Kaja11 já ti nevím ,mě to pořád příjde že si z nás tak trochu střílíš. Prosímtě co to máš vlastně za auto ? Proč bys dneska měl ručně regulovat otáčky ventilátoru na chladiči ? 8-s Proč jezdíš z kopce s vypnutým motorem ? To chceš někoho zabít ?
Mám nejluxusnější český auto - Tatru 603 :-!
No ono v zimě jezdit s přechlazeným motorem to pak nemá ten výkon... neže bych ho nutně potřeboval ale tak z principu je to lepší ne?
"To chceš někoho zabít?"
To jako proč? Ten pocit sem měl spíš u toho favorita, ten právě asi kvůli tý elektronice dementský - do kopce má šíleně citlivý brzdy stačí se jí jen dotknout a už brzdí smykem, a z kopce skoro nebrzdí musel sem brzdit ruční. To nechápu ten smysl co tím konstruktéři mysleli... asi dnešní řidiči brzdí víc do kopce než z kopce... nebo jezdí s motorem i z kopce 8-s
No ono v zimě jezdit s přechlazeným motorem to pak nemá ten výkon... neže bych ho nutně potřeboval ale tak z principu je to lepší ne?
"To chceš někoho zabít?"
To jako proč? Ten pocit sem měl spíš u toho favorita, ten právě asi kvůli tý elektronice dementský - do kopce má šíleně citlivý brzdy stačí se jí jen dotknout a už brzdí smykem, a z kopce skoro nebrzdí musel sem brzdit ruční. To nechápu ten smysl co tím konstruktéři mysleli... asi dnešní řidiči brzdí víc do kopce než z kopce... nebo jezdí s motorem i z kopce 8-s
Tak teď už ti nerozumím vůbec. 8-s Jak máš udělaný dvě rychlosti na ventilátoru kterej je u T 603 hnanej řemenem ? Navíc srovnáváš Tatru která je chlazená vzduchem s ostatníma autama který jsou chlazený kapalinou. U favorita nemá elektronika s brzdama nic společnýho. U dnešních aut máš všechno řešený tak aby jsi se nemusel o nic starat.Chlazení je buď přes čidla nebo viskospojku udělané tak aby se motor ohřál a držel konstantní teplotu.
Ja bych si ho nevsimal, imho je to nejaky fake. Dela si akorat srandu. (ten remen me taky zaujal, treba tam ma prehazovacku 😄 )
Snad každej ventilátor je hnanej řemenem, ne? nebo aspoň přes ozubený kola sem to ještě neviděl.
2 rychlosti jednoduše - větší a menší kolečko a řemen běží buď po tom větším nebo menším a to přehodím páčkou.
A když favorit z kopce brzdí několikrát míň než na rovině nebo do kopce, tak to je podle mě mnohem větší starost než chlazení motoru nemyslíš? A co jinýho by za to mohlo než elektronika?? Ta se určitě vypne i s motorem a pak sou brzdy mnohem míň citlivý.
2 rychlosti jednoduše - větší a menší kolečko a řemen běží buď po tom větším nebo menším a to přehodím páčkou.
A když favorit z kopce brzdí několikrát míň než na rovině nebo do kopce, tak to je podle mě mnohem větší starost než chlazení motoru nemyslíš? A co jinýho by za to mohlo než elektronika?? Ta se určitě vypne i s motorem a pak sou brzdy mnohem míň citlivý.
Už jsi někdy viděl brzdy a nebo toho favorita ? >😁 Na brzdách ve vozech o kterých se bavíme je jediná elektronika brzdový světlo a tomu je fuk jestli jedeš do kopce nebo dolu,navíc se tomu ani nedá říct elektronika. To že ti fáčko blbě brzdilo když jsi jel dolu z kopce bez motoru je důvod proč jsem se tě ptal jestli chceš někoho zabít.Tím že vypneš motor tak přestane fungovat posilovač brzd , kterej se do aut montuje už spoustu let ,takže to není žádná novinka.Posilovač není rovněž žádná elektronika ale mechanická záležitost.No a ventilátory jsou hnaný taky elektricky né jen řemenem.
S Favoritem jsem měl tři roky a bylo to nenáročné a vcelku spolehlivé auto. Bylo trochu hlučnější to je fakt, ale nikam daleko jsem s ním nejezdil.
Asi před dvouma týdnama mě kamarád vezl domů z práce právě Favoritem a chvíli jsem přemýšlel, jestli mít oktávku má nějakej smysl >😁
Asi před dvouma týdnama mě kamarád vezl domů z práce právě Favoritem a chvíli jsem přemýšlel, jestli mít oktávku má nějakej smysl >😁
Cely tento clanok je jeden velky vtip a ak nie tak predtym si jazdil asi na traktore
Jezdím od začátku v Tatře 603, já si potrpím na luxus, a tu když nastartuju tak to slyším a když jedu tak slyším i cejtím že jedu.
A jezdil sem chvíli i v Trabantu, to má jen 0,6 litru motor a i ten byl slyšet líp.
Ale ve Favoritu nic, a v těch nových malých autech co dneska jezdí je to prý ještě horší? Tak nechápu jak v tom může tolik lidí jezdit?
To vám nezáleží taky na nějákým požitku z jízdy?
A jak jinak než podle zvuku poznáš když nastartuješ studenej motor, kolik a jak dlouho zahřívat motor aby to necukalo a nechcípalo?
Nebo kdy a kolik zastrčit sytič? Nebo jestli je dobře seřízenej volnoběh? To se podle mě spolehlivě pozná jen podle zvuku, jinak budeš kouřit víc jak trabant 😄
Proč by mělo jakýkoliv současný auto se studenym motorem chcípat (pokud mu nepomůžeš) ? Sytič, dnes ??
Se "současnýma" autama nemám zkušenosti, jestli myslíš auta co se vyrábí po socializmu tak ty nějak nemusím.
A když sem jel s tím Favoritem tak sem se jen a jen přesvědčil že je můj názor správnej. Výslednej pocit - měl sem pocit že letím v letadle a ne že jedu v autě.... Prostě požitek z jízdy absolutně nulovej. Nemáte taky ten pocit?
Požitek z jízdy mám i tak.
Jenom nastartuju a jedu? Slyšel sem že už se dneska dělají auta s různými úpravami pro postižené, tak v tomhle případě se výrobce asi pokusil vyjít vstříc dementům 😄
10 000 Kč a nebouraný
Třeba v tom favoritu když jsem jel do kopce na plnej plyn a potom z kopce s vypnutým motorem, tak nebyl poznat skoro žádnej rozdíl.
A ve svým autě když sjíždím kopec a vypnu ho to je najednou absolutní ticho a je slyšet krásně jen vrzání pér... A když zase startuju a zahřívám motor tak všichni koukají co se děje :-!