Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeFord Fiesta ST přichází na český trh: Který je nejzajímavější prvek příplatkové výbavy?
25 komentářů
Hittman
hrnek s takovým výkonem, těším se na tu kratičkou životnost >😁 >😁
ma to objem 1,5 to nie je tak tragic, objem hra rolu vacsiu ako pocet valcov... mas dojem ze 1,6 THP s 300k su tiez mimo ? to mas jak keby si trvdil, ze 400k 5 valec bude sypačka oproti V6 toho isteho objemu +- aj vykonu
200 koni z objemu 1.5 nie je nic vynimocne. 1.6 s vykonom 200 koni tu viacero automobiliek ma 10+ rokov a jazdia bez problemov. Je to skor otazka toho ako poctivo je ten motor poskladany.
Podobne vykony dosahovali Hondy aj z objemov 1.6 (180 koni) resp. 1.8 (200 koni) a jazdilo to bez problemom aj napriek vyrazne vyssim pracovnym otackam v porovnani s turbami.
Podobne vykony dosahovali Hondy aj z objemov 1.6 (180 koni) resp. 1.8 (200 koni) a jazdilo to bez problemom aj napriek vyrazne vyssim pracovnym otackam v porovnani s turbami.
Řekl bych, že vydrží dost....když standart záruka je 5 let a 120 tis km...a za příplatek pouhých 5tis kč. je záruka 7 let a 200 tis. km 😊)))
Daffy Duck
u pola gti bude iná liga proti fieste. 2 liter má asi trošku iný potenciál.
Na druhej strane Polo bez samosvoru a s jednoduchou prednou napravou (ziadna oddelena tehlica) bude s rasucim vykonom tazko ovladatelny.
Fiesta ma samosvor a predpokladam, ze motor bude viac charakterny a lahsi na predok, takze moze byt zabavnejsim autom.
Fiesta ma samosvor a predpokladam, ze motor bude viac charakterny a lahsi na predok, takze moze byt zabavnejsim autom.
Napr. Autoe😜ress píše:
This Mk3 Swift Sport is the raciest looking in the Suzuki line-up, however that doesn’t translate into a racy driving e😜erience. The first thing to say is that there is nothing wrong with the way the Sport drives – it drives very well and safely, in fact – it’s just that some of the two old cars’ character hasn’t made its way over to the new version.
But perhaps the biggest disappointment is the new Sport has become a little too safe-feeling to drive. Turn into a tight corner carrying some speed, and the front-end initially sticks and then washes wide into understeer. Lift off the throttle and unlike the old model – and unlike its nearest rivals – it doesn’t tuck back in. No matter what you do, it’s virtually impossible to unsettle it, and despite its featherweight 975kg headline the Sport doesn’t feel light or chuckable.
A to je škoda. Pretože čo mám skúsenosť z minulého SSS, tak hlavnou devízou toho auta bola práve nesmierna živosť a obratnosť, skrátka podvozok bol nesmierne agilný a zábavný. Ak sa toto stratilo, je to veľká škoda.
celkovo new swift mi pride akoby viac casual auto ako tie predosle... to co si dal z AE potvrduje aj video jazdnych dojmov co som videl a je to fakt skoda... mal vytazit max z turba/hmostnosti/tuhosti kasne novej platformy... preto som tam dodal, ze podla mna bude fiesta zase top in class... a s torsenom uz duplom
Kažopádne by som vo finále vyberal medzi FieSTou a Polom GTI a voľba by bola čisto pocitová, ktoré auto mi lepšie sadne a ktorý motor bude lepší.
takto nejak si to predstavujem, vlastne by to ani nemalo byt inac, kazdy z tych modelov ma svojich zakaznikov a aj historiu, ci preferencie a identitu znacky... cokolvek vyrazne ine by bolo prekvapive... mozno prijemne 😉
v com si myslim ze sa priblizia bude pruznost, pride mi ze 1050 kg a 140 ps + 230nm by malo 0-100 robit lepsie, obavam sa ze boosterjet bude mat spomalene reakcie alebo neviem, tazko si to vysvetlit... kazdopadne pruznost chvalili na SSS