Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bezpečnost

Zpět na článek

Euro NCAP 2017: Volkswagen Arteon – Pět hvězd pro německého elegána

22 komentářů

Joky
zvracííím!!!
Cloner
Je možné, že autor článku je fanouškem VW nebo přímo Arteonu a to, že ho nazve elegánem nemusíš hned tak negativně vyvracet. 😄
kaa
Autor by měl být hlavně nestranný a objektivní.
Joky
hodně výstižné
white label
Nestranný a objektivní? Myslíš tak nějak, jako je nestranný a objektivní zvracející Joky? :😉
Joky
ty si se nějak rozohnil..
white label
Ty už zase nezvracíš...?
Joky
ono většinou se jen po.... pri pohledu na světový design VW a spol, ale tentokrát to šlo í vrchem ....
Cloner
Co ti vadí přesně na celé automobilce. Doufám, že ne to, že je nacistická >😁 Nebo spíše byla. Nikdo není svatý >😒]
Ja Prvni 123
Diskutér být nestranný nemusí.. ten mluví vždycky za sebe...
😉

Ale novinář by měl.
white label
Tak to potom třeba Jeremy Clarkson musí být podle tebe velmi špatný (motoristický) novinář...
Tohle je "elegantní" mutace Passatu a nazvat jej německým elegánem není nic proti ničemu a není to ani žádný přehnaný kompliment, zrovna Německo obecně! není synonymem elegance v míře, jako je tomu např. u Francie/Itálie.
white label
Relativně elegantní (vnější design) bude pro většinu "normálních" lidí, normálními myslím ty, kteří primárně neřeší logo automobilky..., navíc naživo vypadá rozhodně lépe, než na fotkách, zejména ta přední partie.
Je tady spousta nadpisů "mimo mísu", ovšem tenhle k nim nepatří.
white label
To nemusíš hlásit, i tak je jasné, že svwé komplexy nezvwládáš (viz nejen tvůj avwatar)...
Ja Prvni 123
Koukám, že nás, zakomplexovaných a de facto méněcenných přibývá...

Ale je to pořád stejný: já netvrdím, že je to úplně nejhorší auto na planetě... ale tón článku, který je pořád stejný - slepě oslavný, vyvolá vždycky stejnou reakci = poukázání na nedostatky.

A že se jich najde dostatek.

😉
white label
Aha, takže to "zvracím" vlastně bylo jen věcné "poukázání na nedostatky"... 8-s
Máš tohle vážně zapotřebí?
Ja Prvni 123
Mluvím o principu... a každej používáme jiné prostředky.

😉

A myslím si, že to víš... takže ti to nehodlám moc vysvětlovat.
white label
Ty bys měl hlavně pochopit, že mluvit v souvislosti s podobnými "prostředky" o nějakém principu je úplně mimo.
praděda7
je podvod na lidech a automobilkách! Dobře vymyšlený podfuk, hodný Al Gora.... >😒]
Ja Prvni 123
Taky kroutím hlavou... mechanická pevnost budky už tvoří jen 40% výsledku... zbytek jsou jen nálepky a obsah návodu k použití...

>😁
praděda7
Jo, ještě jsem zapoměl podotknout, že NCAP konečnému zákaznikovi prodraží auto o desítky tisíc korun. >😒]
3_diamanty
ja uz tieto NCAP testy priznavam ze vobec nesledujem a nepovazujem nejak za smerodajne pritom kedysi som ich bral vcelku vazne a veril som im ;-\

inak ten arteon jak sa mi spociatku zdal spredu divny... tak den po dni sa mi zda stale krajsi a podarenejsi... neviem cim to je.. lebo taky tigi aj po rokoch ozaj stale vo mne vyvolava rozpaky v prednej casti aj celkovymi proporciami mu nedokazem prist na chut a nelaka ma ... ale arteon sa mi fakt zacina pozdavat a jeho by som ozaj bral vsetkymi desiatimi ... v tej extrovertnej zlatozltej to bude tazka stylovka... zaroven ale nie nudna .. naopak divoka... vonia mi to auto az takym juzanskym temperamentom ... je to taka opalena kraska v bikinach [odkaz] 😉
_MT_
Pořád provádí nárazové testy. Jen holt musíš zvládnout víc než jen počítat do pěti. 😉