Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ferrari F40 slaví třicátiny: Vývoj kultovního supersportu byl brutálně rychlý!

18 komentářů

praděda7
Znal jsem maníka v Melbourne, který F40 vlastnil (s levostranným řízením) a jezdil s námi supersprinty. Nemohl ji tehdá (198😄 zaregistrovat a tím s ní nemohl ani na silnici. Kupoval ji jako sběratel na investment.....šťastný to kluk... 😉
speedfred
to auto vypadá úžasne po toľkých rokoch.
v chlapčenských izbách na konci 80´s to bol snáď povinný plagát na stenách a mal som ho aj ja
Keď ho ale vidíš v reále,tak malo kopec akoby malých detailov nedokončených,nič to ale nemení na mojom pohľade k F40
wakantanka
potvrdzujem, videl som a pohladil si predný blatník raz v živote a pochybujem že sa mi neskytne ešte šanca. Možno tak v múzeu. 😄 To auto aj po tých rokoch je sekec mazec. >😁
Beefcake
Len neviem, co na interier povedia dnesni olizovaci plastov na palubke.
Dufam, ze pochopia, ze auto je na to, aby jazdilo.
ryccardo
Silně pochybuju, že něco pochopí. Nemá to na palubce 9 palcovej tablet, jabko k tomu nepřipojíš, a klimatizaci si musíš nastavovat mechanickýma knoflíkama. No to je přeci auto na-* 😉
Hittman
Nejhezčí, čistá krása křivek, dokonalost designu..
Dinar
legenda, nádherné auto, drahé jaxfiňa, úzká silnice - široké auto, stažené půlky, orosená záda, kolena obtočená kolem volantu z dodávky, pedál plynu fungující stylem zap/vyp, řev motoru za zády a v hlavě neustálé "kur.va já jedu v F40", to je moje vzpomínka na projížďku s tímhle autem, silný zážitek. 😄
webpaja
Hmmm, takhle já jedině ve scale 1:43 >😒]
Hammunasakra
Sou tu i další možnosti [odkaz] 😄
webpaja
To nedám! >😁
Dinar
Tak nějak jsem si vzpoměl na úterý, "ten, který se nevešel", eště dneska sem z toho fLustrovanej. >😁 >😁
webpaja
>😒]

To byl pech, aspoň ví že si má vzít příště sedačku i pro člověka, ne jen pro blbečky z F1 😉
Dinar
Někdy bych chtěl být blbeček z f1, jízda s nataženýma nohama musí být super. >😁
webpaja
Chtít tě nakrknout, tak ti o tom budu dlouze vyprávět >😁
přezdívaný alias
Závidím :yes: Šťastnější musel být už jen syn Stevea McQueena, který vyprávěl, že když mu bylo asi 10 a jeho tatík natáčel film Le Mans, vzal ho na klín a jeli po okruhu Porschem 917. A na rovince prý pustil volant a synek chvilku "řídil". Takže vyprávěl, že byl asi jediný desetiletý kluk na světě, který mohl říct, že řídil Porsche 917 😄
beibej
Hned od svého vzniku a navždy! :yes:
přezdívaný alias
Tohle je pro mě ze všech Ferrari to nejferrariovatější :yes:
Beefcake
Na tom aute je nadherny kazdy jeden detail, vsetko do seba dokonale zapada.
Taketo talianske auto by mi nevadilo.