Novinky
o posledních svátku sem jich v Globusu viděl uvnitř asi jenom 6 a na parkovišti malinkej počet, asi jen 4 auta a 10 lidí >😁
A možná bude Dluhoš požádán, aby nějaké půjčil kolegům ze Spolkové Islámské Země Helmutov >😁 >😁
A možná bude Dluhoš požádán, aby nějaké půjčil kolegům ze Spolkové Islámské Země Helmutov >😁 >😁
Všichni kdo volají po prevenci by měli jásat. Jsem zvědavý, co zase bude špatně >😁 >😁
Za mě ať kontrolují hlavně požití alkoholu a drog a nebezpečné chování v provozu (odstupy, projíždění křižovatek na červenou, předjíždění přes plnou, agresivní styl jízdy, ohrožování a omezování ostatních účastníků...). A pak technický stav vozidel.
Za mě ať kontrolují hlavně požití alkoholu a drog a nebezpečné chování v provozu (odstupy, projíždění křižovatek na červenou, předjíždění přes plnou, agresivní styl jízdy, ohrožování a omezování ostatních účastníků...). A pak technický stav vozidel.
A lékárničky, povinnou výbavu, správně nahustene pneumatiky, projet jednotku obd2 počítačem jestli nam to dobře spaluje, prohledat kufr jestli tam nevezeme migranta a to by bylo aby něco nenašli aspoň stovecku nevybrali a minimálně zdrží a neserou spoustu slušných lidi kteří se opovazili v tak nebezpečný den vyjet na silnice.
1. Středopruhaři na dálnici - vytahat za 'Hofmana'.
2. Blokovači levého pruhu - eliminace služebním raketometem z fondu zábrany škod.
3. Neznalost zipu - skřípnout pytlíka do zipu, aby si to pamatovali.
4. Mlhovkáři za deště - posadit před jejich O II a nechat minutu civět bez možnosti otočit hlavu.
5. Zdržovači provozu 60km/h - Zakázat jízdu na hodinu. Aby si pak více cenili času.
6. Pomalé rozjezdy na křižovatkách - nakopat do zadního airbagu.
Doporučuji orientaci dle seznamu po celý rok.
jó, tu znám, říkám taxikáři😊))
Je snad chování na silnicích podmíněno velikostí a cenou auta ? Pokud ano, pak bych asi měl mít před 95% osazenstva na silnicích větší práva. Nevidím důvod, proč by si člověk nemohl postěžovat a chtít po policii hlídat základní a docela zásadní přestupky, namísto buzeračního vybírání do kasy. A je irelevantní, jestli mám 30 let staré auto, nebo libovolné Ferrari.