Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Karoq už se vyrábí! Z linek v Kvasinách začínají sjíždět první kousky

25 komentářů

CrankyDude
No a čím ten úžas a radost trumfnete na Vánoce? 😉
traveldrive
Bude sa vyrábať lepšie a rýchlejšie. Až sa z toho poserieme. 😄
Th0r
Já su tak šťastné.
Joky
taková úleva.... ani dospat jsem nemohl ....lítalo to ze mne pěkně ..
jam2015
... pěkně za tepla 😉
vabis
Super, jen tak dal :-!
topten
i kdybych ho objednal hned, tak letos nebude v benzinove ctyrkolce.
takze pro me jedine rozumne reseni je O3 scout 1.8tsi, která je navíc mnohem praktictejsi nez SUV, i když scout je o něco malo nižší a neprojedu s nim ve snehu tolik co s vyssim karoqem.
namate někdo predstavu, jak dlouho se ceka na scouta a jestli se to da do snehu stihnout?
sel bych i do rocniho, ale v nabídce jsou jen jedovaty dyzly
nechapu to uprednostnovani dyzlu
ryccardo
Přiznám se že mě to taky překvapuje. Nejen že není v nabídce 4x4 s benzínem, ale manuál jde jen se zdechlou 1,0 TSI. No tak to není moc trefa do černýho. 8-s
grifith
Dá, při výrobě jsi na nějakých třech měsících, takže pokud zima nezačne moc brzo, tak je to v pohodě. Jako nový si benzínového Scouta téměř nikdo nekoupil a tak ani mezi ročními ojetinami jej téměř nenajdeš.
Th0r
Kdyby, jenže si objednáš leda kulový, protože o tom můžeš leda snít. Stejně jako drtivá většina zdejších teoretiků >😁
Dixik2
Budou ve výbavě Style a motorizaci 2.0 TDI 110 KW 4x4 6.st manuál anebo 7.st.DSG.
praptak
Takže benzíny nebudou při představení dostupné vůbec?
Dixik2
Ne.Jenom nafta jak auto na salonu,tak předváděcí.
grifith
Myslím, že se pleteš. Jako předváděcí v prvním kole bude na výběr mezi 2,0 TDI nebo 1,5 TSI, plus případná možnost vybrat jakýkoliv dostupný motor a výbavu z nabídky.
rokyta.p
A kdy bude test? nejlíp 1.5TSI 4x4 DSG
grifith
Cirka druhá polovina roku 2018, kdy bude daná varianta dostupná. Jinak věřím že v říjnu už nejeden test bude zveřejněný.
rokyta.p
už aby byl říjen 😄
jam2015
To fakt potrebuješ tendenčný test od ACZ?! ;-\
muchio
Kdysi jsem zvažoval koupi nového Yetiho v benzinu 1,2 TSI - stál cca 385 tisíc v základu.
A dnes mám číst komentáře v tisku že Karoq bude stát cca 560 tisíc s litrovým tříhrnkem ??? Nechápu kde berou automobilky tolik sebevědomí. 😒 😒 😒 Asi je to zázračné auto...
grifith
Až přijde Active, případně nějaká akční varianta, bude srovnání reálnější. Ale očekávat srovnatelné ceny odcházejícího desetiletého modelu s novinkou je přehnané.
Beefcake
No to pojde ako teple rozky - rychlo kupujte >😒]
jam2015
Pozor! Teplé pečivo zvykne robiť v črevách šarapatu! 😄
jam2015
;-\ ;-\ ;-\
Zetti
tridirkova pistalka :yes: :yes: :yes:
cherif
Dobrý den,
marně se snažím zjistit rozteč šroubů kol vozu Škoda Karoq. Volal jsem i bezplatnou linku Škoda Auto, ale ten e😜ert co to zvedl tak vůbec neměl potuchy co to je rozteč šroubů. Tak nevím co to ve Škodovce zaměstnávají !!!! Nakonec jsem nic nezjistil a život jde dál.