No kým v minulosti sa špekulovalo, či 2,0 alebo 1,8, od doby predstavenia Alpine musí byť každému jasné, že pod kapotou bude práve jedna-osmička rovnako ako v A110, akurát naladená na vyšší výkon (ktorý ostatne avizovali aj pre Alpine RS). Ja tipujem niekde v rozmedzí 280-300k. Štvorkolku si na rozdiel od autora dovolím vylúčiť, pri objeme 1,8 litra s odhadovanými 350 Nm nebude nevyhnutná, notabene keď dvojlitrová konkurencia zvláda 310 koní a 400 Nm bez 4WD. Takže môj tip: 1,8 turbo 213 kW, FWD, DSG.
jakolev3
1
súhlas až nato, že už len kvôli marketingu to musia naladiť na 300+ koní...
Ronault.
1
No...v jednom jsi se spletl, DSG se to jmenovat nebude.... >😒] 😉
white label
0
To mě taky hned napadlo. 😉
spojka
1
jj tohle bude pecka,letos přijde do Megana 1,6 Tce 163k s manuálem i EDC,ale zde ani zmínka....zajímavý motor :yes: a cena kolem 500 :yes:
Ronault.
0
Tak ty jsi taky šikovný klučina...jen teda, co Tě vedlo k těm velkým L v nicku? 😲
white label
0
Můj fejk, to nevíš (se zeptej Karla_, jaké s tím měl problémy)?
Neboj, vzpomínka na Kylie to rozhodně není.
A ty si taky potenciálně ohrožený, protože máš v nicku malé L, která se dá zaměnit za velké i, a zkopírovat avatar je tady úplná sranda.
iudex
0
Jasné, dal som to tam trochu úmyselne ako také červené trenky (a tiež sa mi nechcelo hľadať, ako dvojspojku označuje Renault, DSG je tak trochu ako Jeep pre označenie offroadu). 😉
zewlak
0
spíš by mě zajímalo, kdy na náš trh přijde to twingo gt co je na videu, když v reichu se už prodává >😁
Neboj, vzpomínka na Kylie to rozhodně není.
A ty si taky potenciálně ohrožený, protože máš v nicku malé L, která se dá zaměnit za velké i, a zkopírovat avatar je tady úplná sranda.