Bezpečnost
Přihlásit pro přidání komentáře
praděda7
je podvod na lidech a automobilkách! Dobře vymyšlený podfuk, hodný Al Gora.... >😒]
Taky kroutím hlavou... mechanická pevnost budky už tvoří jen 40% výsledku... zbytek jsou jen nálepky a obsah návodu k použití...
>😁
>😁
Jo, ještě jsem zapoměl podotknout, že NCAP konečnému zákaznikovi prodraží auto o desítky tisíc korun. >😒]
ja uz tieto NCAP testy priznavam ze vobec nesledujem a nepovazujem nejak za smerodajne pritom kedysi som ich bral vcelku vazne a veril som im ;-\
inak ten arteon jak sa mi spociatku zdal spredu divny... tak den po dni sa mi zda stale krajsi a podarenejsi... neviem cim to je.. lebo taky tigi aj po rokoch ozaj stale vo mne vyvolava rozpaky v prednej casti aj celkovymi proporciami mu nedokazem prist na chut a nelaka ma ... ale arteon sa mi fakt zacina pozdavat a jeho by som ozaj bral vsetkymi desiatimi ... v tej extrovertnej zlatozltej to bude tazka stylovka... zaroven ale nie nudna .. naopak divoka... vonia mi to auto az takym juzanskym temperamentom ... je to taka opalena kraska v bikinach [odkaz] 😉
inak ten arteon jak sa mi spociatku zdal spredu divny... tak den po dni sa mi zda stale krajsi a podarenejsi... neviem cim to je.. lebo taky tigi aj po rokoch ozaj stale vo mne vyvolava rozpaky v prednej casti aj celkovymi proporciami mu nedokazem prist na chut a nelaka ma ... ale arteon sa mi fakt zacina pozdavat a jeho by som ozaj bral vsetkymi desiatimi ... v tej extrovertnej zlatozltej to bude tazka stylovka... zaroven ale nie nudna .. naopak divoka... vonia mi to auto az takym juzanskym temperamentom ... je to taka opalena kraska v bikinach [odkaz] 😉
😉
Ale novinář by měl.
Tohle je "elegantní" mutace Passatu a nazvat jej německým elegánem není nic proti ničemu a není to ani žádný přehnaný kompliment, zrovna Německo obecně! není synonymem elegance v míře, jako je tomu např. u Francie/Itálie.
Je tady spousta nadpisů "mimo mísu", ovšem tenhle k nim nepatří.
Ale je to pořád stejný: já netvrdím, že je to úplně nejhorší auto na planetě... ale tón článku, který je pořád stejný - slepě oslavný, vyvolá vždycky stejnou reakci = poukázání na nedostatky.
A že se jich najde dostatek.
😉
Máš tohle vážně zapotřebí?
😉
A myslím si, že to víš... takže ti to nehodlám moc vysvětlovat.