Na www.autodoplnky.cz som tie zlte tlmice KONI Sport nasiel a daju sa aj objednat za cenu okolo 6300 Kc za obidva zadne. Na Slovenske koruny to vychadza okolo 8200 Sk. Pobehal som rozne predajne v meste a vsetci mi to vedeli zohnat za ceny 5000-6500 Sk za 1 kus, cize vyse 10 000 za par. Zda sa mi to cudne.
V akych cenach sa vlastne pohybuju tie tlmice ? Da sa verit tomu webu s autodoplnkami ? Alebo sa tam ponukaju nejake neprave KONI tlmice ?
V akych cenach sa vlastne pohybuju tie tlmice ? Da sa verit tomu webu s autodoplnkami ? Alebo sa tam ponukaju nejake neprave KONI tlmice ?
Koni vřele doporučuji , mám je na Deltě Integrale a měl jsem je i na Octavii a musím říct že rozdíl proti serii je obrovský . Zvlášť ve spojení s pružinama Eibach . Slušná cena a dlouhá záruka taky není k zahození . Kupuju je přes kamaráda - na slovensku nevím,kde je sehnat...Web je www.koni.com
Ty si Honda, cize Kayaba a velmi pravdepodobne budes mat od nich patronu. Tvoj tlmic sa musi otvorit a do neho sa namontuje ta patrona. Na firemnom webe to musi byt oznacene.