Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
wakantanka
"V rámci zahájení prodeje nového GLB je k dispozici již tradiční úvodní varianta Edition 1. Dáte za ni 234.498 korun, přičemž za tuto částku obdržíte kožené čalounění, 20palcová kola z lehkých slitin, head-up displej, diodové světlomety, přední mlhovky, ambientní osvětlení, bezdrátové dobíjení telefonu nebo rozšířenou realitu pro navigační systém."
Za takú cenu si prosím hneď 10 kusov, je mi jedno s akým motorom. 😁
Pán Bureš lepšie by bolo napísať : za tento stupeň výbavy si priplatíte ... atď. nemyslíte?
Za takú cenu si prosím hneď 10 kusov, je mi jedno s akým motorom. 😁
Pán Bureš lepšie by bolo napísať : za tento stupeň výbavy si priplatíte ... atď. nemyslíte?
Každému to je jasné, jen tobě ne.
Edition 1 je název balíčku výbavy, ne auta.
Lepsie citaj pyco
Edition 1 je název balíčku výbavy, ne auta.
Lepsie citaj pyco
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Nepovídej, pytchusi. No každej to sice pochopil, pyčo, ale je to jen další důkaz otřesného slohu a vyjadřovacích schopností páně Bureše, mistra jazyka, jakému se těžko hledá roven.
Myslím, že wakan se snažil jen ironicky upozornit na právě tuto (snad již tisícou) Burešovu děsivě kostrbatou formulaci.
Pokud tobě, pyčo, toto stačí, táhni diskutovat někam se sobě rovnými pyčami.
:-!
Myslím, že wakan se snažil jen ironicky upozornit na právě tuto (snad již tisícou) Burešovu děsivě kostrbatou formulaci.
Pokud tobě, pyčo, toto stačí, táhni diskutovat někam se sobě rovnými pyčami.
:-!
Ale copak šmoulo? Ty si tu připadáš asi jako king, co? Král pyčusů...nejspíš 😒]
Jestli máš problém s chápáním určitých základních formulací, zkus nějaký lehčí kalibr...třeba forum na emiminu :-!
Jestli máš problém s chápáním určitých základních formulací, zkus nějaký lehčí kalibr...třeba forum na emiminu :-!
CICERO
Máš pocit, že je to takto naformulované dobre? Ja teda nie pyčo. 😊
Dnes to :-! tu je same pyco , pitcho ...omg , co uz.
CICERO
Šimpanz
Tohle vypadá,
https😐/www.auto.cz/…-sedmimistne-suv?…
že si designér London Cab udělal vedlejšák u Merglu.
https😐/www.auto.cz/…-sedmimistne-suv?…
že si designér London Cab udělal vedlejšák u Merglu.
CICERO
3_diamanty
4kolka pre 7 ludi za melon ... na taketo premiove SUV velkostou podobne kodiaqu ci outlanderu velmi ferova .... az hviezdna ponuka :yes:
CICERO
mna by zaujimalo kedy mitsu da nejake blizsie info o vynovenej L200 pre europu ( aj ohladom motora a pod. ) ... na naplavke by pritom uz mala byt co je o nejake 2 tyzdne napriek tomu stale nikde ziadne info o tej europskej verzii neviem najst .. ale to je typicke mitsu... 😒] ... ved casu stale dost ze jo.... 😒]
webpaja
...opravdu designový sqost. Úplně si neumím představit, že bych investoval do tohoto Merglu byť poloviční cenu. Připadá mi jako německý pokus o FL Orlanda :no:
7-miestne SUV s 85 kW a trojcípou hviezdou...
Nicméně tohle mě na MB nepřekvapuje a holt už dnes nelze mít sen koupit si "Mercedes", ale musíte vědět přesně který 😁 Za poslední 2 měsíce mám najeté trochu nové Ečko a trochu více nové GLA se základní motorizací a paketem AMG (slušný oxymoron). Rozdíl tam je asi jako mezi Dacií Duster a Renaultem Talisman, možná i větší 😒