Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Lamborghini Countach – legenda mezi supersporty

12 komentářů

Smajlo
Je tak ošklivý až je hezký. Já to auto prostě žeru >😒] :yes: :yes:
jj...k tomu typická dobová hudba a kamera. Krásný kousek, i když v té červené mě moc nebere. Countach má být stříbrný, Diablo žluté, Gallardo šedivé (metla, pochopitelně...a na hlínách >😁) a Murcielago bílé. Jo...a Miura zelená nebo oranž. Mlask, to by teda byla garáž. A k tomu ještě Golfa na nákupy do Tesca, protože by mi tam každou chvíli nějaká závistivá "hvězda" věnovala autogram klíčem ;-\
da_b0mb
Ta hudba je dobra...ale Countach ma tak brutalni zvuk, ze bych tu hudbu klidne ozelel 😉 Btw. Miura zelena, Countach cervenej nebo cernej, zbytek zlutej 😉
Taky bych možná raději slyšel zvuk 😉
A žlutý bych nechal i ten Countach 😉
da_b0mb
[odkaz] (pozor na hlasitost, malem mi to urvalo usi)
Dík :yes:
THE KLF ™
Eset lepsie

[odkaz]
Dragon.001
Neni to špatný auto, ale Ferrari... 😄
Tu hudbu už jsem neslyšel alespoň 20 let, jsou to francouzi - Rockets-album Galactica /doufám, že se to tak píše/
CountachSV
nejkultovnnější supersport všech dob... s bráchou Diablem v zádech >😁 . Countach jedině bílej, Diablo žlutý, když už se tady řeší ty barvy 😃.
DBS
K těm barvám,já bych bral všechny žlutý.
Countach vypadá i v 21. století brutálně... Nedovedu si představit jaký to musel být šok pro tehdejší lidi, když ho v 1971 představili... I když to byla ta uhlazená verze oproti 80.letům.
Brutální design a technika, když si uvědomím, že u nás se proháněly MBčka a hitovkou tehdy byla Š 100...
youtube.com/watch?…