Novinky
puzzels
1
Je účelelm článku si skutečně připomenout výstavu, od jejíhož ukončení neuplynulo ani čtyřiadvacet hodin? Sám jsem ji navštívil a dovolím si tvrdit, že na náplavce bylo méně lidí, než když se zde výstava nekoná. Své jistě sehrálo i nepříznivé počasí. Proto bych navrhl jisté vylepšení: příští ročník uspořádat v PVA letňany nebo Veletžním paláci. Tyto areály totiž mají střechu. Jinak chválím redakci za titulek. Připomíná mi normalizaci.
...se mi asi líbil z tzv. SUV nejvíc, blaženě jsem se pak usmíval u Insignie...
Bylo to sice poněkud skromnější povahy, ale třeba se příští rok objeví víc e Japonců...
A pořadatelé... toho Kluse už fakt nezvěte. Ty jeho řeči na pódiu i mimo, to bylo opravdu něco. Vyhnal mne svým projevem z výstavy poněkud předčasně, protože jsem ho měl po krk po deseti minutách - jestli on tvoří v Česku kulturu, tak já snad znovu emigruju raději...
Bylo to sice poněkud skromnější povahy, ale třeba se příští rok objeví víc e Japonců...
A pořadatelé... toho Kluse už fakt nezvěte. Ty jeho řeči na pódiu i mimo, to bylo opravdu něco. Vyhnal mne svým projevem z výstavy poněkud předčasně, protože jsem ho měl po krk po deseti minutách - jestli on tvoří v Česku kulturu, tak já snad znovu emigruju raději...
Jaká je asi výstava, kde se na "akci pro akci" vystavují auta, která stojí v okolních ulicích? Kde se za mrzký peníz trapně předvádějí pětikorunoví redaktoři i komedianti?
Inu😒br /> Trapná a ubohá!
Inu😒br /> Trapná a ubohá!
Otravná. Neuvěřitelně otravná.
Redakce se tímto u mě definitivně zazdila.
Auto.cz si se sloganem "nejlepší jízda na webu" nezadá s marketingovou kampaní jisté korejské automobilky, která se tváří, že vyrábí nejlepší česká auta a při tom se snaží lid naučit vyslovovat svůj název správně po korejsky.
Redakce se tímto u mě definitivně zazdila.
Auto.cz si se sloganem "nejlepší jízda na webu" nezadá s marketingovou kampaní jisté korejské automobilky, která se tváří, že vyrábí nejlepší česká auta a při tom se snaží lid naučit vyslovovat svůj název správně po korejsky.
..jak moc to tady redakce cte. A vyzva, jestli by treba nechtela nejak reagovat. Stejnak me to tu neba.
***!!
***!!
Asi napsal, jak se mu líbila výstava na náplavce a neudržel nerviky
Ono je to dost těžký
>😁 >😁 >😁
Ono je to dost těžký
>😁 >😁 >😁
Velectěný šéfredaktore Machalo, pokud rozdáváte BANy na 5 dní diskutujícím jako je Joab a přitom povětšinou přehlížíte dobytky jako je holden a Joky, pak vás považuji taky za dobytek.
provokujte,hňupové. Kvalita akce samotné či vašich "reportáží" z ní značně neodpovídá kvantitě těch zvratků. Jděte do pr....nebo Blesku.
Tak to je velke zklamani, trapna akce pro akci a zoufalstvi automobilek, ktere vystavovaly. Byl jsem tam asi 10 minut a jiz nikdy vice! Nechapu proc bych se mel divat na rok stareho megana ?!?! Automobilky, ktere vystavovaly automaticky vypadly z meho vyberu. Vyhazuji penize za zbytecne akce, to dam prednost znackam, ktere dokazi lepe investovat penize primo do zakaznicke spokojenosti.