Autosalon Ženeva 2018
Informace
Rok 2018 je již 88. ročníkem ženevské výstavy. Vstupenky jsou k dispozici přímo na výstavišti Palexpo nebo na webových stránkách autosalonu. Akce se koná mezi 6. a 18. březnem 2018, první dva dny jsou určeny pro odbornou veřejnost, pro běžné návštěvníky je otevřeno od čtvrtka 8. března. Výstaviště je otevřeno od pondělí do pátku mezi desátou ranní a osmou večerní hodinou, o víkendu pak od devíti do sedmi. Vstupné pro dospělé činí 16 franků (350 Kč), po čtvrté odpolední stojí vstupenka polovinu.
Termín
Kdy: od 8. - 18. 3. 2018
Kde: Ženeva, Švýcarsko, výstaviště Palexpo, Route François-Peyrot 30, 1218 Le Grand-Saconnex, z Prahy 950 km, z Brna 1.160 km.
Najezdil jsem teď trošku víc km s tou naftou a musím se Optimě trošku omluvit... nějaké bolístky tam sice jsou, ale když člověk přistoupí na pohodové ladění auta, tak tam ten rozdíl třídy proti kompaktům v komfortu i prostoru je.
Jestli může být záruka "lukrativní" si nejsem úplně jistý...
Ta jednašestka by mohla být hodně fajn... jak to myslíš s tou lukrativní zárukou?
Teď jsem s odstupem času najel dalších pár tisíc km a píšu, že jsem tomu docela přišel na chuť a že už tam tu nadstavbu proti Octavii vidím.
V článku se píše "Samozřejmostí je lukrativní záruka na 7 let/150.000 kilometrů"... to mi přijde zvláštní, já chápu "lukrativní" jako "přinášející/slibující zisk", což mi se zárukou nedává smysl... ale chápu co chtěli říct, je to jen takové lingvistické rýpnutí 😄
Fofr-klacek se sebou stale veze nostalgie z minule dekady, ale budiz.
1.7D mi prisla takova slabsi na to, ze Optima predstavuje premiovou kategorii od Kia. Jako hodne na pohodu, ale dalnicnich 130-140 to pochopitelne udrzi. Na prvni pohled je 1.6D tedy krokem zpet, ale nechci soudit, protoze jsem v tom nejel.
7leta zaruka je kazdopadne lukrativni, ale musime nezbytne definovat subjekt te lukrativity, coz je Kia.