Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Kumulace objednvek
Autor si zjevně nepamatuje učivo základní školy. Bylo by dobré posílat články na odbornou korekturu. Napětí je ve voltech, proud v ampérech.
dr.Remorey
... V kuchyni, to je pro velmi zralé vztahy :D ja jsem se ženou 8 let a s*at bych chodil do lesa :-[]
pallas
keď vidím hrúbku toho matraca na hornej posteli, a hrboľaté spanie dole, to asi nebude nič moc..
matuS
chcel by som upozorniť na to továrenské tažné...to je fakt otras.
Mimochodom, v spojení s automatickou prevodovkou sa s tým dá ťahať iba okolo jednej tony. O dosť menšie autá dokážu ťahať aj vyše 1,8t.
Mimochodom, v spojení s automatickou prevodovkou sa s tým dá ťahať iba okolo jednej tony. O dosť menšie autá dokážu ťahať aj vyše 1,8t.
moje-auto
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
moje-auto
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Sdílení komentáře
Smysl má buď auto s kterým se dá zaparkovat i v klasických garážích (tedy s vyklápěcí nástavbou), nebo pořádnej obytňák, tohle je prostě divný.
Ford má povedený motor i převodovku, ale chybí 4x4.
Na 4,5* mi ten test přijde dost kritickej.
Jinak test docela fajn, chybí mi informace jestli topení je plynové nebo nafta a taky si mohl pan redaktor odpustit to tvrzení o zesíleném alternátoru s napětím 210 A
Mimochodem k čemu je tam zesílený alternátor ? Nabíjení baterek přece takovou spotřebu nemá aby je neutáhnul i ten standardní, a na svícení jsou určitě diody. Ale budiž
A jak funguje ta venkovní sprcha se zástěnou, to si s ní člověk čvachtá bláto pod nohama ?
- ak zastavíš v blate, tak si čvachtáš blato... vonkajšiu sprchu ako možnú výbavu majú aj "veľké" karavany
Zbytek jako sporák, topení apod tam je v obou případech stejný
Ad sprcha - jo venkovní máš u velkých karavanů jako alternativu když jsou na její použití podmínky. U toho Forda je to ale jediná možnost
Iste, že je možné nechať spanie len dole. Len potom ti ide kapacita na spanie na dve osoby. Teraz sú to 4.
ad sprcha - áno, je to ako píšeš. Ale karavan má 6,5 a viac metrov, toto má 5,4... treba niečo viacej dodať?