Videa
hedvin
2
a vyhodnocení ochrany chodců a jízdních asistentů?
No, jak pro koho.
Takový testy dělá každej kluk od nepaměti. A někdy za to i dostane vod fotra pohlavek.
Takový testy dělá každej kluk od nepaměti. A někdy za to i dostane vod fotra pohlavek.
Kolik kostiček se skutečně zničilo? Tady to šlo exaktně spočítat 😄
Mě by spíš zajímalo, kolik kostiček se skutečně zničilo (zlomilo, zdeformovalo) a kolik "jen" vycvaklo. >😁
??? asi nechápu, vždyť právě na to se ptám!
já: Kolik kostiček se skutečně zničilo?
ty: Mě by spíš zajímalo, kolik kostiček se skutečně zničilo...
já: Kolik kostiček se skutečně zničilo?
ty: Mě by spíš zajímalo, kolik kostiček se skutečně zničilo...
Název stavebnice je LEGO Technic, nikoliv technika.
Bližší informace o testu, včetně výčtu poškozených dílů, jsou na této stránce😒br /> [odkaz]
Bližší informace o testu, včetně výčtu poškozených dílů, jsou na této stránce😒br /> [odkaz]
Na prvý pohľad sa síce zdá, že Lego by malo na bezpečnosti svojich autíčok ešte zapracovať. 😄 Ale sú tu 2 veľké ale😒br />
1. Model je postavený v mierke 1:8, ale na bariéru bol poslaný rýchlosťou 46 km/h. Logicky by táto rýchlosť mala byť ale 8 krát menšia. Resp. by sa tento test mal porovnávať s nárazom skutočného Porsche v rýchlosti 360 km/h.
2. Modely Lego Technic nie sú zliepané, držia len vnútorným trením súčiastok tak, aby sa opäť dali rozobrať. Keby na kľúčových miestach boli súčiastky zlepené, tak by ten model utrpel aj v rýchlosti 46 km/h len malé poškodenia...
2. Modely Lego Technic nie sú zliepané, držia len vnútorným trením súčiastok tak, aby sa opäť dali rozobrať. Keby na kľúčových miestach boli súčiastky zlepené, tak by ten model utrpel aj v rýchlosti 46 km/h len malé poškodenia...
dobrá inspirace na článek, je to dost zajímavé!!!
[odkaz]
No koukám, že to nejde otvírat - je to odkaz na autoforum na revoluční ovládání ventilů, se kterým údajně přišli v Británii.
[odkaz]
No koukám, že to nejde otvírat - je to odkaz na autoforum na revoluční ovládání ventilů, se kterým údajně přišli v Británii.
Taková o něco jednodušší varianta s podobným efektem je fiatí MultiAir. Komerčně funguje několik let i když i zde byly prvotně avizovaná zlepšení více optimistická, než ukázala potom praxe. Tady to vidím podobně, pokud se ovšem povede systém vůbec uvést do komerčního života.
V dnešní době existuje několik technických řešení různých automobilek, které dokáží ovládat časování a zdvih ventilů v rozsazích, které prakticky +/- pokryjí veškeré důležité režimy motoru. Takže očekávané výrazné zlepšení nezávisle ovládaných ventilů se mnohdy jaksi nekoná, s důrazem na slovo výrazné. Jediné, co by mohlo hrát podstatnou roli je z určitého pohledu jednodušší řešení a možná i nižší náklady a případná nižší poruchovost. Ale riziko velké destrukce motoru (myslím potkání) zde hrozí i při banální závadičce elektroniky.
V dnešní době existuje několik technických řešení různých automobilek, které dokáží ovládat časování a zdvih ventilů v rozsazích, které prakticky +/- pokryjí veškeré důležité režimy motoru. Takže očekávané výrazné zlepšení nezávisle ovládaných ventilů se mnohdy jaksi nekoná, s důrazem na slovo výrazné. Jediné, co by mohlo hrát podstatnou roli je z určitého pohledu jednodušší řešení a možná i nižší náklady a případná nižší poruchovost. Ale riziko velké destrukce motoru (myslím potkání) zde hrozí i při banální závadičce elektroniky.
Není náhodou u Lega dáno že k rozcvaknutí kostek od sebe je potřeba síla 3 (nebo 4, teď přesně nevím) Nevtonů? To pak je logické, že náraz ve 46 Km/h dopadne takto.