Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Resort dopravy nakoupí automobily Škoda za 230 milionů korun

14 komentářů

holden2
je skodovka urcena. na doprave je dobytek. skodovka je hnuj pro dobytek. skodovkou jezdis protoze musis. skodovka se nekupuje ale fasuje.
skodovky neumi vyhrat cenou a kvalitou tak se zmanipuluje vyberko a nasadi naprosto deb*ilni kriteria. se divim ze nekoupili novy Aosmy protoze ty maj tu nadstandartni vybavu jeste bohatsi
Joky
typická levárna od emisních leváků z MB
Honza M.
Jakým autem jezdí holden2??
Warrual
Tam chovancům nepovolují jezdit auty
kari.laz
sanitkou....vzadu >😁
Warrual
>😁 A naučil svoje kamarády klikat na palce
holden2
ty si nekliknul?
JirkaX
Tipnul bych to na Logana z bazaru.
lled
TYPY: Skoda auto doda tyto modely: Fabia, Rapid, Octavia, Superb.

POCTY: 193 kombi, 132 hatchback/liftback/sedan, 12 liftback - s vykonem nad 100 respektive 120 kW, 131 vozu s pohonem 4X4, 76 CNG. (nejak nesedi cisla 535 versus 544)

CENA: 430 tisic bez dph na jedno auto, vcetne servisu, 150 tisic km anebo 5 let.

Chtelo by to si pohrat s variantami - 12 liftback je jasnej superb, 131 s 4X4 octavia vcetne 76 CNG. Zbytek jsou Fabia a Rapid.

Pri prvnim pohledu se mi zda cena hodne prestrelena.
WinDiesel
v článku se psalo o "všech" 5 modelech nebo kategoriích, a zapomněl jsi na Koďáka, ten přece nemohli vynechat
praděda7
...to aby bylo i pro bábu, co roznáší kafé........však oni to daňový poplatníci zase zkousnou, jako vždy...paka... >😒]
WinDiesel
ty jsi pako já jsem pako všichni jsme gogo pardon pako
CrankyDude
"Největším odběratelem bude Správa železniční dopravní cesty (SŽDC), která dostane 432 vozů."
Nemeli by jezdit vlakem zadara? :-!
CrankyDude
pro bábu, co roznáší kafé
..nebo trese kozy? >😒]