Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

264 komentářů

Ne že bych mu to nepřál, ale na ty velkohubý

prolášení před sezonou zatím nic moc. Charouz

to holt za něj neodjezdí.
Tomáš na to určitě má, a to že výsledky zatím

nejsou nic moc je jen shoda nepříznivejch okol-

ností. V těch zbývajících závodech to ještě všem

ukáže.
Ano to uz sem slysel v nemecke F3 a vloni i v F3000... Jen doufam, ze neskonci jako Jarda Hules...
Já mu věřím. Pozici má určitě lepší než Jarda Huleš. Kvalita týmu mysap.com se určitě nedá srovnávat s "kvalitou" Hulešova Italjetu.
Hules jezdi fantasticky, nato jakou ma motorku.

A Enge mohl bodovat ve dvou zavodech navic.Ovsem jednou se taky nekvalifikoval.Jeste se uvidi.

Doufam.
Že by na to na Eurosportu nikdo nekoukal ?
Myslím,že Enge má nejvyšší čas něco ukázat a dostat se aspoň na bednu . Zvášť když tvrdí, že A1 je jeho oblíbený okruh. Jestli bude pokračovat

v nevýrazných výkonech,nemá na ježdění v něčem lepším (F1)nárok. Ale kdoví jak to bude dal s Charouzovejma penězma od IPB
Doufejme, že Tomášovi A1-Ring sedne a podaří se mu letos poprvé dostat na bednu, ale nechci nic zakřiknout. Kvalifikace napoví více.
Bohuzel napovedela... Aspon, ze ten Scheckter nejni takova hvezda jak jeho tatinek tvrdi...
no opravdu mu ten A1-Ring sednul. Momentalne je 20. Safety car na trati, aspon ma sanci dojet ztratu.
Fastest lap a jinak nic. To bude muset Charouz priplatit, aby moh Tomas zustat v tymu.
No mam pocit, ze takhle se do F1 asi nedostane. Vzdyt aby se v pristim zavode pred nej nedostal i Sheckter.
Promiňte mi možná až trochu troufalé a jízlivé poznámky na adresu T.Engeho.

Pomalu začínám zjištˇovat že náš Tomáš není ničím jiným než nafouknutou bublinou. Zdaleka není tak dobrý jak z něj televize Prima dělá, stává se tak trochu v F3000 nýmandem. Jeho naprosto podprůměrné výkony pouze dohazují jeho průměrnost a plány pana Charouze dostat Tomáše do F1 se stávají utopií. Opravdu vážně nerad bych viděl českého jezdce, který by byl na pozici as jako G.Mazzacane. Tomáš se neustále vymlouvá na tech.

potíže svého týmu, a tyhle lži mu nedělají dobrou

vizitku.

Tomáši přestaň se už * vymlouvat a brečet jako malej kluk a koukej se dostat do pohody a pořádně zabrat.
No obcas se Tomas vytahne, ale taky si myslim, ze je v CR prechvalovanej.
s tim prchvalovanim mas asi pravdu, jenze za to nemuze Enge, ale ti sasci kolem, co z toho chtej neco mit. Ten posledni zavod mel trochu smulu, kdyz musel do depa pro novy kolo.Verim akorat tak E. Jordanovi, kdyz ho chtel za testovace.

Sefici od aut koukaj i na jiny veci, nez jenom na vysledky.(Myslim v F3000).

Schumacher ted nedojel dvakrat a nebylo to proto,

ze je to nymand.
S takymito vykonmi moze chlapec len snivat o F1.
tak jestli tohle posere, tak uz fakt nevim.
Ja si myslim že to bude jako vždy obrovská katastrofa potažmo v novinach napíšou že měl opět velkou smůlu.
Moc mu přeju, aby mu zítřejší závod vyšel. Hlavně aby se nesrazil se Scheckterem v první zatáčce, když startujou z první řady. Pokud neudělá volovinu nebo mu to neposerou v boxech, tak má velkou šanci na bednu.
Tak konečně se Tomáš dostal vytouženého vítězství a Scheckter to doplnil druhým místem. U MySapu musí být jak v Jiříkově vidění po těch výkonech, které předváděli doposud.
Takhle šílenej závod jsem už dlouho neviděl. Všichni kteří tvrdí, že jezdit do kola je kravina, musí uznat, že kecaj. Řval jsem u TV jako blázen a vychutnával spanilou jízdu Tomáše, kterej dokázal jet velmi dravě a zároveň bez kiksů (až na jednu výjimku).

Je to prostě paráda !!!
Vidíš Tomáši, jak to jde jen kdzž se chce.

Jen neusni na vavřínech a makej na sobě daleko tvrději než dosud. Dokaž nám pochybujícím, že to

nebzla jen tak nějaká náhoda !!!
Super, super, super. Pole, Fastest Lap a jeste vitezstvi. Proste vikend patril Engemu a nikomu jinymu. Jen by to chtelo castejc...
Tomasi, gratuluju!!!! Slyset ceskou hymnu byl fakt zazitek! Uslysime ji nekdy o kategorii vys? Ja bych si to pral a asi nejsem sam. Tome, hodne stesti ve zbyvajicich zavodech!
Tomáši dík - brečel jsem dojetím když jsem slyšel Kde domov můj. Za rok za dva pujdeš do F1 (hlavně ne k McLarenu)!!!
Panove, prectete si co se tady psalo pred tydnem (a nekteri autori zustavaji stejni). Ja jsem to vedel uz ve ctvrtek ;-)
Bylo to fakt super a jsem rád že nikoho ze zdejších kritiků nenapadlo ten bezchybný výkon schazovat. Jestli jsem i já někdy v minulosti o Tomášově výkonnosti zapochyboval po sobotě se hluboce omlouvám
pre chvili jste ho zatracovali, ted chvalite.

Jako spravni fanouskove(nebo moje zena), to se mi libi. Jsem jenom zvedav na zbytek sezony.

P.S. dneska jsem narazil na zajimavou sajtu [odkaz]

znate to tam?
Z průběhu dosavních závodů jasně vyplývá že k tomu

aby se povedlo porazit celou tu smečku dravečků je

potřeba i kus štěstí a to se k Tomášovi

konečně přiklonilo teď na Hockenheimu. Smůlu si vybírá třeba Junqueira, který neboduje přestože na to uřčitě má.Na zbývající dva závody jsem opravdu zvědavej.
Sem zvedavej jak se to pujde dal. Junqueira je ted jako Schumak, smuly kopec. Po Hockenheimu se mi zda ze pristi rok by mohli oba Tomasove jezdit pro mySAP.com jestli budou prachy (a ty budou :)). Scheckter je dobrej, bohuzel pro Engeho az moc dobrej a podle posledniho zavodu taky pekne drzej. Zatim ma Enge navrch, ale jak dlouho... Taky s obema Tomasema ustri tym za kombinezy, oba maj stejny jmeno :))
A rok na to hurrrrrááááááá do F1 (a přeju mu to).
A do jakyho tymu myslis???????? :)
Jestli na tu F1 zbudou love, nevím kdo teď Charouzovi dá ty prachy když je IPB pod nucenou spravou :-)))), ale Tomáš konečně zabodoval, to je fakt.
Charouz má tiskárnu pro vlastní potřebu... :o)

Ale prachy se najdou!!! A půjde někam do toho mírnýho nadprůměru až průměru (Jaguar, Arrows nebo tak). Zatím držme palce!!!!
Kolikátý myslíte, že Tomáš skončí na Hungaroringu? Po skvělém výkonu v Německu si myslím, že by mohl opět bodovat na bedně, ale prvním místem si nejsem jist.
maximalne sestej.
myslim tim nejlip sestej.
Rozhdující bude už páteční kvalifikace.Pokud se mu povede dostat se do první nebo druhé řady mělo by to být OK. Startovat na Hungaroringu někde kolem desátého místa na gridu je skoro bez šance na body.
Bohužel Tomy startuje z desátého místa na gridu, asi body nebudou... I když s Tomovejma schopnostma je možný všechno (může s tim zamíchat počasí, zejtra má bejt hodně proměnlivo a přeháňky (v Maďarsku)), já bych to tak černě neviděl, v dešti se všechno maže a mám dojem, že Tomáš ukázal, že v dešti umí!!!
Hmm, to je celkem pěkná úvaha, ale pokud ho někdo torpéduje hned po startu, tak je po žížalkách. To by zas pisálkové měli o čem psát. V dešti by to bylo zajímavější i pro diváky.
Já osobně Tomovi věřím a doufám, že mu to zejtra vyjde - DRŽME PALCE
To rozhodně, po závodě pohovoříme.
Tak a máme po ptácích. Po vítězství 17. místo, to budou v novinách zas články.
V cem zijete? Tomas strida tradicne uspechy s neuspechy. Copak kdyz v nedeli neprsi znamena to, ze uz zadnou nedeli prset nebude? Ve Spa by mohl snad byt bodik. I kdyz jeho statistika ve Spa je 5. a 17. startovni misto a 7. a 11. plac v cily. Tak nefim, tak bod by moh bejt, ale ze by se opet jela poblaznena kvalifikace, startovalo se za safety carem a Tomasovi by vysel risk s gumama v to snad neverite???????
Nejsem si zrovna jistej, ale nebylo to Spa kde Tomáš poprvé bodoval? Pokud bude dobrá kvalifikace tak by to mohlo dopadnout obdobně jako v Německu. Ale doufám, že příští rok už nebude jezdit za Mysap.com, podle mne jsou to žabaři.
Že já vůl sem se radši nejel někam koupat.
Já to po 4. kole vypnul a šel zapařit Quake.
Misil: Nebodoval

Tomy: Dobry reseni
Tak co pánové, budeme se v sobotu koukat, nebo radši koupat?.
Ještě jsem se definitivně nerozhod, ale ideální by bylo kdyby v sobotu pršelo. Další varianta je záznam na video. Nakonec ale stejně asi neodolám LIVE a v neděli budu nasranej.
Obávám se, že nikdo neodolá. Ale dnes dávaj na Eusportu oba tréninky, takže to napoví.
Tak a je to. Ale pokud bude mít Tomáš dobře nastaveno a třeba i sprchne, tak by to mohlo být zajímavé. Ale ta první zatáčka ....
Kdyby neudelal ten smyk, tak by na 1. sestku mel, ale zas ty hloupy chyby. Aspon, ze to zas nandal Scheckterovi.
Tak nevim, žádnej vejkej propadák ale ani žádnej seperúspěch. Docela jsem zvědavej pod jakým tématem budeme diskutovat v příští sezoně. Doufám že ne TOMÁŠ ENGE ve fiestacupu.
Tezko rici kde Tomase uvidime, verim ze v F3000, jmeno si udelal slusny, ale uvidime kde. V review sezony se Engemu docela venovali, ale nejobletovanejsi je Scheckteruv synek, achjo :(
Uz mi s tim Scheckterem lezou na nervy. I kdyz Tomas (Enge) vyhral na Hockenheimu, furt ukazovali Tomase S a tatku Jodyho (nic proti nemu). Rikal jsem si kdysi davno ze by bylo fajn kdyby jezdil F1 treti Scheckter. Ale ted mi ho uplne zhnusili. Pokud se dostane do F1, necht dopadne jako dalsi protekcni synek Paul Belmondo.
Tak to vypadá, že téma se měnit nebude a Engoš do stane ještě jednu šanci.
Tomáš Enge vstoupil do Formule 3000 a dařilo se mu dobře. Minulej rok získal body za druhý místo a tenhle rok už dokázal vyhrát závod. Nakonec skončil na šestém místě, měl i na víc. Já jsem optimista, co se týče jeho působení ve Formuli, takže příští rok vyhraje šampionát a pak pojede formuli 1.
To je pořádnej blábol, i když představa zajímavá
To je fakt zajímavá varianta příštího závodu, ale.......
Nevíte, kam se upíchne Enge příští sezónu. Když se ptali Charouze v Prima ráně, tak byl tajemnej jako hrad v Karpatech. Prý jednají se třemi tými a chtějí přímou návaznost na F1. Taky to vypadá, že skončí coby testovací jezdec u Jordanu. Honda tam tlačí nějakého Japonce.
Alex: S tim Scheckterem 150% souhlas! :)

No mySAp.com nebo Red Bulla ten treti tym je pro me zahadou, ale zaslech sem od kamose z Holandska neco o European 3000 (misto Alberse vedle Webera). Ale to sou jen spekulace.
Nejlepsi by asi bylo, kdyby jezdil za Red Bulla a testoval Sauber. Ale neni to moc pravdepodobny.
no tak nevim co by bylo pro tomase lepsi. zustat u mysap? vyhodaou je ze uz tam je tak nejak zabydleny a porad je to jeden z nejlepsich tymu. nevyhodou je ze mu mclaren nedovoli testovat u jinyho tymu f1. redbull je dobrej v testovani f1, ale kdo vi jaky bude pristi rok. tretim tymem by mel byt nordic racing. wilson jezdil dobren ale mozna jen diky zkusenostem.
Včera v motorshow říkal Charouz, že se rozhoduje mezi týmem Red Bull a McLarenem (mySap.com), tak nevím co by pro něho bylo lepší. U Red Bulla by asi měl větší šanci testovat formuli 1.
u redbulla by podle me mel malou sanci testovat, protoze tam maj toho mladyho fina. ten je asi fakt dobrej. pochybuju ale ze tomase, pokud zustane u mysap, nechaj testovat u jinyho tymu natoz jejich monopost. pak uz pripada v uvahu jen ten treti tym, ale tam uz nebude ta jimi pozadovana vazba na f1.

docela bude zajimavy, jak si tom povede v testech u jordanu. letost to bude nejspis naposledy co tam sveze, protoze tam daj ty japonce a tak by se mohl nejak vytahnout.

docela me sere, ze to takhle protahujou a ze zase musim cekat 14 dni. uz bych to chtel vedet.
pokud zustane u Westu, konci u Jordanu !!
Mozna ze zatlaci kolaloka a bude jezdit za ten Nordic. Kazdopadne Scheckter si nepreje aby za ty prachy co mySAPu da, tam mel jeho synacek takovou konkurenci. Ale nejak to natahujou, rikal Chroust ze za 14 dni a furt ticho.
Proč by nemohl zůstat u mySapu ? To snad nevadí, že skončí u Jordanu, teda jestli bude mít příležitost testovat u McLarenu. Já už ani nepamatuju, kdy byl nějakej Čech tak dobrej, od dob Elišky Junkový nikdo nebyl v tak prestižním týmu.
snad si nemyslis ze mu pucej mikuv kocar? budou mit jednoho mozna i dva testovace tak na toma se vyserou a treba ho vykopnou v pulce jako stephana. no ale je to precejenom dobrej tym tak snad tomas bude jezdit lip nez loni.
Na www.tomas-enge.cz pisou, ze Charouz jedna o cemsi s Ronem Dennisem. Uvidime.
Ted, kdyz je Zonta u Jordanu je asi MySap.com nejlepsim resenim. Ale nesmi delat ty chyby co letos. To by skoncil s nadejemi na F1.
uplne souhlasim. mysap bude rozhodne lepsi nez prejit do neznameho radbullu nebo nordicu. prece jenom mysap je juniorka jedno z nejlepsich tymu z f1 a to ma snad trochu "zvuk", ne?
Jen tak mimochodem: Eliska Junkova NIKDY nezavodila v tovarnim tymu, vzdycky jako soukromnik. Bugattky mela sice primo z Molsheimu, ale tam si pro ne tenkrat jezdili vsichni, pokud si je nekupovali uz ojete. Nebo s auty jezdil na misto urceni Bugattiho sefmechanik Marco. Konecnou pripravu a ladeni auta delal Elisce manzel Cenek. A ted do pritomnosti nebo budoucnosti: podle me je Trulli u Benettonu v roce 2002 nesmysl. Za prve: Benetton uz nebude Benetton ale Renault. 2) Francouzi jsou patrioti takze budou chtit aspon jednoho Francouze do tymu. Ze by Alesi nebo Panis? Hmmm vsechno je jeste daleko....
ALEX:Mozna sou patrioti,ale porad tam zustava flavio a ten se vyjadril,ze na 2002 pocita s Buttonem a Trulim.
nevim jestli byl v nedeli na prime charouz jak slibil, ze rekne co bude dal s tomasem? nemylim rano ale az odpoledne pri tom zaznamu. uz me to svtve. slibil to pred mesicem a pred 14 dny to posunul. ted budeme cekat dalsich 14 dni i kdyby se to dozvedel uz zitra kuli tomu blbymu slibu prime. vzdyt ho sponzoruje vic napriklad pojistovna...

no docela me to sere
No bylo mi to podezrely do ty doby nez Horak oznamil, ze Zonta se stal testovacem Jordanu. Mam obavu, ze Tomasovi nejak unika vlak.
No to bude fakt blby. Mozna ze Tomas zustane u Mekacu v F3000 a bude se soustredit jen a jen na titul. Mel by taky mnohem vic testovat F3000 a hlavne jezdit, jezdit a jezdit. Jinak nevim, jsem zvedavej cim nas Charouz prekvapi :-?
Trulli to Benetton on 2002?

Jordan driver Jarno Trulli has been speculated moving back to the Benetton team on 2002. The team has considered changing Giancarlo Fisichella to faster driver, and Trulli could be a good choice since the team already has options of him.

Jenson Button's Benetton contract on the other hand is for two years and after it he may return back to Williams.
Kdes to cetl? Vymenit Fisichellu - to se snad zblaznili...
No každopádě by měl f3000 uz příští rok vyhrát, nebo aspon skoncit 2.To jediny mu zajisti ,aby se svezl s F1 jinak nez jenom jako tester.A pokud se mu to nepodari pristi rok ,tak uz se ta sance bude jenom snizovat.
No, uplne nutne nemusi bejt 1. nebo 2. Neni to tak davno, co vysel ve Sportu clanek o tom, jak se v F1 prosadily vitezove F3000. Uz si to moc nepamatuju, ale na bedne z nich stal tusim jenom jeden. Ze soucasnej jezdcu vetsina skoncila v tritisicovkach kolem pateho mista. O tom jestli bude Tomas jezdit F1 rozhodnou predevsim prachy.
Ja tusim, ze to bylo v Mlady Fronte, ale skutecne, jedini, co se prosadili v F1 a vyhrali F3000 byli Alesi a Panis. DC a spol na tom v F3000 byli jeste hure nez Enge. Nevite, kdo bude jezdit vedle nej ? Aspon ze to nebude ten tatinkuv mazanek Scheckter.
cocacolu pritahnul do nordicu justin wilson, tak pokud zustava cola (jako ze jo) zustava i wilson. navic si cola privedla prave tomase. jsem uz fakt hodne nedockavej na pristi sezonu nebo alepson na tsty ted nekdy v listopadu ci v prosinci.
Tak v neděli nám prej Charouz prozradí, kde bude Tomáš jezdit. To jsem zvědavej.
uz se taky nemuzu dockat. at uz to je jakejkoliv tym tak at se tomasovi pristi rok dari a at se taky sveze nejakou tou f1.
tak uz to vime. nordic podle me sice nepatri mezi uplne nejlepsi tymy, ale snad to bude tomasovi svedcit a nebude pod tlakem jako to bylo u mclarenu. uz driv me napdlo ze by ho mohla cocacola nejak protlacit do f1, kdyz tam chce vstoupit a tak uvidime jaky tym v f1 bude sponzorovat, protoze tam by podle me mel tomas sanci testovat. nejdulezitejsi je ted dojet 1. nebo 2. v celkovym poradi. ale ani to jeste nic neznamena (viz bruno j. anebo minasian - zatim se toho moc nevi, snad pudjou oba do cartu). jsem popravdu zvedavej jak to pristi rok pujde.

ps: taky doufam, ze budou tu tomasovu oficialni stranku aktualizovat casteji nez doted.
Co rikate na to, ze tym MySAP.com byl z duvodu nevyraznych vysledku v minule sezone prodan?
no tak tomas se docela vytahnul. bernoldi pri obou testech (a vsech dnech) byl vzdy o pul sekundy lepsi nez druhy v poradi. tomas se pohyboval kolem patyho mista a ted zaperlil. je druhy a jen 0,08sec za bernodlim. opravdu mi to zvedlo nalodu. btw, justin wilson skoncil snad az 10.
Na jake strance jsou vysledky testu ?
napr. www.tomas-enge.cz ;-)
Začínám mít dojem, že Tomáš na F1 asi nemá. Výsledky testů nic moc(tedy na to, že by chtěl do F1). Nejvíc mě ale štvou všechny ty výmluvy (nehonili jsme se za nejrychlejšími časy,žaludeční potíže, rychlé kolo mu překazil pomalejší jezdec ...)
Bojím se, že na F1 opravdu nemá, protože jeho výkony jsou příliš nevyrovnané.
[odkaz] - doporučuji, velmi aktuální.
Tak co, jak to vidíte před Brazílií?
Podle toho jak Tomáš jezdil minulý rok závody a letos testy bych to viděl tak 10 v kvalifikaci a 6 v závodě.
Na zacatek se tesim, skoda, ze Brazilii neuvidim :-(
Letošní F3000 jedou čtyři brazilci, takže první čtyři místa bych viděl Melo=Pizzonia=Haberfeld=Sperafico. Ovšem jen za podmínky, že to Haberfeld zas někam nenacpe :o)

Zbytek je asi na náhodě.
Aaaa, teď vidím, že Speraficové jsou dva. Takže prvních pět :o))
ja uz tomasovi moc neverim. neni to "talent" jezdit umi dobre, bude jezdit urcite do 10.mista v zavodech, ale uz je v f3000 skoro nejdele ze vsech soucasnych jezdcu. do f1 se urcite nedostane ;-((( kdyby aspon do cartu, at si zajezdi v necem poradnym....

no, holt to bude muset letos vazne tomasovi vychazet do 3. mista a nebo si pockame na pokus Janise.
Ja mu v F3000 docela verim, tipuju ho do 3.mista, ale do F1 se asi nedostane. Kdyby mel moznost pravidelne testovat Jordan, tak by mel sanci, ale tahle prilezitost mu utekla.
To je velky uspech, protoze je to nejlepsi nebrazilsky jezdec !
taky jsem velmi prijemne prekvapenej. cekal jsem tak 10. misto. pro me je v podstate tomas na pole, diky tomu ze pred nim jsou ty 4 brazilci a ty nepocitam :-)

na zavod to vidim tak, jestli nebude prset a tomas neudela nejakou ze svejch lonskejch chyb tak to vidim na jisty 3. misto. ty ctyri pred nim se muzou vazne vystrcit a nebo prece jenom jedou prvni zavod a muzou udelat chybu. nemaji prece odjetou ani jednu vzdalenost zavodu ...

vazne by me potesilo umisteni do 5. mista a hlavne pred justinem. to bych pred tomasem smeknul.

takze hlavne zadnou chybu!!!

ps: pekne me nastvali ze tomase vubec neukazovali, snad jen v 1. treninku a ve 2. tam nebyl snad ani jednou a to se z toho vylouplo 5. misto :-(
A co vic, porad nejsou na zadnem ceskem teletextu vysledky kvalifikace, dokonce to neni ani v dnesnim Sportu !! :-(. Skoda, ze ten zavod neuvidim, tak fandete za me :-)
Jo Tomáš se vytáh, pro start do závodu je to dobrá výchozí pozice. Ty Brazilci před ním se můžou v prvních zatáčkách vystrkat ven.
Kdo to viděl,musí uznat že Tomáš jel skvěle.Jen škoda že se to zvrtlo ve frašku,která se nerozhodovala na dráze,ale u zeleného stolu.Tyhle body můžou sakra chybět.
Jsem pěkně nasranej. Tak skvěle to vypadalo.Měl jsem strach už před penalizací,kdy se na obrazovce objevilo že je tam safety car a tomas vteřinku před tím předjíždí.Držím mu palce , ale má smůlu.
Jeste ze jsem to nevidel, vratil jsem se z hokeje a vidim 12. misto :-(
musim uznat ze tomas jel sqele! uz jsem ho videl na bedne a v tabulkach u jeho jmena 6 bodu. fakt jsem byl nastvanej. videl jsem ze mela vsichni predjeli a ja vedel o tom ze uz tam je sc, ale jestli to vedeli oni jsem netusil. no nakonec tomas vysvetlil jak to bylo. uz se nic nezmeni.

taky me stve ze ted pro nordic vyhral zavod justin a bude se mluvit o nem.

uz se tesim na dalsi zavod a doufam ze to pujde stejne jako v brazilii (samozrejme krome ty penalizace).

doufam, ze mi ted zlepsi naladu schumi...
Zlepsil ?? :-)
Velká škoda pro Toma, taky mě to pěkně vadí. Snad ho letos nebude pronásledovat smůla jako loni.
jak by moh!!!! :-(( byl to smolnej vikend, snad se pristi vikend oba poradne pochlapi
jediný co mě potěšilo minulý výkend bylo konečně druhý místo toho nabubřelce ze Saska.Doufám že další závod bude 3 pak 4 atd. Bude soupeřem pro Tarsa.Tomášovi ale věřím.
Kdo si chcete zatipovat výsledky máte možnost tady [odkaz]

a nebo taky tady

[odkaz]

dobrou zábavu.

Škoda, že ten Enge nevyšel..:o)
a tam je clanek o F3000 v Brazili s titulkem Kruty trest. Podle radu FIA se pri zlutych vlajkach nepredjizdi a trest pro Tomase a ty dalsi dva byl spravedlivy. No jo, Automedia.... musi se Toma zastat. Tohle by mel Tomas vedet, pripada mi to jako kdyby jezdil v beznem silnicnim provozu aniz by znal predpisy (jako mnozi jini)
videls jak se to stalo, nebo si to jen slysel nebo cetl?
Priznam se ze jsem to nevidel - to je mozna poznat. Je ale uplne jedno ze Melo zpomalil nahle z jakehokoli duvodu, at uz to byly technicke problemy nebo cokoli jineho, rady jsou rady. A navic i kdyz sedim v normalnim aute v normalnim provozu, musim mit vypestovanou rychlou reakci a trosku predvidat to co se muze stat.
A kdyby Melo zastavil, tak se musi zastavit i ostatni ?
Dizzy v tom pripade by byla penalizace velmi sporna a spis bych se priklonil na Tomasovu stranu
ja si taky myslim ze penalizace byla opravnena, ale to ze se ho zastavej ve svetemotoru neni nejaka vyjimka. shodli se na tom vsichni. kazdopadne i samotny komisari o tom dlouho premysleli kdyz ho zavolali do boxu az ve 2/3 zavodu
tak jak to vidite na patek a sobotu?

myslim, ze tomas nema nejakou zvlastni vyhodu. prakticky vsichni jezdci znaji trat z minulyh sezon nebo ze sezon v nizsich formuli. dulezity je zajet v kvalifikaci dobre a neudelat v zavode chybu. kvalifikace jsou totiz dost o stesti-nebyt zdrzovan ostatnimi jezdci. prece jenom jich je 30 a jede se celych 45minut na jedne nebo dvou sadach pneu a tak se do boxu jede hlavna upravit nastaveni=>provoz na trati je dost velky ne jako v f1.

kazdopadne budu drzet palce a doufat ze se nic nestane a uvidime tomase aspon na bodech...
joo, ale jinak to byla dost nuda :-(. Ale Tomas se k prvnimu mistu priblizil :-)
nekdo tady hledal F3000 on-line.

Tak tedy: [odkaz]
Tak mám pocit, že tenhle víkend ukázal, že Tomáš na F1 má.
Bohuzel Tomas na F1 nema. Jestli ste to jeste nepochopily, tak "mit na F1" dneska znamena "mit sponzory". To by musela zatlacit CocaCola a u ni je vzhledem k dlouhodobejsi spolupraci jasna jednicka Justin Wilson. Takze se modleme at je Tomas do 3. mista a dostane se do CARTu. Kdo ceka neco jinyho je snilek!

[odkaz]
1 to je super
Popravdě řečeno, radši bych ho viděl v CART než v F1. Podle některých spekulací by se totiž CARTy mohly jet i Brně!!!! To u F1 asi nehrozí.
CARTy v Brne? To si fakt nekde slysel? Bylo by to super ale prijde mi to dost pritazeny za vlasy. Jinak ja bych Tomase videl v CARTech celkem nerad, na muj vkus tam maj moc mrtvejch, hodne mestskej okruhu a zavodu na ovalech. Na druhou stranu, pokracovani v F3000 nema vyznam a pokud nema prachy na F1...
no, podle me taky tomas na f1 nema. je dobrej, to dokazal napr. pri zavodu gt v brne, ale to nestaci. velkou roli hrajou prachy, ty by pan charouz urcite sehnal, ale to i plno jinejch jezdcu a tymy jako minardi, prost by si pak vybirali. to nema smysl. byl bych spokojenej i s CARTama, ale tam ho c.pojistovna urcite sponzorovat nebude a podle vysledku lonskeho sampiona f3000 a jejiho vicemistra bych to taky nevidel moc ruzove.

treti misto letos celkove je urcite hodne realny ale mam tim na asi tak 8 jezdcu ktery maj na to dostat se do top 3. tak uvidime.

ted hlavne dojizdet vepredu a k tomu je potreba dobre se kvalifikovat a nedelat chyby.

jsem asi dost velkej skeptik ....

kazdopadne mam zatim z tomase radost a prekvapil me.
Podle me jedina cesta do F1 je vitezstvi v F3000. Ma na to, ale chtelo by to stesti.
Skvele, skoda, ze to Eurosport nedaval :-(.
škoda taky těch 2 setin
Jsem zvědavej na první zatáčku.....
ja už i na startovní reakci ...
parada! mam z tomase velkou radost a hlavne z celkove druhyho mista. doufam ze tomas bude jezdit porad tak vyrovnane jako tyhle prvni tri zavody.

jen me trosku mrzi ze zavody opravdu ztratili na zajimavosti. uz se jen klepu jestli neudela nejakou chybu a ne jestli ho nekdo predjede. je to fakt skoda protoze pred 2 roky to tak bylo v f1 a f3000 byla tim zajimava, ted se to obratilo :-(

na eurosportu to opravdu nedavali live jak to bylo napsany v programu. jen jsem nahodou chytil opakovani v sobotu rano. samozrejme ze tomase ukazali v podstate az kdyz zajel 2. misto.

ale mam dobrou naladu ze zavodu. mozna by mohl byt zajimavy zavod N-GT. kdyby neudelali chybu tak by mohli dopadnou s justinem opravdu dobre.
je to parada , Tomas neudelal zadnou chybu , skvely

start , a do konce zavodu nedal Laidersovi zadnou

sanci k utoku na 1.misto . Myslim , ze zatim

je letos nejlepsi ze vsech , protoze v te Brasilii

to bylo tak jak bylo... kazdopadne jeho formule

jezdi velmi dobre , a myslim , ze by se opravdu mohl

do 3.mista celkove umistit . Ale je teprve zacatek sezony , takze uvidime , ale ja mu docela verim .

Tomas totiz jezdi takovym spolehlivym zpusobem jizdy, aspon to na me tak pusobi .
neni co dodat .... (lip bych to nerkl ;-))
Škoda tý penalizace. :-(((
ja myslim , ze tym Coca cola bude hodne silny,

protze ma letos dva velmi dobre jezdce , kteri jsou

dost zkuseni na to , aby nedelali zbytecne chyby
Skvele, navic Wilson az 3. Podle me jsou kandidati na titul jen 3 (mezi nimi zadny Brazilec), navic mam dojem, ze Wilson je z te trojce nejhorsi. Hrozne vydelal v Brazilii na chybe trech jezdcu.
:-))))))))))))
Enge s Wilsonem 3. v zavodech GT na Magny-Cours !
(tedy ve svoji kategorii :-))
jo , tam byla smula , ale myslim , ze si z toho Tomas hlavu nedela , hlavni je , ze ma skvele

rozjetou sezonu , to mu jiste psychicky

velmi pomaha
nevim kam to napsat, ale asi sem : Janisuv otec, sam zavodnik zahynul pri autohavarii :-(((((((((((((((
hm , taky jsem to videl , ten trouba za tim

nakladakem usnul , a tim to vsechno zpusobil:-(

chudak Janis nemel ani sanci...
Uz jezdí Enge F1 !!! U mě na počítači. Na www.grandprix3.com je možno si do hry gp3 stáhnout CocaCola šatičky.I s číslem 9.Dobrou zábavu
koukal jsem na to. je to jen predelana bitmapa ferrari. nic moc :-(

2ALL: neni nekde k sehnani komplet sezona 2001 f3000 (loni jsem jednu nekde nasel)
Tak kdo z vas se v sobotu poctive dival na F3000 a ne na semifinale se Svedskem ? :-)
Já to stíhal obojí. :-))

Ale pak mně notně bolel prstík a upadlo tlačítko na tv ovladači. :-))))
doufal jsem, ze se Wilson s Leindersem srazi, bohuzel se to nestalo :-). Start mel Tomas vybornej, skoda, ze nezacal brzdit a zatacet krapet drive (i kdyz by ho mozna nekdo sestrelil)
Nesestrelil, bylo za nim docela dost mista. Podle me se spolehnul na ty dva a brzdil podle nich. Treba to auto v aerodynamickym zakrytu min brzdi. Jel paradne, skoda, ze nikdo pred nim neudelal chybu. BTW: Co rikate dnesni zprave, ze by mel jezdit F1 za Arrows? Je to moje oblibena staj:-))
to vyjeti byla jeho chyba (sam to priznal), ale rekl bych ze by opravdu mozna neuniknul srazce s tema vzadu. ale 4 body dobry. to s f1 by byla parada, ale je fakt ze vstoupit v pulce sezony je risk. kdyz nebude jezdit dobre tak ho nakonci sezony vyhodej. lepsi dojet dobre f3000 pak testovat f1 a jet celou sezonu. btw, rekl bych ze po tom jak zajede monako tak ho po nem nebude takova shanka. budu rad kdyz me tomas prekvalpi, ale fakt ze se tam nikdy ani nekvalifikoval me drzi pri zemi.
bedna je sice hezka, ale na prvniho Wilsona (a jeste k tomu jeho kolegu) ztratil 6 bodu. Asi to bude znit neskromne, ale ja moc spokojenej nebyl.

Jo, o Arrowsu uz mluvili Primaci, bylo by to super, asi by moc sanci na body nemel, ale mohl by se ukazat lepsim tymum
Hm, Charouz pry jedna se 3 stajemi, pritom kazda z jine kategorie. Ze by byl Arrows z te nejhorsi ?
Po Monaku ma byt o Tomasovi jasno, bohuzel zrovna Monako neni nejlepsi trat pro Tomase :-(
To ne, ale Monaco je nejlepsi trat na jednani se sponzory :)
doufam, ze to bude dohodnute jeste pred zavodem :-)
Nemá někdo adresu, kde jdou sledovat online kvalifikace a závod nebo aktuální E-mail(SMS) zpravodajství ?
tomas je zatim na 3. miste, ale ceka ho jeste 45minut a zlepsi se muze vse 24 je