0
Zdravím všechny, chtěl bych podiskutovat na téma, jak správně zajet nový motor TDI, aby jezdil co nelrychleji, nejpružněj. Konkrétně se jedná o vůz Š Fabia Combi Elegance 1,4TDI/51kW. Zatím nemám zkušenost s novými motory, vždy jsem jezdil už se zaběhlými motory a vždy se mi uplatnilo motor potrápit vysokými otáčkami, častým řazením a prostě stylem brzda-plyn. Jak si mám počínat teď? Díky za info.
Ja to presne neviem ,ale ja som isiel hned od kupi auta rovno na trasu dlhu 1500 km po dialnici a oproti autu zabehnutom "normalne" sem-tam v meste alebo po okreskach necitim ani nevidim rozdiel.
prvych 20 000 KM jazdi tak na maximalne 3/4 plyna na danom prevodovom stupni, kontroluj castejsie olej,pretoze sa moze stat ze pri zabehu bude mat vacsiu spotrebu oleja, inak asi nic, len to co tu bolo spominane.
Jde o to, co chceš od zajetého auta. Aby mělo co nejnižší spotřebu, aby mělo v budoucnu minimální spotřebu oleje a o něco vyšší maximálku a i životnost, nebo aby auto bylo živé, pružné, "silnější", lepší zrychlení ve skutečnosti se tvářilo jako auto o vyšším objemu. V prvním případě šetřit a asi tak jak radí Snake, v druhém případě nešetřit, vytáčet, měnit co nejčastěji režim jďdy (ale vždy s ohledem na zahřátí motoru, dochlazení turba atd.). Já bych preferoval asi něco mezi. Úplně nejlepší by bylo zajďždět v městském provozu, ale to je jen teorie.
Snake : 20 000km? to trosicku prehanis ne??
JA mám 1,9tdi u mňa to bolo asi tak do 5000 km len zľachka otáčky 2000-3000 určite nije dlho pod 2000!!! Potom do 15000km čo servisná prehliadka už skúšať plyn na podlahu ale točiť do 3500. Po servisnej prehliadke si nechaj tak 2000 na usadenie oleja a všetkého a potom hurá začne peklo meno TDI otáčky do 4000 ešte zatiaľ žiadne červené pole to až tak 20000. Ale aj tak to najlepšie z tdi som ja dosiahol až po 2 servise od vtedy s neho ždímam maximum jede to na 3 cez 120km/h a to známe trhnutie pri prudkom pridaní je citeľne cítiť aj na 5. Všetko so spotrebov na dlkšiu trasu pod 6 litrov super. Najviac som dosiahol priemerku 8l ale my už smrdela aj spojka. Jedno pravidlo je jasné musí byť zahriaty motor a pred prudkov akceleráciou jemne pretúrovať aby sa olej rozprúdil a turbo pripravilo. Veľa zábavy >😁
Zajížděl jsem opakovaně benzín i naftu.Je to stejné u benzínu i nafty.Jen u nafty o něco více km.Jezdit zpoč. na střední otáčky(netočit k maximu, ale ani nepodtáčet), lepší delší trasy. Asi není úplně nejlepší zajíždět auto na dálnici, kde se jede dlouho konstantní rychlostí na stejný rychlostní stupeň. Záběhu prospívá pestrá jízda- změna otáček, řazení. Pokud jsem jsem byl nucen jet po dálnici s nezajetým autem, měnil jsem rychlost a nejel konstatní rychlostí.
Téma "záběhu" se tu už mnohokrát probíralo - stačí nalistovat archiv. A bylo k němu, tuším, řečeno snad úplně vše. Přesto je s podivem, jak obrovským balastem nesmyslů a pověr je opředeno...
P.S.: Vzít fungl nové TDI na dálkovou trasu jetou výhradně po dálnici a přitom ještě zkoušet, co dokáže, je ten úplně nejhorší způsob záběhu, jaký lze vůbec vymyslet!
P.S.: Vzít fungl nové TDI na dálkovou trasu jetou výhradně po dálnici a přitom ještě zkoušet, co dokáže, je ten úplně nejhorší způsob záběhu, jaký lze vůbec vymyslet!
ja sice nemam novy TDI ale HTP a dealer mi rekl ze to nesmim vytacet nad 4000 otacek (je to na stejnym miste otackomeru jako 3000 u TDI) a ze takle musim vydrzet 30000km (slovy: tricet tisic kilometru) zda se mi to moc ale dealerovo slovo ma pro me velkou vahu, btw. kolik km myslite vy ze staci na zajeti?
tak 30 000 je fakt kravina, mě každej říká 2500-3000km na zajetí ideál. Co ale vlastně motoru tak moc škodí resp. co by se mohlo stát, kdyby se do tohoto počtu km potrápil??
zabeh je skonceny vtedy, ked sa ustalily vsetky prevadzkove parametre: spotreba oleja, spotreba paliva, jazdne vykony....
podla mojich skusenosti to u diesela je okolo 20-25 tis.km! ibaze to nebola skoda...ale to snad je jedno 😊
samozrejme ak sa tomu zacne slapat na krk hned, tak "zabeh" sa urychli 😉
podla mojich skusenosti to u diesela je okolo 20-25 tis.km! ibaze to nebola skoda...ale to snad je jedno 😊
samozrejme ak sa tomu zacne slapat na krk hned, tak "zabeh" sa urychli 😉
Nazdárek!
Prvotní zajetí😒br />
Ve Fordu mně povídali "0"-500km nezatěžovat...500-1500km opatrněji...(běžná jízda), 1500-3500km dávat "vix" ať není auto líné... 😉
(Ford S-MAX 1.8 TDCi 125k)
Zajetý motor (uplně) - ustálení spotřeby, atd..je u nafty tak 5000-15000km...u benzínu míň...
Jinak co by se mohlo stát??? No motor je po výrobě sice pár minut na mot. brzdě a taky už součástky, kterýma je osazenej (písty, atd) jsou vlastně uměle upraveny, pro už běžné používání, ale prostě a jednoduše mechanické díly v motoru, jsou nové a neopotřebené a je třeba ze začátku netlačit na pilu aby se vše nejdřív obrousilo a usadilo...
Prvotní zajetí😒br />
Ve Fordu mně povídali "0"-500km nezatěžovat...500-1500km opatrněji...(běžná jízda), 1500-3500km dávat "vix" ať není auto líné... 😉
(Ford S-MAX 1.8 TDCi 125k)
Zajetý motor (uplně) - ustálení spotřeby, atd..je u nafty tak 5000-15000km...u benzínu míň...
Jinak co by se mohlo stát??? No motor je po výrobě sice pár minut na mot. brzdě a taky už součástky, kterýma je osazenej (písty, atd) jsou vlastně uměle upraveny, pro už běžné používání, ale prostě a jednoduše mechanické díly v motoru, jsou nové a neopotřebené a je třeba ze začátku netlačit na pilu aby se vše nejdřív obrousilo a usadilo...
Pánové tou "umělou úpravou" jsem myslel opotřebení např. pístů tak, aby se s takovým motor dalo prostě běžně do provozu ihned po výrobě...Mám hodně známých automechaniků...Jestli je to blbost, nemůžu za to já...jen tlumočím jejich vědomosti a zkušenosti (kterých nemají málo)
Jinak k tomu "kdysi v minulosti"...vůbec sem tu nesrovnával výrobu před lety a teď...
Jinak k tomu "kdysi v minulosti"...vůbec sem tu nesrovnával výrobu před lety a teď...
Buď tomu ani za mák nerozumíš, nebo jsi jen špatně pochopil "latinu" automechaniků, ale v každém případě je to úplná blbost!
Naopak v dnešní době, kdy se součásti vyrábějí s menšími rozměrovými tolerancemi, ale současně se odbývá jejich "povrchový finiš" (to je hlavně o výrobních nákladech) na vlastním záběhu záleží mnohem víc, než kdykoli v minulosti, a to především v tom smyslu, že jak si ten motor zaběháš, takový ho budeš mít.
Ostatně ze stejných příčin dnes trvá záběh mnohem déle, než v minulosti, používají ze "speciální" (ve smyslu "úplně nejobyčejnější") záběhové oleje a někteří výrobci (Ford) dokonce používají jako prvonáplň oleje s abrazivy...
Naopak v dnešní době, kdy se součásti vyrábějí s menšími rozměrovými tolerancemi, ale současně se odbývá jejich "povrchový finiš" (to je hlavně o výrobních nákladech) na vlastním záběhu záleží mnohem víc, než kdykoli v minulosti, a to především v tom smyslu, že jak si ten motor zaběháš, takový ho budeš mít.
Ostatně ze stejných příčin dnes trvá záběh mnohem déle, než v minulosti, používají ze "speciální" (ve smyslu "úplně nejobyčejnější") záběhové oleje a někteří výrobci (Ford) dokonce používají jako prvonáplň oleje s abrazivy...
No, tohle téma jsem teď docela dlouho probíral s několika zaměstnanci v autosalónu Škoda. Konkrétně jsme se bavili o 1.9TDI
V podstatě nejcitlivěji by se člověk tomu autu měl věnovat prvních 500km a to "jako v bavlnce" (je fakt, že to zajetí se netýká jen motoru...)
Před jízdou by se zpočátku měl nechávat zahřát motor, jak bude zahřátý lehce proklepnout plyn, aby se zahřálo i turbo. Po ujetí tak asi 1,5tis km, se při jízdě - ale se zahřátým motorem, nebát a vytočit motor až tak do 4tis. Jinak se pohybovat v otáčkách 2-3tis. Do 5tis km by si mělo to nejzásadnější sednout, ale je to prý velmi individuální. Zhruba tak do 20 tis by se už měla ustálit spotřeba oleje i nafty a člověk by už mohl pomalu počítat, že má zajeté auto >😁
Jinak prý nejlepší km diesla jsou 100tis km, tam je prý na vrcholu 😊
V podstatě nejcitlivěji by se člověk tomu autu měl věnovat prvních 500km a to "jako v bavlnce" (je fakt, že to zajetí se netýká jen motoru...)
Před jízdou by se zpočátku měl nechávat zahřát motor, jak bude zahřátý lehce proklepnout plyn, aby se zahřálo i turbo. Po ujetí tak asi 1,5tis km, se při jízdě - ale se zahřátým motorem, nebát a vytočit motor až tak do 4tis. Jinak se pohybovat v otáčkách 2-3tis. Do 5tis km by si mělo to nejzásadnější sednout, ale je to prý velmi individuální. Zhruba tak do 20 tis by se už měla ustálit spotřeba oleje i nafty a člověk by už mohl pomalu počítat, že má zajeté auto >😁
Jinak prý nejlepší km diesla jsou 100tis km, tam je prý na vrcholu 😊
mam malu otazocku.... neviete ci motor ktory sa montuje do Audi V8 4,2 TDI ma vstrekovanie PD alebo common rail?
Kamarát zabehával FRS podľa pokynov predajcu:
prvých 1000km max 2000RPM a radit veľa
1000-1500km: 2500 RPM
1500-1800km: 2700 RPM
1800-2000km: 3000 RPM
2000-2500km: 3500 RPM
a vraj potom jej už môžeš krátkodobo nakladať aj viac.....auto ma cez 120tis Km a má nulovú spotrebu oleja.
Druhý prípad zábehu FRS rodinným príslušníkom: od 1500km jej nakladali 3500 rpm a motor pri 90tisKM papá 0,5l plnej syntetiky na 1000km
Dynamické rozdiely nebadatelné
prvých 1000km max 2000RPM a radit veľa
1000-1500km: 2500 RPM
1500-1800km: 2700 RPM
1800-2000km: 3000 RPM
2000-2500km: 3500 RPM
a vraj potom jej už môžeš krátkodobo nakladať aj viac.....auto ma cez 120tis Km a má nulovú spotrebu oleja.
Druhý prípad zábehu FRS rodinným príslušníkom: od 1500km jej nakladali 3500 rpm a motor pri 90tisKM papá 0,5l plnej syntetiky na 1000km
Dynamické rozdiely nebadatelné