Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

České Bugatti Veyron překonalo 400 km/h. Na běžné dálnici! Podívejte se, jak

38 komentářů

spaleny6
Potěšilo mě že pan miliardář mluví stejně blbě anglicky jako já. Jinak jsem s ním četl rozhovor ve Forbesu (to je vůbec takovej naivně divnej magazín kde bohatý lidi vysvětlujou, že k bohatství přišli tak, že na všechny byly hodný a dělali všem hezky) a velmi mě zaujalo když pan říkal, něco v tom smyslu, že když mu umřelo dítě tak to byl dar od Boha. On je totiž hodně věřící. Na Sedlčansku kde bydlí už staví druhej kostel a láká ovečky.
Anonym
auta po dálnici jezdila přes 400 už před 80ti lety.
Holt pan miliardář si skoro po století chtěl zvednout ego a vymyslel sranec.Ve videu je dodnes fungující dálnice Frankfurt - Darmstadt. A ano, tenkrát to bylo hustý.
Dneska je to...trapný.

[odkaz]
spaleny6
Jel jsem v noci s audi R8 prázdnou dálnicí na Plzeň 320. Šlo to v celku snadno. Teď to nemyslím nija rýpavě, ale zdánlivě se zdá že překonat těch dalších 80km musí být hračka. Zjevně ale není.
Anonym
jj, mám taky R8. Nedostal jsem se ani na 330 papírovej V Max kvůli provozu. Ale stejně mi to přijde trapný. Viz výše.
ryccardo
320? To musel být brutální kalup. Já tam jel 240 a stačilo mi to 😄 Divím se tě tady žádnej Mirek Dušín nelynčuje za porušování předpisů >😁 >😁
3_diamanty
ale inak voci cirkusovemu megarozplacnutemu chironu je veyron stale este vcelku pohladne a elegantne auto... hoc tieto vozy nemusim jasne 😉
Anonym
Není asi překvapení....že mě se líbí chiron víc 😄
Ale na to už jsme si oba asi zvykli.
>😁
3_diamanty
predne svetla ma sice podobne ako audi avus concept z rokov davno minulych [odkaz] ale inak pohoda... 😄 veyron napriek tomu nestarne :yes:
Anonym
JJ, rodokmen mojí káry...
Slavný 30léta.... a pak Koncepty Avus, Rosemeyer, Le Mans ....a.....R8
Znám, nemusíš odkazy. 😄
3_diamanty
no ja som novu R8 este nevidel... len tu predoslu..... ale videl som lambo huracan u nas pred Soroskou ( horsky priesmyk ) na pumpe ... aj mercedes SLR mclaren F1 ci jak sa ten zralok vola... priamo na krizovatke v meste stal hned vedla ... a ver ze takychto aut bolo na svete len par.... ja neviem ale mna tieto vozy nejako neberu .. ale ano su brutalne jasne 😄 :😉
speedfred
videl si aspoň jedno z nich naživo,alebo si zase porovnával milimetre v PC ? Ja som videl obidva a Chiron za mňa vypadá super.
Anonym
Já viděl jen Veyrona a fakt se mi nelíbil ani v reálu.
3_diamanty
tiez tvrdim ze range rover je krajsi >😁 :yes:
pirata.della.strada
To je strašnej kre*ten toto.. Hlavně že se předtím pomodlil a poděkoval svému pánu, Ježíši Kristu, Amen. Dement :no:
Anonym
:yes: >😒]
twistedTSD
A co že komu udělal tak strašného?
traveldrive
Nesplietol si sa trochu? Nejde o recidivistu... Keď niekoho považuješ za dementa, musí najprv niečo vyviesť, aby si mohol mať ten názor?
samael
Má moc peněz a to se u nás odpouští jen agentu Burešovi.
Anonym
a překvapivě...s nim jel rychle.
Moje je trochu miň rychly (330), ale v podstatě dělám to sámý.
Akorát nějak nechápu, co na tom je.
S čím nás pan Passer bude otravovat příště?
koupí si foťák Hasselblad a udělá s ním fotku?
Nebo si koupí drahou záchodovou mísu a udělá na ní EE???
To je fakt strup.
3_diamanty
tak zase 400vka na klasickej dialnici nie je uplne bezna ze jo 😄 .... ale jak pricupeny k ceste ten veyron doslova letel.... brutal ... doslova pozemny tryskac 😄 ... to medved by uz davno vzlietol >😁
Anonym
Medved by vzlietol?
Když nevzlítl před 80ti lety, proč by měl teď?
Co bereš? 😄
Proboha koukni nahoru.
Nebo ne, pro tebe ještě jednou a extra😒odkaz]
3_diamanty
vid le mans 1999 a ten medvedi flying crasch .. ale to som si len tak rypol sorry 😉
Anonym
OK 😄 to bylo cool
Myslím že ve stejnej víkend se rozštípaly i obě F1 McL s motorama MB v Montrealu. Ale už je to dávno, možná si to pamatuju blbě.
3_diamanty
nieco podobne predviedol aj mark webber na VC europy F1 tusim to bola mestska valencia.. len uz neviem ktory rok 😉 ... auta obcas vzlietnu no 😉
Anonym
jj, a dost to dělaly závodní motorový čluny 😄
3_diamanty
tak voda sa v tom pripade meni na beton ..... akykolvek "crash" je tam skoro vzdy fatalny
Joab
Tak tak, delas to samy, akorat mnohem pomalejc. Ja delam zase to samy jako ty, akorat taky pomalejc. A moje deti taky to samy jako ja, akorat pomalejc, na kole a odstrkovadlu. Jakej je v tom rozdil?
Nezavid voe!😊
Anonym
Nezávidím, jen mi to po 80ti letech připadá pozdě a je s tím zas...nej každej autoweb.
jinak je mi to fuk.
speedfred
vtedy to bola štátom podporovaná propaganda, teraz sa išiel súkromník "iba" previezť s autom ktoré má registáciu a splnuje aj nejaké predpisy/limity.
Pokial viem tam MB lietali na LM
Anonym
Znovu....
80let!
Howg.
>😁 >😁 >😁

Jinak tohle je koncernová propaganda (na každým veyronu tratili asi 100mega)
A tenkrát to byla taky firma.
speedfred
80 rokov rozdiel chápem. Čo mali ale vtedy za pneu ?
Hammunasakra
Pneumatiky nebyly problém auto vážilo 750 kg nebo tak nějak = asi máš na mysli problémy Bugatti = to je daný jeho šílenou nadváhou. Konkurence problémy nemá [odkaz]
maca02
Chudák auto! Má to ještě podvozek? bych se divil...
twistedTSD
Možná by to chtělo rozkliknout článek.
Tomas_2002
A není to rouhání, otravovat boha takovou ***inou ? 😄 Já jenom aby pak neměl něco důležitějšího na práci, až budeš potřebovat něco fakt důležitýho....
Atila_
Je hezke, ze si pan Passerinvest splnil svuj sen a neco si uzil. Jenom nevim jestli je uplne chytre z toho delat dokument a davat ho na Youtube, protoze je tam docela riziko, ze si toho vsimne nejaky pilny nemecky policajt a bude velky problem. Ona v Nemecku sice je neomezena rychlost na dalnicich, ale take jsou dost velke tresty za ohrozovani bezpecnosti na silnicich a u zadneho nemeckeho soudu neobhaji, ze tech 400 km/hod na dalnici za provozu (byt minimalniho) neohrozovalo ostatni ucastniky silnicniho provozu. Navic kdyz to tam provadel nejaky zbohatlicky povl z Vychodu.
Joab
Jojo, vsadim se, že to nikoho ani nenapadlo. A celkem by mě zajímalo, jak přesně by ten proces, po tom, co si toho ten pilnej polda na jůtubu všimne, probíhal..
JirkaX
Pokud vím, tak rychloměr auta musí ukazovat více než je skutečnost. Nebo přesně. Že by tohle auto mělo nějakou výjimku? I když ten nepatrný rozdíl je docela obdivuhodný.