Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

9 komentářů

Ake mate s tymto autom skusenosti. Zaujimaju ma hlavne jazdne vlastnosti a spolahlivost. Pokukujem po Astre Classic II ale nepoznam nikoho kto by ju mal.
Zdravím Mám Astru G r.v. 01 a motor 2.0 tdi a jsem spokojen Astra sama o sobě je dobré auto Neznám žadné "dětské" nemoci jako třeba silenbloky zadních ramen na Vectře a hlavně je jednoduchá na opravy Žádné velké zbytečnosti při rozebírání atd. Clasik je vyráběn v Polsku a tam to trošku šidí lumpové :shock: ale i tak si myslí že je to dobré auto jak pro naše lidi tak na naše silnice 😄 Doufám že když se rozhodnete pro Astru že nebudete litovat Přeji krasný večer
nemas prosim te nejake info o dieslech 1.7 issuzu montovanzch do aster G? marne hledam na netu dikec 😞
tenis
5 rokov som mal Astru Classic I, bola dobra, tak som minuly rok kupil Astru Classic II. Zatial som s nou najazdil 18000 km, bez najmensieho problemu. Zatial max. spokojnost, doporucujem.

Zvolil som 5 dv. HB, 1.4 16V (90k), vybava: aut. klima, 4xairbag, ABS, central na DO+ alarm, el. pr. okna + el. zrkadla. Cena bola cca 460000 Sk.
tenis
V porovnani s A1 je podvozok tuhsi, zda sa mi, ze auto sedi lepsie na ceste. 90k motor ma pre moje potreby dostatocnu dynamiku, je o dost rychlejsi ako 1.6 75k v A1. Podvozok by zniesol aj hodne viac konikov, stabilita sa mi zda velmi dobra (vdaka razvoru 2607mm, co sa neda porovnat s malymi autami), rovnako brzdy. Priemerna spotreba sa pohybuje medzi 6-7,5l.

Slovensko-Chorvatsko a spat (cca 1800km), plne nalozene auto, 4 ludia, na dialnici 130, na okreskach 100, cca 4 hodiny v zapche, vylety v chorv. mestach, priemerna spotreba 6,9l.
Clasic II je teď sice cenově výhodný, ale je již přeci jen zastaralý od roku jeho uvedení 1998 jde vývoj dál. Ani za příplatek nemá ESP. Máte někdo zkušenosti k porovnání i s jeho nástupcem?
nemate nekdo zkusenosti a informace o techto motorech?budu vdecnej za kazdou informaci o motorech Issuzu. inet odkaz, nebo nejaky povidani

diky
Daff
No, já mám Astru II generace, rv.11/98, 1.4 16V 66KW, najeto asi tak 120.000. Musím říct, že co se týče oprav, tak to už stálo dooost peněz, ale připisuju to tomu, že šlo o jeden z prvních modelů tehdy nové geneace, ale celkem mě to mrzí a hlavně taky jelikož jsem detailista, tak mne štvou i různé pazvuky (které, ale asi běžný člověk ani nemusí vnímat, take čistě subjektivně ). ALE - musím říct, že jednoznačné přednosti vozu jsou v jízdních vlastnostech. Motor pokud nejsi blázen, tak při jízdě ve 2 lidech je v pohodě, ale radši bych šáhl po 1.6 16V 100k. Převodovka vynikající i v porovnání se stávajícími modely konkurence, dráhy řadící páky relativně krátké a hlavně velmi přesné, tvrdší a prakticky žádná vůle. V tomhle směru dnes je jen málo aut v této třídě tak dobrých no a jízdní vlastnosti? Nebudeš litovat - jasně, že nová generace i nový focus, golf V, mazda 3 jsou na tom lépe, ale je to stále VELICE dobré. Auto sedí velmi dobře, i boční vítr oproti Octavii vůbec nevadí, jen bych doporučil ALU kola, a pneu 195/60 R15 popřípadě ještě lépe 205/55 R16 a nebudeš litovat. Je to určitě dobré auto. Ahoj DAFF
Fandove tohoto modelu, navstivte nove stranky WWW.ASTRA-G.CZ