Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Luxusní Genesis zbrojí na evropské trhy. Klíčového muže přetáhl z Audi

Luxusní automobilka koncernu Hyundai/Kia intenzivně pracuje na svém vstupu do Evropy. Její řady posílí bývalý šéf prodejů Audi.
Zpět na článek
29. 9. 2020 16:44
Re: Karle - předběhls mě
Já přese vím, co máš - dobrá volba a vím, že nemusíš bychařit na korejcích. :)
Jinak to, o co bude levnější pak prohučíš až to budeš prodávat. Tak to s těmahle je.
Na znáček taky nehraju...jinak bych tam měl bejčka...za 2 mega příplatek.
29. 9. 2020 16:42
Re: SUV Genesis
jjviz já výše v porovnání s DS. Věřím, že Korejci budou poměrem cena/zboží lepší. Ale to nemusí stačit.
29. 9. 2020 16:41
Re: Re: Re: SUV Genesis
No, Korejcům aspoň věřím, že na autě zamakají. Nebude to navoněná bída ala DS. Tam můžou vtloukat kecy o prémiovosti lidem jak chcejí, když nemají co nabídnout. Myslím, že Genesis bude lepší.
Avatar - _Karel_
29. 9. 2020 16:30
Re: Karle - předběhls mě
V pohodě. Já vidím hodně pozitiv. Na znácek na kapotě nehraju, o to mi nejde. Korejci jsou spolehliví (i Genesis), měl bych auto co není na každým rohu, s parádním interierem, a nevěřím, že dráž, než D3. Chybějící image beru skoro za výhodu. Ale jinak - mám čerstvý auto, takže jen bychařím.
29. 9. 2020 16:25
Re: Re: Re: SUV Genesis
Nepojdu za cenu nemeckej premie. Pojdu skor korejskou cestou, ze za nieco nizsiu cenu od D3 ti daju absolutne vybavou nabuchany voz. Videl som nejake videa Genesis z USA a boli nieco pod D3.
Avatar - fOE
29. 9. 2020 15:29
Re: Re: SUV Genesis
Poziciovat jako premiovou znacku muzes klidne dacii, bude ti to k nicemu kdyz to neprijme trh. A jak nas zkusenost se stingrem uci tak trh to neprijme i kdyby to auto samotne ty kvality melo. Jednoduse zacatecnik cpajici se na prisne obsazeny trh se musi vydat cestou "stejne za min" nebo "vic za stejne", chcou-li prodavat a ne to mit jen jako bilboardovy imagemaker.
Stejne se prosadil Lexus v USA, "same for less". Az casem sel cenove bliz k premii. Bliz, ale snad do dnes ne az na jeji uroven, porad si drzi odstup.
Pokud korejci chteji byt "novi japonci", pak takhle. :-)

PS: To "pokud chteji prodat" je tam to zasadni. Ze stingra, na ktereho jsem se byl sveho casu poptat, jsem mel pocit, ze ho prodat snad ani nechteji. Neochota k cemukoliv.
Avatar - fOE
29. 9. 2020 15:16
Re: SUV Genesis
Co je tady, ze za produkt treba i premiove kvality, ale ne premioveho renome nechci platit plnou cenu jako treba za D3 (majici jak kvalitu tak i to renome, lety proverene zazemi atd.)? Mno vitej fostku ve svete zacinajich znacek a uplne normalniho spusobu jak se coby zacatecnik prosadit na trhu. Tezko muzu chtit za svuj produkt plnou cenu kdyz produkt samotnej neni a ani nemuze byt v prvni generaci plnej (produkt nerovna se jen to zelezo co si zaparkujes pred barakem, ale chte nechte i ten znacek na kapote a dalsi veci).
29. 9. 2020 14:49
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
29. 9. 2020 14:48
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
29. 9. 2020 14:39
Re: Re: Re: SUV Genesis
V Europe hej. Budu to tu mat tazke. Skor uspeju na US trhu.
29. 9. 2020 14:22
Re: SUV Genesis
A je to tady. Chtěl by hodně chleba a mastnýho ale za pár šupů.
KdyBY ta cena byla ...tak já BYch žral plnou hubou... :D
29. 9. 2020 14:21
Re: Re: SUV Genesis
Sejně je to na nic, i kdyby to bylo dobrý. Prodaj jich pár. Pak přijedeš na servis s něčím takovým a čuměj jak vyvoraní. Na díly čekáš. Musíme se zeptat...atd. BY není realita.
29. 9. 2020 14:18
Re: SUV Genesis
S wikipedií na mě nechoď.
A ano, díky fakt hustýmu kapitalismu bez dotací a regulí je tam kde je.
Ale věř mi, že je to jak říkám.
A nebo nevěř. A postuj wiki.
Je mi to fuk.
Ale správně je tam to, že byli super chudí. Dodám (nemusí pracně ověřovat) že naopak oblasti, které jsou dnes KLDR (tedy sever) byly před korejskou, (ale vlastně i světovou) válkou paradoxně nesrovnatelně bohatší, než tehdejší, převážně zemědělský jih. A je jedno, pod čí správou to zrovna bylo. Jižanům se říkalo "česnekožrouti. Nejen Japonci je tak titulovali. I lidi ze severu.
Pro ilustraci šílenosti jihokorejského režimu bych ti doporučil třeba film "Silmido" Je to zajímavý. Souvisí to v podstatě s Blue House Raidem - ale na druhou stranu.
Nebo únos Čche Jong Hwy, to je pecka. Ale starej generál Choi nevyměkl. Teda nakonec to podělal a vlastně dezeroval a je pohřbenej na hřbitově hrdinů v Pchyongyangu. Byl jsem u jeho hrobu.
FIST DIVISION RULEZ
..hele o Koreji nechci wiki. Je to trapný.
EDIT jestli ti Silmido přijde dost "prezidentsky demokratické" tak ti gratuluji a dál mi tady vkládej říkanky z wiki.
29. 9. 2020 14:16
Re: Re: SUV Genesis
Zial cena za Genesis premiova bude, pretoze samotny Genesis je pozicionovany ako premiova znacka. Na mainstreamove ucely sluzi Hyundai a Kia.
Avatar - fOE
29. 9. 2020 14:02
Re: SUV Genesis
SUV me nechavaji klidnym, ale cokoliv z klasiky me zajima pokud...
...cena, cena, CENA! nebude jako za premii. Nezazdete to kluci korejsti cenou jako u Stingru a zapiste si me do stejne by-rady hned za Karla. :-)
Avatar - pradeda777
29. 9. 2020 13:59
Re: SUV Genesis
Z Wikipedie......Jižní Korea je zřízením prezidentská republika s demokratickou formou vlády. Ačkoli po korejské válce patřila mezi nejchudší státy světa, od té doby její ekonomika zaznamenala rapidní růst a zařadila se mezi asijské tygry. Dnes je Jižní Korea plně vyspělým státem s ekonomikou světového významu a 11. nejvyšším HDP na světě.
29. 9. 2020 13:40
Karle - předběhls mě
a neber toto osobně.
Chtěl jsem napsat: BYkupci hýkaí, palcují a někteří i ejakulují. Tisíce nákupů hubou, v realitě to je samozřejmě další propadák. A palcema si ty auta taky nekoupíte, holoto. :-!
29. 9. 2020 13:38
Re: SUV Genesis
Tak do konce osmdesátek a možná i později byl v Koreji pravicový (kapitalismus) nejtvrdšího zrna. Až trochu fašistickej. Sny o "demokratickém jih" jsou jen bláboly. Režim byl srovnatelný s Peronovou Argentinou nebo Špaělskem. Kapitalismus Eikovi Ameriky zkřížený s (oprávněnou vzhedem k šílené KLDR) paranoiou, takový Mccartismus na druhou.
Tam se podnikalo. A jede to dál. Proto jim to jde. A to je fajn.
Poprosím tupce, co se vyjadřovali k mému překladu z Korejštiny, ať se již nevyjadřují a přijmou poučení, nebo si mě dají na hatelist. Nebudu se stydět ani omlouvat že toho (o Koreji) tolik vím. :-! a už vůbec ne kafralům, co neví nic.
29. 9. 2020 12:08
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - _Karel_
29. 9. 2020 11:38
SUV Genesis
Hlásím se coby by-kupec. Doufám, že do Evropy značka brzy přijde.