Auto.cz

Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
20. 4. 2001 16:10
neregistrovaný "karta"
21. 4. 2001 12:35
neregistrovaný "našrot"
neregistrovaný "karta"
20. 4. 2001 16:10
Prujezd jih-sever
Kdyz je standardne ucpana magistrala a nabrezi, da se z jizni strany jaktakz projet pres Vrsovice-Mirak-Italska-okolo Ekonomky-najezd na magistralu. Kam se radeji vubec pres prac. den nepoustet, je Narodni ul, kde diky zmenam v jednosmerkach je prujezd pravidelne pres den blokovan spatne parkujicima autama a nasledne busama cizincu.
Rozbalit vlákno
1
neregistrovaný "našrot"
21. 4. 2001 12:35
Re: Prujezd jih-sever
tak kolem Národní se v pohodě dá projet i za nejhustšího provozu (když směřuji někam, kam bych normálně jel po nábřeží, Jungmanka, Národní sama apod. to je už opravdu jen nedobrovolné parkoviště) - má nejoblíbenější trasa. Když stojí od Výtoně nábřeží až kdovíkam a chci třeba k Rudolfinu, tak je to v každé době (podle počasí a tedy počtu turistů) cca 15 až 25 minut od výtoně (no, pěšky by to asi bylo rychleji). Nejhorší je to tehdy, když právě těma uličkama, kterou berou turisti jako pěší zónu jede nějakej strejda, co jim všude dává přednost, aby je nepřejel a tedy když se zastaví, tak už se nerozjede...
Poslední dobou je ale problém, že na tyhle okolní zkratky už přišlo docela dost lidí, takže už občas některé úseky bývají taky zacpané.