0
Leda prodavat na cernym trhu jejich organy... Pokud mozno postupne... 😢
Přejít do diskuze
Vypadá celá. Jen někde dostala asi šupu na levý zadní kolo, dál má totálně odpravený zadní brzdy (asi to zkoušel otáčet na ručku a strašně se divil, že to nejde) a drnčí tam všechno, co tam je i není. Tapecírung v kufru je servanej, víčko nádrže a spínačka jsou naprosto vyřízený. Největší průšvih jsou právě ty zámky a spínačka. V I se na to tváří podivně, protože auto je deklarovaný jako E a má zámky jako C a ty už nechtějí dodávat, resp. že je musí spešl vyrobit a začínají prázdniny..bla, bla...
Na druhý straně mne potěšili u OMP, tentokrát dodali zadní brzdy za 5 dní, což je u nich rekord (je třeba odečíst ještě min. den na poštu), zatím nejkratší dodací lhůtu jsem zažil 8 dní a nejdelší 7 měsíců.
Nevím, jestli jsem udělal dobře, že do toho sypu další peníze. Jen první investice bude cca 40.000 Kč na to, aby to alespoň fungovalo trochu normálně. Doufám, že to už nebude navěky taková bezedná díry na peníze. Poté, co se našla ta Thema se na ní začalo sypat snad i to, co tam nikdy nebylo (do tý doby byla naprosto spolehlivá). Ale ta byla zdemolovaná podstatně víc.
Na druhý straně mne potěšili u OMP, tentokrát dodali zadní brzdy za 5 dní, což je u nich rekord (je třeba odečíst ještě min. den na poštu), zatím nejkratší dodací lhůtu jsem zažil 8 dní a nejdelší 7 měsíců.
Nevím, jestli jsem udělal dobře, že do toho sypu další peníze. Jen první investice bude cca 40.000 Kč na to, aby to alespoň fungovalo trochu normálně. Doufám, že to už nebude navěky taková bezedná díry na peníze. Poté, co se našla ta Thema se na ní začalo sypat snad i to, co tam nikdy nebylo (do tý doby byla naprosto spolehlivá). Ale ta byla zdemolovaná podstatně víc.
No jo, no...Ono, starší auta se taky kradou líp. Já dost uvažuju o tom satelitním vyhledávacím zařízení.
PS: ukrást novou A6 je možná ještě větší prasárna...třeba někdo utratí všechny svoje úspory, aby si splnil sen z dětství. to prostě nejde srovnávat.
tak mír s tebou
PS: ukrást novou A6 je možná ještě větší prasárna...třeba někdo utratí všechny svoje úspory, aby si splnil sen z dětství. to prostě nejde srovnávat.
tak mír s tebou
no to je teda otres...tomu zlodeji useknout ruce a u ramen a dat je sezrat psum primo pred nim... !!! >😒]
Díky, znovu musím zopakovat, že nebýt pár lidí z tohoto fóra a Alfa Romeo Clubu, nikdy bych to auto nenašel.
Jinak mojí ženě spíš přišlo sprostý, že to bylo už druhý starý auto, co nám ukradli, v němž byla dětská sedačka. Když ukradnou podnikateli novou Audi A6, je to těžkej hnus, který zaslouží přísný trest, ale na druhou stranu to auto je většinou na leasing, takže pojištěný a patřilo člověku, který všem dává na odiv, že evidentně nemá hluboko do kapsy.
Ale krást starý auta s dětskou sedačkou mi připadá už hodně zvrhlý. Spousta mladých rodin prostě nemá na nic jinýho než na starou popelnici a jejich měsíční rozpočet je celkem dost natřískaný, takže jakýkoliv zásah do něho je rodinná katastrofa. Znám takových případů kolem sebe celkem dost.
I když já jsem měl starou pikslu spíš proto, že jsem trochu praštěnej (což pachatel nemohl vědět), myslím si, že ukrást starou plechovku s dětskou sedačkou je opravdu dvojnásob odsuzeníhodné. Nehledě na to, že dítě ve své prostotě uvažuje velmi jednoduše - když jsme tentýž den viděli krásnýho červenýho Lanera Evo VII, nenapadlo ho nic jinýho, než navrhnout, že ho ukradneme...
Jinak mojí ženě spíš přišlo sprostý, že to bylo už druhý starý auto, co nám ukradli, v němž byla dětská sedačka. Když ukradnou podnikateli novou Audi A6, je to těžkej hnus, který zaslouží přísný trest, ale na druhou stranu to auto je většinou na leasing, takže pojištěný a patřilo člověku, který všem dává na odiv, že evidentně nemá hluboko do kapsy.
Ale krást starý auta s dětskou sedačkou mi připadá už hodně zvrhlý. Spousta mladých rodin prostě nemá na nic jinýho než na starou popelnici a jejich měsíční rozpočet je celkem dost natřískaný, takže jakýkoliv zásah do něho je rodinná katastrofa. Znám takových případů kolem sebe celkem dost.
I když já jsem měl starou pikslu spíš proto, že jsem trochu praštěnej (což pachatel nemohl vědět), myslím si, že ukrást starou plechovku s dětskou sedačkou je opravdu dvojnásob odsuzeníhodné. Nehledě na to, že dítě ve své prostotě uvažuje velmi jednoduše - když jsme tentýž den viděli krásnýho červenýho Lanera Evo VII, nenapadlo ho nic jinýho, než navrhnout, že ho ukradneme...
Nevím, jak někdo může vztáhnout ruku na cizi majetek. Zvláště pokud se jedná o auto, ke kterému my chlapi máme speciální vztah. Bohužel jsem znal lidi, kteří jen tak z nudy ukopávají zrcátka nebo škrábou klíčema lak aut. Já říkám useknout ruku! Jako ve středověku!
Všem moc díky nejen za projevy účasti, ale zejména za pomoc při hledání. Velmi si vaší pomoci vážím a ještě jednou děkuji. Na srazu AR v Praze 1. 7. 2006 to doufám oslavíme...
Pro všechny ale uvádím ještě jednou: gang sídlí na rozhraní ulic Kettnerova a Horákova v Praze 5-Stodůlkách, Horákova 2 (2063), 5. patro. Bydlí tam nějak moc "sympatických" mladých týpků. V autě bylo dost "cajků" na vykrádání a kradení aut. Máte-li zamykání zpátečky tak vězte, že neváhají nasadit vlečné oko (byly 3 v takové taštičce v kufru) a jeden stojí v ukradeném autě na spojce a druhé auto (to silnější) ho na laně táhne do dílny. Tou evodenbtně disponují, protože na tom mým autě vyměnili zadní díl výfuku...
Dále používají vtipné gumopvé hadice zakončené ocelovými sponami (něco jako na maznici - teda kdo takovou věc ještě pamatuje) a tou se prý nádherně rozbíjí okna (nepružným materiálem to prý jde špatně).
V kufru se dále našlo celé nářadí, na kterém chlapci skutečně nešetří. V autě byl původně kombinovaný měřicí přístroj (voltmetr/ampérmetr/ohmetr), který zmizel, takže chlapci se nebojí ani elektronických zabezpečení.
Doporučuji tedy zvýšit zabezpečení vašich plechových miláčků - já to taky podceňoval (kdo by tak ošklivou plechovku nakonec kradl, že?) a krutě se mi to vymstilo (teď mě to bude stát asi 40.000 Kč).
Pro všechny ale uvádím ještě jednou: gang sídlí na rozhraní ulic Kettnerova a Horákova v Praze 5-Stodůlkách, Horákova 2 (2063), 5. patro. Bydlí tam nějak moc "sympatických" mladých týpků. V autě bylo dost "cajků" na vykrádání a kradení aut. Máte-li zamykání zpátečky tak vězte, že neváhají nasadit vlečné oko (byly 3 v takové taštičce v kufru) a jeden stojí v ukradeném autě na spojce a druhé auto (to silnější) ho na laně táhne do dílny. Tou evodenbtně disponují, protože na tom mým autě vyměnili zadní díl výfuku...
Dále používají vtipné gumopvé hadice zakončené ocelovými sponami (něco jako na maznici - teda kdo takovou věc ještě pamatuje) a tou se prý nádherně rozbíjí okna (nepružným materiálem to prý jde špatně).
V kufru se dále našlo celé nářadí, na kterém chlapci skutečně nešetří. V autě byl původně kombinovaný měřicí přístroj (voltmetr/ampérmetr/ohmetr), který zmizel, takže chlapci se nebojí ani elektronických zabezpečení.
Doporučuji tedy zvýšit zabezpečení vašich plechových miláčků - já to taky podceňoval (kdo by tak ošklivou plechovku nakonec kradl, že?) a krutě se mi to vymstilo (teď mě to bude stát asi 40.000 Kč).
V sobotu v 15:18 h byla ukradená AR 155 Q4 nalezena v Kettnerově ulici v Praze 5-Stodůlkách. I díky některým přispěvovatelům tohoto fóra ve spolupráci s Alfaklubem bylo nejen nalezenou auto, ale pravděpodobně i dopaden pachatel.
pisal magic o trosku nizsie...chce to len citat 😉
pisal magic o trosku nizsie...chce to len citat 😉
U mě by neupadl...
U mě by jak bych na něj promluvil při tom jak to auto krade, tak by se lekl a tím leknutím by se kousl do jazyka takovou silou, že by musvyskákali zuby z huby a z jazyka tekla krev... Jak by ji chtěl zastavit a jak k puse přiložil ruku, tak to chudák udělal tak rychle a nešikovně, že si udělal mofřinu na čuni a prstem se píchl do oka až mu nateklo...
Ještě že sem tam nakonec byl já a zavolal jsem sanitku...a policajty,aby si ještě víc sám neublížil...
U mě by jak bych na něj promluvil při tom jak to auto krade, tak by se lekl a tím leknutím by se kousl do jazyka takovou silou, že by musvyskákali zuby z huby a z jazyka tekla krev... Jak by ji chtěl zastavit a jak k puse přiložil ruku, tak to chudák udělal tak rychle a nešikovně, že si udělal mofřinu na čuni a prstem se píchl do oka až mu nateklo...
Ještě že sem tam nakonec byl já a zavolal jsem sanitku...a policajty,aby si ještě víc sám neublížil...
Taky gratuluju. Jinak proti krádežím se nám docela osvědčil kódovaný klíč. Máme ho v Nissanu Micra a zloději už mají dva marné pokusy o krádež.
Nicméně nutno uznat, že kdybych toho dobráka chytil při činu, tak by asi taky před příjezdem policie párkrát "upadl".
Nicméně nutno uznat, že kdybych toho dobráka chytil při činu, tak by asi taky před příjezdem policie párkrát "upadl".
Nazdárek! Tak to rozhodně velká gratulace!!! Mám z toho radost skoro jako by se našla moje 😄 Co se týká odměny, rozhodně nic nechci...Odměnou mi bude každý tebou napsaný článek 😉 Jsem rád, že se našla. Jen jsem si pořád nějak vyčítal, že jsem to neotočil a nezkusil ji dohnat , najít, sledovat, nebo prostě něco víc... Každopádně ti přeju ať už se ji všichni zloději vyhejbaj, protože není radno si zahrávat s legendárním autem legendárního člověka. Jo a kdyby jste šli třeba s lidma z alfaklubu na pivečko tak dej vědět a já bych zašel taky.. >😁
Gratulace!
Tomu říkám povedená akce! Ovšem být to na mě, tak ani ten zloděj by neodešel bez pořádné odměny.. asi by pak nějakou dobu neměl moc chuť na cizí auta..
V takových případech moc v justici nevěřím, já vím, že je to smutné, ale je to tak.. Pokud ho vůbec zavřou, tak se na té rekreaci jenom přiučí další triky a fígle.. >😒]
Tomu říkám povedená akce! Ovšem být to na mě, tak ani ten zloděj by neodešel bez pořádné odměny.. asi by pak nějakou dobu neměl moc chuť na cizí auta..
V takových případech moc v justici nevěřím, já vím, že je to smutné, ale je to tak.. Pokud ho vůbec zavřou, tak se na té rekreaci jenom přiučí další triky a fígle.. >😒]
Magicu, kdybys nebyl tak slavnej tady na auto.cz 😄 , tak bych tě nepostnul k nám na [odkaz]
Takže musíš pokračovat ve zdejší literární tvorbě >😁 >😁 😁
Jinak GRATULACE 😄
Takže musíš pokračovat ve zdejší literární tvorbě >😁 >😁 😁
Jinak GRATULACE 😄
Samozřejmě škody na autě jsou, jejich rozsah ještě není úplně jasný, ale zatím to vypadá, že auto není zdaleka tak zdemolované jako byla ta Thema.
Vypadá to tak, že prostě rád kradl běžně Alfy a Lancie a tuhle ukradl omylem. Až poté asi zjistil, co to vlastně šlohnul a tak místo aby se toho včas zbavil zahájil práce na tom, aby si ji mohl nechat. a to byla jeho chyba.
Vypadá to tak, že prostě rád kradl běžně Alfy a Lancie a tuhle ukradl omylem. Až poté asi zjistil, co to vlastně šlohnul a tak místo aby se toho včas zbavil zahájil práce na tom, aby si ji mohl nechat. a to byla jeho chyba.
magic: Gratuluju! Nezubožili ho nějak? Víš detaily, jaká byla pohnutka nebo motiv někoho, kdo ukradne takovéhle speciální auto? Máš aspoň nějaký alarm nebo něco podobného?
V sobotu v 15:18 h byla ukradená AR 155 Q4 nalezena v Kettnerově ulici v Praze 5-Stodůlkách. I díky některým přispěvovatelům tohoto fóra ve spolupráci s Alfaklubem bylo nejen nalezenou auto, ale pravděpodobně i dopaden pachatel.
Všem, kteří se třeba jen dívali kolem sebe víc, než bylo nutné, tímto mnohokrát děkuji. Moc si vaší spolupráce vážím a jsem hrozně rád, že ještě jsou mezi námi lidé, kteří nejsou lhostejní a jsou ochotni udělat něco pro druhé. Ještě jednou díky moc vám všem.
Zároveň nechť se Zachs a Jirka z fiatbravofora přihlásí, musíme probrat tu odměnu!!!
Všem, kteří se třeba jen dívali kolem sebe víc, než bylo nutné, tímto mnohokrát děkuji. Moc si vaší spolupráce vážím a jsem hrozně rád, že ještě jsou mezi námi lidé, kteří nejsou lhostejní a jsou ochotni udělat něco pro druhé. Ještě jednou díky moc vám všem.
Zároveň nechť se Zachs a Jirka z fiatbravofora přihlásí, musíme probrat tu odměnu!!!
To je hodne naivni nazor to se na me nezlob. Zavolas policajty frajera chytej dostane podminku max pul roku a pak si te pekne najde a mas to spocitany. To by musela bejt velka nahoda ze by to byl nejakej zlodejicek amater. Ten by se mozna leknul.
Tak misto toho abych dal nekomu 50 tisic za to, ze ziskam zpatky auto ktere mi kradli, neni lepsi tech 50 tisic dat Ukrajincum aby se postarali ze doitycny uz nikdy krast nebude? A co policie, vzdyt kdyz je kradeny tak ho s policajtama dostane zpet bez placeni cehokoli?
Znamymu ukradli pasata a dal si inzerat do annonce ze ho koupi z5. nasel se a za 50tis si ho koupil. Zkus to taky mozna to vyjde.
Nevím, jestli si to četl nebo to nevíš. JiVi na ARC fóru psal, že byla tvoje Q4 viděna ve Stodůlkách, takže matičku Prahu asi neopustila, tak pražáci, oči na stopky.
Podíval jsem se na fotky,takže jestli něco takového uvidím kolem Brna,napíšu sem.Vím,že ti to nepomůže ,ale je teď nějaká epidemie.
Od pátku u mě doma zvonila dvakrát policie, zda jsme něco v noci neslyšeli v ulici. V obou případech Oktávky.Přeji ti ať se najde.
Od pátku u mě doma zvonila dvakrát policie, zda jsme něco v noci neslyšeli v ulici. V obou případech Oktávky.Přeji ti ať se najde.
Všem díky za projevenou soustrast. Auto ukradli na Praze 9 v noci na 16. 5. 2006. Pravděpodobně se jednalo o cílenou krádež - v sousedství na pohled hezčí 155 zůstala nedotčena.
Fotky jsou k vidění na www.alfaromeoclub.cz
Poznávací znamení: nad zadním pravým kolem začínala dlouhá promáčklina jdoucí až k zadnímu světlu a nárazníku, cca 30 cm dlouhá a 2 cm hluboká. Potom se dá poznat podle vrtaných a frézovaných kotoučů, podle přepínačů aut👋sport mezi řadicí pákou a pákou ruční brzdy a při ubrání plynu typicky syčí. Za každou informaci vedoucí k nalezení auta dám přiměřenou odměnu.
Fotky jsou k vidění na www.alfaromeoclub.cz
Poznávací znamení: nad zadním pravým kolem začínala dlouhá promáčklina jdoucí až k zadnímu světlu a nárazníku, cca 30 cm dlouhá a 2 cm hluboká. Potom se dá poznat podle vrtaných a frézovaných kotoučů, podle přepínačů aut👋sport mezi řadicí pákou a pákou ruční brzdy a při ubrání plynu typicky syčí. Za každou informaci vedoucí k nalezení auta dám přiměřenou odměnu.
Ahoj, to je v háji,člověk si koupí co mnoho lidí nemá a pro závist o to přijde.To je život.Mohl bys upřesnit údaje?Jaký to mělo alarm,a kde ti ho čajzli,možná sem to přehlíd,místo.Foto by bylo ideální.Podívám se po Moravskoslezským kraji a kousek v Polsku.
magic: *, na tebe se ti zloději jen lepí a kradou ti auta, který se snad nikde nekradou! Přeju ať se co nejrychleji najde! :roll:
A doufám, že dopadne líp než třeba tohle😒br />
[odkaz]
A doufám, že dopadne líp než třeba tohle😒br />
[odkaz]
Tak to je teda hnus.. Nemám slov! *!
Budu se dívat!
Nemáš ji vyfocenou, že bys tu fotku někam vystavil..?
Budu se dívat!
Nemáš ji vyfocenou, že bys tu fotku někam vystavil..?
Vzpomeň si an dobu, jak si přišel o Themu. Podobný osud nejspíš čeká i tuhle 155. škoda ji, jistě si ji měl vymazlenou...
😒
Kdybych uviděl, dám vědět..
😒
Kdybych uviděl, dám vědět..
Hmm...tak to byva s jedinecnimi kuskami...tie ked zmiznu uz sa nenajdu...muselo to byt jasne vytipovane auto...a to parkovalo vonka?ja budem kukat kazdu striebornu 155 co stretnem v Bratislave, ok?inac nemozem pomoct...
Uprimnou soustrast... Ta uz dneska vozi nekoho na Ukrajine 😞
Drzim palce - snad ji najdes v takovy stavu, v jakym byla....
Drzim palce - snad ji najdes v takovy stavu, v jakym byla....
PROSÍM VŠECHNY AUTOMOBILOVÉ NADŠENCE NALÉHAVĚ O POMOC PŘI HLEDÁNÍ AUTA - V NOCI Z 15. 5 NA 16. 5. 2006 BYLA ODCIZENA STŘÍBRNÁ ALFA ROMEO 155 Q4!!! Na zadním pravém blatníku měla cca 30 cm šrám od parkování, jinak se jedná o jedinečný kousek s dvoulitrovým turbomotrem a pohonem všech kol, nikdy nebouraný, v perfektním technickém stavu. Nové pneumatiky Ceat Tornado, nové přední brzdy OMP (vrtané a frézované kotouče), při ubrání plynu trochu syčí, modré hadičky Samco na turbu, kovaná kola Speedline s 24 malými šrouby na obvodu, mezi řadicí pákou a ruční brzdou byly přepínače tlumičů AUTO/SPORT, interiér tmavěšedá kůže kombinovaná s tmavou látkou. Jedná se o jedinečný kus v ČR. Každou informaci vedoucí k nelezení auta odměním!!!