Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2020

Zpět na článek

Cupra Formentor: Sériová podoba prvního samostatného modelu značky oficiálně

19 komentářů

kari.laz
Tak se zvěsti o pětiválci nepotvrdily 😢
Futurista
Tak co by měl být první model sportovní značky??? Přece Crossover. Ale jestli platí, že "donedávna měřily 1151 mm na výšku i některé běžné hatchbacky", tak to teda bude cross mezi HH a nějakou formulí... To pak jo.
webpaja
...to je imagemaker pro "sportovní" značku jako pig! 😉
Whitek
....jak pěst na oko. To nebude při noční jízdě vůbec vadit!
Jinak se mi auto líbí.
Whitek
....jak pěst na oko. To nebude při noční jízdě vůbec vadit!
Jinak se mi auto líbí.
cjoctavian
Pan redaktor:
1. 18" je brzdovy system vratane strmenov, nie kotuce...
2. Opravte hodnotu vysky auta...
KANKUNEN
bez diesla.
ptr078
A kto je vlastne potencionalny zakaznik? Za tie prachy uz ludia pozru na nieco z d3 a nemusia vysvetlovat v krcme alebo susedovi co ta cupra vlastne je
Beefcake
Nie kazdy potrebuje mat to, co kazdy trtko, ktoremu staci bez rozmyslanie prist do salonu, lebo je to
"premia". Tym nechcem urazit normalnych majitelov d3.
Jox2157
A cena ? Nehorazna suma - naprosto zdrcujici ! 😯
adamzprahy
Já hledám něco rychlejšího, stylového a zároveň praktičtějšího. O znak na kapotě mi ani nejde. Jenže já se obávám, že si do Formentoru sednu a budu cítit stejný smrad plastů jako v Seatu a slyšet stejný hluk jako v Seatu. A pak budu souhlasit a zeptám se kdo si koupí ten předražený Seat? 😐

To ukáže až reálné vyzkoušení...podle těch stejných prvků interiéru i exteriéru s Leonem si nedělám iluze 😞
host60
Prosil bych příklad nějakého běžného hatchbacku s výškou 1151 mm 😲
webpaja
Je jich spousta, např..., nebo... a taky...
Beefcake
Max. tuzingom znizeny HH.
Beefcake
Celkom pekne vozidlo. Ziadna uniforma ako standardny koncern.
A okrem toho, na Mallorcu mam slabost 😊
kpt.Budha
Člověk by tedy čekal při představení aspoň nějakou fotku, ne tyhle rendery :no: Ale jinak auto pěkné, sice kotouče větší, jak kola (457mm v devatenáctkách, to asi ne). Ale jinak teda mají v paletě Atecu a úplně stejně velký Formentor, to je teda nabídka.
Dinar
Taky čučím, ateca, formentor, dvě stejně velká suv, dva jediné modely nové sportovní značky, to musí celé vést nějaký mistr marketingu... 😁
kpt.Budha
Tak dneska ve čtyři přenos z představení, tak že by skutečně reálné auto existovalo...
adamzprahy
Tak plán byl ukázat to naživo a o fotky a videa už by se postarali novináři. Bohužel chápu tu improvizaci...