Profi
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTatra 813, která se proslavila jako Kolos a Drtikolka, vyjela před 50 lety
19 komentářů
Ondris
1
Články o T813 na Idnesu i Autíčkáři jsou výrazně lepší. Co kdybyste text o jednom z nejzajímavějších aut všech dob trochu přepracovali..?
RS
1
Není možné. Auto.cz je nejlepší jízda na webu.
Anonym
0
😄 😄 😄
Stejsn
2
Ale tak musí se nechat, že oproti rannímu článku z idnes tu mají jiné fotky. Asi dvě...
Bazalt
Koukám, že nejsem sám kdo si s radostí a nadšením přečetl na iDnes článek o Tatrovce a pak tu našel kopii.
Nutno přiznat, že šéf by byl asi nadšenější z článku zde, protože jsem na rozdíl od iDnes přečetl za chvilku 😄
PS😒br />www.youtube.com/watch?…
Nutno přiznat, že šéf by byl asi nadšenější z článku zde, protože jsem na rozdíl od iDnes přečetl za chvilku 😄
PS😒br />www.youtube.com/watch?…
Tymkoo
Teda proti tomu krasne obsahlemu a zajimavemu clanku i se stejne zajimavou a hodnotnou diskuzi pod nim, je tohle fakt traparna.
Kdyby ten clanek na idnesu nevysel, tak by to bylo celkem v pohode. Ale takhle jste si udelali spis akorat ostudu.
Kdyby ten clanek na idnesu nevysel, tak by to bylo celkem v pohode. Ale takhle jste si udelali spis akorat ostudu.
acz a ostudu? teda jeste vetsi nez uz maji? to snad uz nejde
Přiznejme si to, hodně z nás sem chodí jen se vzájemně vesele pošťuchovat nebo si přikyvovat v diskuzích, můžeme být rádi že nad nimi ty články jsou 😄 Už by to zase chtělo nějaký test Škoda vs cokoliv, o ekologických omezeních nebo automat vs manuál 😄
...nebo úplnou klasiku nafta vs benzín. 😄
Bazalt
Na druhou stranu na iDnes občas najdu článek, který je okopírovaný z Wikipedie včetně fotek, akorát blbě přeložený... (nejde o auta).
Článek o Tatře je navíc od pana Folprechta, redaktora Technetu, což je elita iDnes.
Článek o Tatře je navíc od pana Folprechta, redaktora Technetu, což je elita iDnes.
LuděkK
Velice hezký článek,tak nějak mne vrátil o více jak padesát let do dětství.Vojsko tenkrát testovalo tuto Tatru a jelikož můj otec byl velitelem nějaké posádky vzal mne jednou s sebou na jízdu hlubokými lesy.Později jsem tyto civilní vozy opravoval /tahače 6x6/.
marek.nemec.52
Jen pro pořádek, neměla dvě redukce (ta se řadí v klidu), ale měla redukci a planetový rychloběh (půlky).