0
Prodám Opel Vectra 2.0DTi, r.v. 1998, volant na opačné straně, ideální na přestavu nebo ND. Akční cena 39000kč. 777/809268
0
Tos dovezl náhodou, nebo tyhle auta vozíš častěji?
0
jj... častěji...
0
Poznamenám si číslo, kdyby se mi něco takového hodilo.
A za kolik Felicie 1,6 kombi r.v. 98. Do 10 tis. bych jí bral.
Desítka budou jen náklady na dovoz, bych tak odhadoval podle toho, co mi sem takové auto házel posledně, takže o celé Felicii za 10 docela pochybuju...
To byla spíš sranda. Jen jsem vycházel z ceny té Vectry. Dá se vůbec něco takového přihlásit. Přiznám se, že jsem viděl pár aut na CZ značkách s řízením vpravo. Jako rarita nám jezdí po Prostějově staré MB1000 s volantem vpravo. Asi to byl nějaký vývozní kousek, protože stav kastle (žádná koroze) mu mohou závidět i Felicie.
Má někdo nějaký link na ceny ojetin v Anglii?
Má někdo nějaký link na ceny ojetin v Anglii?
To nejsou auta na přihlášení, to jsou auta primárně na díly. Občas se sice najde i nějaký dobrodruh, co to přestavuje na levostranné (a některá auta jdou líp, a některé hůř), ale obecně je to zajímavé právě jako zdroj dílů, např. když ti stávající auto někdo naboří na zadek. S přihláškami i toho přestavěného ti úředníci můžou dělat problémy, už tu nějaké aférky byly, hlavně se takhle přestavovaly škodovky (Felicie, Octavie), a Škodovka kolem toho dělal humbuk. Staré škodovky (1000MB, eRko atd.) jsou něco jiného, jak píše Pajda.
U nás dávali minule v správach ako si Cigáni z Východu, ktorí robia(!!!) v Anglicku, vozia relatívne lacné autá, jeden mal dokonca Lexus 400LS a vraj je to lepšie ako Felicia >😁
Oni to ale neprihlasujú, ale nechávajú na GB značkách a nič im nemôžu, v rámci EÚ si s tým môžu jazdiť koľko chcú. Len to má podľa nich niektoré nevýhody, napr. pri predbiehaní...
Oni to ale neprihlasujú, ale nechávajú na GB značkách a nič im nemôžu, v rámci EÚ si s tým môžu jazdiť koľko chcú. Len to má podľa nich niektoré nevýhody, napr. pri predbiehaní...
No, že jim nic nemůžou - u vás auto nemusí mít platnou STK a zákonnou pojistku? Pochybuju, že maj byť jen jedno z toho - vyříděj si to jen na ten převoz, nebo na nějakou kratší dobu, ale pochybuju že třeba na rok, natož na víc...
No ono to bolo prezentované v štýle ako keby to mali, ale aj keby nie tak Cigáň si s tým ťažkú hlavu nerobí. Aspoň je to bezpečnejšie ako zhnité Žiguli.
Už pěkných pár let je v zákoně, že není možné přihlásit auto s volantem na pravé straně. Vyjímka jsou jen komunální auta. (zameták atd.) a diplomati, ale ti nejsou ve volném oběhu podle celního zákona.
V minulosti to šlo, ale to je už dávno.
V minulosti to šlo, ale to je už dávno.