Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Počítače budou hrát stále větší roli. Tvrdí to šéf VW Herbert Diess

V blízké budoucnosti bude snaha výrobců automobilů výrazně pozvednout úroveň jejich elektronické komunikace. To si ale bude žádat výraznou modernizaci elektroniky vozidel.
Zpět na článek
Avatar - Fickroc
13. 3. 2019 23:52
Už to padlo
Letadla už vlivem kompjůtrizace zamordovala 300 krků, no tak teď to nandat do aut, ať taky na zbastlenym softvéru někdo zhasne...
Avatar - elektrikar
1. 3. 2019 18:08
Re: Jen to ne!
Všiml jsi si snad, že bych psal pod články o klasických autech a psal tam podobné bludy jako ty píšeš na elektromobily? Absolutně není důvod proč by nemohly existovat obě skupiny vedle sebe. Elektroauta na práci, klasiky pro radost.

Jediné co se po tobě chce je, aby jsi se přestal vyjadřovat k věcem kterým nerozumíš a nemáš o nich šajnu.

Prostě se objevila nová technologie, která má potenciál zase trochu vylepšit život lidem, tak tomu nech volný průběh. Nikdo ti žádné elektroauto nenutí a klidně si můžeš do diskusí pod klasická auta honit svůj úd až do bezvědomí. :-!
1. 3. 2019 17:51
Re: Jen to ne!
Áá, elektrohater promluvil svá elektromoudra. Každý, kdo má rád pořádná klasická auta, je podle něj duševně postižený! >:-[] >:-[] >:-[] Naštěstí magoři jako ty mě nemůžou urazit, snažíš se zbytečně! >:D
Avatar - elektrikar
1. 3. 2019 16:32
Re: Jen to ne!
Opět vypustili duševního mrzáka Arese z klece, držte si klobouky >:-[] >:-[]
1. 3. 2019 15:05
Jen to ne!
Předělání aut s pořádnou spalovací technikou a zábavným řízením na tupé těžké elektrokrabice naravné obludným sofwairem je černá můra každého správného petrolheada! S tím běžte někam! 8-s :no: Ten elektrovehikl stojící za tím pánem budiž odstrašující příklad! 8-s
Avatar - elektrikar
1. 3. 2019 10:51
Re: Ne jenom spolehlivost 99%.
To ovšem nejsou kritické systémy. To auto nikdy nebudeš řídit přes Cloud.

Jinak stačí se podívat na aplikaci BMW Connected [odkaz] . Já tu aplikaci aktivně využívám a takový šmejd jsem ještě snad neviděl. Není to ani na úrovni "kurz programování aplikací Android pro začátečníky". Němci prostě SW neumí a nerozumí mu, bohužel.
1. 3. 2019 10:41
Re: Tady už ale nejde o řešení VW a MS
Google si to nenechá líbit.

Tady už ale nejde o řešení VW a MS, pokud mají spolu komunikovat různé automobilky, různé IT firmy, tak se na řešení musejí podílet všichni.
1. 3. 2019 10:28
Ne jenom spolehlivost 99%.
Jenom aby ty internetové poplatky nestály více než palivo.

Pokud ale budeme spoléhat na elektronickou komunikaci, cloud, musí být toto 100% spolehlivé, stejně jako spolehlivost u kosmické lodě, ne jenom 99%.
Avatar - elektrikar
1. 3. 2019 10:05
Pomník VW
V podstatě už stačí, aby se VW přejmenoval na Nokia a může jít stejnout cestou. Tam si myslím M$ velmi dobře předvedl, co dokáže jejich operační systém >:-[] >:-[]

Kdyby nebyl Windows zamknut pomocí závislostí externího software (v podstatě kvůli kompatibilitě software třetích stran musí člověk používat Windows), tak už dávno M$ nedominuje ani na poli PC. To je prakticky znázorněno na drtivé porážce v souteži Windows Mobile vs. Android vs. iOS.