Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeExtravagantní Hyundai Kona už koupíte i s dieselem. Kolik stojí coby čtyřkolka s automatem?
24 komentářů
Googelit
19
Když si koupím Hnůůjdajáček, tak si zpivám jako ptáček. Dám si vestu s tisíci kapsičkami a jedu do Kauflandu, pak zase na hřbitov! Mám 4 kola a brutalní zrychlení za 20 sec, protože mám korejske koně! Jadi dadi dááá, ja si zpívam jako ptáček, když me veze Hnůůjdajáček tradi dadi dáá.
Beefcake
14
Riadny pacient.
Wolfalack
12
Ty máš solidní problém...
Joab
7
Dost dobry. Na jakou je to melodii? Rad bych si to dal ve vane.
car
8
Co nebo kdo to je ??
rokyta.p
7
>😁 >😁 >😁 Hujdajáček nebo Hnůůjdajáček >😁
slaughter4u
Krásná kára oproti těm kozám co chrlí škodovka.
přesně, pěkně laděné křivky, které vypadají k světu, ta verze 1.6 s 100 kW vypadá parádně, čekám na nějaký testy, aby to bylo vidět v akci
Mě a mojí soudružce manželce se také líbí....uvidíme jak se bude prodávat....ale na to že je to relativně novinka, jsem jich u nás už pár viděl..... :-!
No a proč myslíš, že jich je jen pár? I naprosto divný Opel Crossland má větší prodeje než Kona, jak znám Hyundai, tak spousta z těch 500 prodaných aut je psaná na dealery díky nátlaku českého zastoupení 😉
Nicméně, 100 lidí, 100 chutí. Ať si každý koupí co chce...
Nicméně, 100 lidí, 100 chutí. Ať si každý koupí co chce...
Neumíš číst? Píšu u nás....
Ale umím, v Praze a okolí jich taky moc nejezdí, ikdyž ani jinde po Čechách je nepotkávám. Tj kde je asi těch 500 prodaných aut? Hmmm 😉
Ada je zase tady
Interiér je OK, diesel je nutností, ruční brzda :yes: , chybí manuální převodovka. Proč je to ale zvenku blbý jak rendlík? :no: :no: :no:
No dovol... tahle obluda s maskou z Audi, světly z Citroenu atd. se teda nedá srovnat s Capturem, to musí uznat i konzervativec jako ty... 8-s
Neni nad extravagantni auto v dieselu. Ale je hodne lidi, co maji kabriolet na ropu, takze ono si to nejakeho kolotacare najde.
každý má vkus jiný, mně se třeba ta Kona líbí a když ji vidím na silnici, tak bych do ní hned šel 😄 jen ty finance chyběj
MichalStehlik
Mě i manželce se náhodou líbí ten design, rozhodne víc, než to co předvádí škodovka 😄 Přemýšlíme, že do toho půjdeme. Hyundai zkrátka zase zabodoval, pěkná práce!
Krtek_no1
Ale oproti Kardiakovi a Karotkovi je tohle zvenku alespoň hezký auto. I když uvnitř je to nějak divně překombinovaný, na fotkách nevim kam koukat dřív a kde bych co hledal. To zase zlatá nudnost škodovky (až na ty číslice hlavou dolu)