. Takže si dále žij ve svém bludu o automatu >😁
Ten pocit když vytočím 3500 ot, pustím spojku kus nad záběr, plyn na podlahu, pískající gumy, šuptam dvojku, rychle pustit spojku a naložit plnej knedlik a zase protáčet, .... to je k nezaplacení 😄
Středům měst se snažím vyhejbat, nemam to tam rád, ale je recht že s manuálem to je při popojíždění občas fakt děs. Člověk když potřebuje jet poloviční rychlostí než je volnoběh na jedničku a nechce ničit spojku, tak furt kvaltuje N-1-N-1 atd.
Popravdě, když přesednu do jinýho auta, je to vždycky o něčem jinym, favouš je dneska zastaralej. Ale přeci jen má svý výhody - malou hmotnost (třeba oproti octavii kde za sebou táhnu pr*el těžkou jak slon), absolutně přesný reakce a zpětná vazba - na naučení se pořádně řídit je to perfekt auto. 40kW mě naučilo si dobře rozmejšlet koho předjíždět a koho ne (prakticky do kopce nad 120 nepojede). Absence ABS a ESP mě naučila vyrovnávat smyky při brždění a při ztrátě adheze apod.
A má ještě jednu výhodu, když se vysekam >60km/h, tak to mam rychlý, kdežto ten druhej ještě bude nějakou dobu chrchlat krev a polezou z něj střeva než umře >😁
Jsi borec, že se učíš na favoritu, přesně z důvodů, které píšeš. pak tě u lepšího auta nic nepřekvapí. taky si s těmi 40kW naučíš jak držet potřebné otáčky když potřebuješ z motoru všechno. To samé s trakcí atd. Většina lidí mé generace (70tky) začínala š 120, motor vzadu, pohon zadních kol, drift i když ho nechceš, trakce skoro žádná, posilovač nebyl, brzdy slabý... pak jsem měl formana a s ním pocit, že je to supr kára 😉
Prostě OHV klasika, ten motor si jen tak ševelí a převaluje se.
S automatem se musíš naučit řadit plynem, dá se s tím jezdit úplně v poho jak s těmi starými 4 tak s novějšími 6. Já jezdil s 10 autama s automatem, 4 evropy a 6 amerik a nemam s tím problém. Jediný co jezdilo divně bylo Volvo S80, ale to nebylo automatem ale motorem. D5 dehet >😁
Proto to taky umí jezdit za 10 litrů i když je to 4litr >😁
Až to bude po x-té, něco najedeš, vyzkoušíš pár pořádných automatů, dospěješ. Včetně povídaček o střevech atd.
Moje zrychlení na křižovatkách je legendární, jen kdyby se třináctky continental tak neprotáčely 😒
Docela mě udivuje vzhledem k mé běžné rychlosti na dálnici kolem 150 jsem ještě nedostal flastr.
A jinak, viz tvá recenze "...ty třináctky, to jsou takový piďikolečka když je porovnáte třeba s octavií, taky to pak skáče jak koza když jedete po typicky české silnici."
Octavia má sice výrazně větší obvod kol, než Favorit, na druhou stranu díky těm 13" diskům je u Favoritu výška profilu v mm 115,5 mm, což je skoro o 3mm víc, než má Octavia na 16", takže na kola bych tak velkou míru viny neházel.