Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

12 komentářů

Ahoj, najezdím ročně asi 15 000 km, převážně mimo město. Jaké auto by jste mně doporučili? Benzín nebo diesel? Chci auto tak do 5 let stáří a plánuju ho mít na delší dobu......
Charger
Když do 5 let stáří tak Focus, jinak ale bez váhání Volvo V70 TDi z cca. 98,99 roku, nebo Audi A6 se stejným motorem z 98. Jinak astra mě výrazně sklamala... :roll:
zmulin
sedan,nebo kombi?Hodně,nebo málo koní,protože jezdíš rád svižneji nebo klidněji?atd.atd.
sedan či hatchback, auto s malou spotřebou, hledám hlavně spolehlivé auto.........např. Opel Astra 1.4 16V rok 2003 nebo Opel Astra 1.7 DTi rok 2002 nebo ještě Opel Astra 1.6 16V rok 2003
zmulin
Jestli držáka tak asi tohle,záleží na vkusu 😉

[odkaz]%F3P%F3R~BmSB…
to je právě to, že zrovna Toyota se mně vůbec nelíbí........spíš něco na styl té Astry, Octávky......Golf, Focus, ale zase slušnýho Golfa do 200 000 těžko seženu........
ked chces spolahlive auto tak ber toyotu, hondu, pripadne nissan, s tvojim najazdom km rocne staci benzin, hondy maju relativne vysoke vykony v porovnanim s objemom, cim obides ruceni a v podstate si slusne zajazdis. Kamos ma civica 1,5 v tec a ma myslim 130k ako seriovka, ak chces kroutak ber naftu, zalezi na tebe

Nad renaultom alebo inym francuzom nerozmyslaj, talinov rovnako, nemci teda neviem, je to diskutabilne, s velkou pravdepodobnostou bude nejaky VW za 200 000,-pekne zjazdeny kedze to je tuctovka nikdy neviem odkial bol havarovany dovleceny a zamaskovany pre predaj. Myslim ze japoncov si kupuju ludia ktory premyslaju a nepotrebuju mat za kazdu cenu "ikonu passat tdi" len aby boli inn, pritom kvalita passata v porovnani s toyotou je ovela nizsia, hoci netvrdim ze to je zle afto...
CIVIC nevypadá špatně.......ale taky dost drží cenu :?
Co takovej Nissan Almera 1.5, máte s ním nějaký zkušenosti?
zmulin
Tak z tohodle mi připadá nejrozumější ten Focus.Almera je kostitřas.Měl sem možnost jet v obou a je to nebe a dudy.
S tou Astrou nemá nikdo zkušenosti?
JOB
Zkus to tady : [odkaz] 😉