Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Tohle jsou nejhorší auta roku podle Clarksona. Je mezi nimi i jedna škodovka

26 komentářů

JirkaV8
Však VW group to je. To my víme, na tom není nic špatnýho. Že je Škoda podobnější na VW než na Bentley dá rozum. ;-)
Ada je zase tady
To je jasný a není na tom nic špatného. HORŠÍ JE NEPODAŘENÝ PŘEDEK toho Kamýku. Ten se vyloženě nepovedl. To VW si alespoň ponechává určitý standard, který neurazí ale ani nenadchne.
Machýrek
..tak nemohu posoudit, ale z toho co o DBX zatím vím, by mě nejvíc sr.alo, že nemá HUD.
Well-being
žvanila bere ještě někdo vážně?
webpaja
Žvanilů je dost kolem, u Clarksona se tomu s jeho erudicí a zápalem dá říkat v superlativech úplně opačně.
Dinar
Jeho pořady mají celosvětovou sledovanost, jeho twitter přes sedm milionů followerů.
K vzteku, co? :-[]
TondaSverak
Je to jenom bavič, lidem stačí málo..
webpaja
Bavič? Víš o něm vůbec něco? To, že umí u recenzí i pobavit je bonus, mnozí nechápou a ti ho mají za baviče.
Hammunasakra
Ale on je PŘEDEVŠÍM bavič + už tolik nebaví

Možná je i čas na (trochu předčasný multimilionový) důchod

TY pomlouváš a urážíš Vaculíka a JC je pro tebe vrchol = chyba je na TVÉ straně

Nic proti zábavě ála Jeremy, ale vrchol informací o autech = to fakt není a nikdy nebyl
ACE.
Je to tak, svého času to bylo celkem fajn, ale začalo to vadnout a hlavně o autech se člověk dozvěděl čím dál méně. Ale připouštím, už před lety to přestalo být pro mě zajímavé, tak třeba je to teď zase pecka :D
Dinar
Je to především propagátor motorismu, svobody, pravého liberalismu, kritik pokrytecké korektnosti.
Stačí si přečíst pár sloupků v The Sun, které roky píše. Že dokáže to podstatné vystihnout a podat vtipnou formou, to je jeho bonus a důvod, proč ho tolik lidí sleduje.
webpaja
Tak někdo radši falešné sobíky. Díky lidem jako JC jsou auta lepší, věřím, že po kritice DBX se inženýři podvozku budou chvíli drbat na hlavě a potichu přijde úprava.
lyon667
Možná právě proto, že je to show pro mainstream, a ne pro petrolheady. Mě osobně TG nikdy moc nebavil, na youtube se dají sledovat zajímavější kanály (Petrolicious, Doug DeMuro, Jay Leno atd.).

To samozřejmě neznamená, že s tím seznamem nemá pravdu. Jen bych tu M8 vyměnil za 1er 135i...
webpaja
Mám na to trochu jiný názor. Nikdo jiný než tohle trio neudělal pro popularizaci automobilismu ve světě za poslední dvě dekády víc.
Jejich formátu se mnozí snažili přiblížit, ale nefunguje tam základní vztahová chemie a většina pokusů skončila pod jejich úrovní nebo až trapně.
Pokud chci testovací fakta a ne se i bavit, pak naleznu spoustu kanálů na YT (Harryho garáž, JWW, Carfection atd). Ale trio vedené Clarksonem má u mě pořád status jedničky v tom, že dokáže zábavnou formou prezentovat auta a vše kolem nich široké veřejnosti.
Londonbridge
Tak nejak + Amazon ho zaplatil velkym sposobom myslim dostali za zmluvu spolu nejakych £ 160 mil. a plat ma okolo £ 20 mil. rocne + bonusy + reklamy + dalsie prispevky do TV,novin atd.
very nice... :-!
kari.laz
Blbé, když někdo může říkat to co si opravdu o autech myslí a přesto nemá o nabídky a auta k testování nouzi co a k tomu má tolik fanoušků, že se ti o tom nezdá.
KANKUNEN
Pro hloupého Clarkson hloupý.
Dinar
A o příspěvek níže hned jedna taková husa zakejhala. :D
ACE.
Pro hlupáky je ikona, většina vsak chápe, že je to především nadsázka šikovná pro kšeft a pobaveni.
webpaja
Která většina? Ta co se domnívá, že je chytřejší? Četl jsi někdy jeho články z Timesů? Než začneš psát o hlupácích, nejdřív si zjisti základní fakta.
ACE.
Co sis zase blbě vyložil, co je jako špatného na tom, že je to podle mě jeden s nejschopnějších popularizátorů motorizmu a současně schopný bavič. Pokud jeho slova považuješ za dogma nebudu ti to brát. Pokud si myslíš že jeho pořady nejsou na kšeft, je to tvoje volba, ale nic víc.....
webpaja
Za dogma? Kde jsem to kdy tvrdil? Naopak oceňuji nadsázku s jakou dokáže prezentovat jakýkoliv vůz, projevit nadšení, zklamání...

Vyjadřova jsem se jen k tvému: "Pro hlupáky je ikona, většina vsak chápe..."
ACE.
Vyjádřil jsem se špatně, říct že pro hlupáky je ikona, je opravdu zavádějící, mělo to být spíš že pro hlupáky je každé jeho slovo dogma, jelikož se jedná většinou o nadsázku a někdy lehkou provokaci.
webpaja
To je už trochu jiné. Jen dodám, že jeho ironie, nadsázka a vtipy nejsou pro ty nejjednodušší a obvykle mají hlubší myšlenku, než by se mohlo zdát.
ACE.
No vždyť to tak bylo myšleno, že se to nedá brát brát doslova. I když někdy bohužel zábava krapet ujela do pí.vin. Ale zase to je zase u toho že někdy šlo víc o tu zábavu pro masy, než opravdové hodnocení.
SKAY
Poslal Gréťe přáni k narozeninám :D