Testy
Myslel sem si ze kdyz bych vystupoval z i8 a otevřeli by se mi dveře nahoru a nekdo me videl, ze bych se styděl. Ale tady je mi stydno jenom to vidim na titulce
Tak schválně, v čem by ses projel radši po městě, aby tě každý viděl.. v tomto, nebo v Multiple?
to je legrační, s tvojim pravopisem mě napadá spousta jiných věcí, za které by se dalo stydět, ale protože jsi moc rozoumku nepobral, samozřejmě řešíš důležitější věci 😁
Je to hnusné jak cesta do roboty. Aký zmysel má SUV-kabriolet? Už im načisto vynecháva...
Nebudu komentovat tohle konkrétní auto. Evoque kabrio je krasavec a bohužel asi dost vyprofilovaný na to, aby si ho někdo koupil jako hlavní auto. Myslím, že plechová skládací střecha by hodně pomohla.
Nač je auto s pohonem čtyř kol bez střechy? U Wrangleru to funguje celá léta a když někoho potkám v létě v liftovaném Wrangleru nahoře bez, jsem nadšený, stylovka jako prase.
Nač je auto s pohonem čtyř kol bez střechy? U Wrangleru to funguje celá léta a když někoho potkám v létě v liftovaném Wrangleru nahoře bez, jsem nadšený, stylovka jako prase.
....prosim neporovnavaj Wrangler....s tymto tu...iste uznas ze je to cosi ale uplne ine...
V jakém ohledu jiné?
Jestli nevidíš rozdíl mezi offroadem a golfem s trochu s trochu vyšší světlou výškou, asi nějak nechápu co tu děláš 😁 Ale už vidím, jak se v téhle kreatuře prohání někdo po amerických Prériích :😉
ano, rozdíl mezi SUV a off-roadem je nám asi všem znám. ale nenapadá mě nic bližšího, s čím auto lze porovnávat, zajisté uznáš, že vzhledově to víc připomíná "gazyka" než Golfa...
předchůdce byl Evoque convertible... prostě pseudoterénní auto se stahovací střechou. fakt mi to nepřipomíná Golfa.
předchůdce byl Evoque convertible... prostě pseudoterénní auto se stahovací střechou. fakt mi to nepřipomíná Golfa.
Vzhledově mi tohle připomíná Golfa, jen má trochu jinou světlou výšku. Ale ok.. proti gustu...
Vzhledově mi pětka připomíná X5ku😊 Já se tě nesnažím přesvědčit, abys to šel koupit, jen říkám, že když jsem se jakékoliv ženské ptal na názor na Evoque cabrio, nikdy jsem neslyšel nic než nadšení a že by ho brala všema deseti...
... šlo jenom o to, rozšířit nabídku SUV, to je evidentní. Kábro holt byla poslední neobsazená pozice, co jim zůstala.
úplně hnusný to není, jen mi není jasné, pro jaké země je to primárně určené. Na jižní Ameriku je to moc velký, jižní Evropa si asi vybere jinde a pro US to má malý motory. Tipuju si Čínu.
úplně hnusný to není, jen mi není jasné, pro jaké země je to primárně určené. Na jižní Ameriku je to moc velký, jižní Evropa si asi vybere jinde a pro US to má malý motory. Tipuju si Čínu.
Ta Multipla je taky špatná ale tam uvnitr v tom big akvarku aspon nejsi moc videt 😁. Tady trčim jak fištrón z Moravy co si přijel taky trochu zakorzovat do pařížský
Hele, už si zkusil kliknout na tlačítko reagovat ?
nechceš toho po něm trochu moc? 😉
Na jeho obranu si dovolím říci, že v některých mobilních prohlížečích to tlačítko chybí.
Tak nevím, vypadá to skoro jako kýblvágen. Jen škoda, že už to nemá rezervu na přední kapotě, retro pocit by byl ještě dokonalejší.
Co to je kyblvágen?
Tohle je hodně vybavený kousek, i s MG34. U základní výbavy vynikne podoba lépe: https😐/artebellum-v2-mini.s3-eu-west-1.amazonaws.com/…1a-1-780x520.jpg
Tak, tady se taky testují auta ve Full výbavě, tak jsem musel Karla trochu nalákat 😒]
Správná úvaha, ostatně tu MG34 by si dost zákazníků rádo přiobjednalo, mohla by být součástí nějakého cenově zvýhodněného Combat Packu.
Nebo pak packet pro špatné cesty, jako se to dá koupit ke Škodovkám😒br />http😐/www.nevingtonwarmuseum.com/…k-kubelwagen.jpg?…
To vis ze ju, ale v aplikaci to nefachá. Kabelka za 50 litru? Znám hlásku z rychlí prachy. Ja ti dam na kabelku za 40 papírů 😁
Keby z T Roc-u spravili riadne crossover-kombi (rozumej aspoň 600l + nejaká variabilita) predávalo by sa to ako teplé rožky.
Hmm, ale nie, oni vymyslia takúto chujovinu.
Hmm, ale nie, oni vymyslia takúto chujovinu.
v dnesnej dobe luxusu a nadbytku si mnohe veci kupujeme len tak pre radost, pre pocit aj ked casto si to snazime podporit racionalnymi argumentami, aby sme lahsie tahali prachy z kapsy alebo aby sme mali prupovidku pre susedov, ze ako to potrebujeme a ake to ma vyhody.
Pekné auto. Teší ma, že je dostatočne priestranné, do fiatu spider ani mazdy miata som sa nezmestil.
Konečne auto pre ľudí s bežnou výškou!
Dúfam, že sa bude dobre predávať, o par rokov ako jazdené by sa mohlo dostať do blízkosti mojej finančnej situácie.
Ďakujem VW, že sa do toho pustili! :yes:
Konečne auto pre ľudí s bežnou výškou!
Dúfam, že sa bude dobre predávať, o par rokov ako jazdené by sa mohlo dostať do blízkosti mojej finančnej situácie.
Ďakujem VW, že sa do toho pustili! :yes:
moc nevidím smysl SUV kabria, ale to už tu bylo řečeno dříve.
Co se mi mnohem více nelíbí je vysoký ponton karoserie a okénka o velikosti průzorů pancéřáku. Nebo bez oken ta horní část auta, prostě malá a nehezká. A pak, když se podívám na kola, tak si říkám, že se nějak vracíme do minulosti před vynálezem pneumatik, kdy auta jezdila na gumových obručích.
Co se mi mnohem více nelíbí je vysoký ponton karoserie a okénka o velikosti průzorů pancéřáku. Nebo bez oken ta horní část auta, prostě malá a nehezká. A pak, když se podívám na kola, tak si říkám, že se nějak vracíme do minulosti před vynálezem pneumatik, kdy auta jezdila na gumových obručích.
na mna posobi akosi menej divne ako otvoreny evoque ktory uz vyzera vyvlovene ako prevratena vana alebo nejaky vydlabany kybel ... tak ci onak krasavec to ale ani tu opat nie je a radsej by som videl nove scirocco alebo eos alebo beetle ako tento otvoreny T-roc.. ale chapem... doba si ziada uz len SUVecka a co najviac a v akejkolvek podobe 😐
Dyt kdysi jeste nez byly suv ci tojka ravka taky to byly skoro kabriolety a prodavaloseto takovy Nik Slotr byto možna ocenil....
No to nevím... co je třeba Mustang? Nebo MX-5? 370z? Dejme tomu Z a MX-5 jsou možná roadstery, ale Mustang je kabriolet, ne?
A nakonec dopadneme takto. Zvýšenej kabriolet. Irenko, já se ptám proč :no: :no: :no:
nejsem si jistý, má vůbec VW např. nějaké dvoudveřové auto? a je to nesmysl?
1. levné malé auto, typicky u VW to byly Fox,Polo, prostě základ, někomu to stačí.
2. sportovně založené auto, ať už vzhledem, nebo i charakterem auta. Prostě auto pro zábavu.
Dvoudveřový kabriolet? Ano, ale dvoudveřové SUV bez střechy? Ok, asi jsem staromilec, ale to auto v sobě skrývá mix toho horšího. Nemá dveře, nemá střechu, není ani do terénu, ani na okresky pro zábavu.. nevím k čemu je, to je celé 😁
pro mě tohle!!!!!
https😐/img2.auto.cz/…ull/5505450_.jpg
kdyby se dal aspoň koupit lift-kit na klasickou Carreru 😒
https😐/s1.cdn.autoevolution.com/…girlfriend_2.jpg
Takze tvoje otázka by stejně mohla znít "v čem je Troc lepší než Golf?"
V čem je lepší Troc než Golf ? Podle mne v ničem, je ve všem horší, až na tu světlou výšku pro určitou část kupujících.
Golf kabriolet je ale spíše stylovka, auto na víkendy, někam do tepla...Golfa kabrio si přeci nekupuješ, aby si v tom vozil děti do školy, nebo v důchodu jezdil do nákupáku či na chalupu.
Nebo mají doma chlapa s normálním autem 😒]
Ale abych jen neplival na to nase muzske pleme, je zase pravda ze dost z tech chlapu co nema koule na kabrio, ma v inventari motorku. 😄
A taky je tu ta třetí možnost.. že ti chlapi jezdí v autech svých žen 😁
Přijde mi to podobný jako tvrdit, že panoramatická střecha pro SUV je nesmysl. 😄
To je asi jediný smysl, co vidím a pak pro pár lidí, co se jim to zkrátka líbí, že je to jiné.
Od kolegů co mají děti slýchám další výhody směřující k vození/manipulaci s dětmi. A ani nemluvím o tom, že jsme národ chalupářů a rybářů...
Obojí má výhody i nevýhody. Většina běžných lidí nehledá nejlepší možné jízdní vlastnosti a tak není divu, že výhody SUV převažují, ale něco to stojí samozřejmě.