Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Aston Martin DB9: zvolen vozem snů ve Velké Británii

26 komentářů

Tomiss
... se asi budou od českých značně lišit:1.Škoda Octavia 2.Škoda Fabia 3.Škoda Roomster.Ne,dělám si srandu,ale v mém snu by Aston Martin byl určitě až za Ferrari.Co mě naopak udivilo,je 10.místo Fordu ve výrobci snů...to je skoro jako bezesná noc 😄 😄
Lonestarstate
Myslíš? A co třeba GT40, Mustang, Thunderbird, Capri,... :yes:
Tomiss
Dobrá nápověda...😉Já to bral trochu ironicky,když jsem viděl jaké automobilové značky jsou před Fordem.Ale ta GT40...to je pěkné snění. 😄
Cortina :yes:
Tu bezesnou noc z umisteni Fordu u Tebe naprosto chapu >😒] Jinak anglani jsou sice divny, ale co se tyka aut, tak maji celkem jasno :yes:
Tomiss
Já v tom mám taky celkem jasno >😒]
sakra, já furt hlídám nějakou akční nabídku a asi se špatně dívám - sleva věškerá žádná ... 😒 zatím..?!
Ferrari až na pátém místě,jenom bych zvažoval mezi lambem nebo astonem
RS 500 Cosworth...
Aktuální modelové portofilio Astonu bere dech, byť nejsem příznivcem natolik masivního sdílení viditelných dílů, jak Aston předvádí. A přestože jsou nové modely takřka dokonalé, plné ladnosti (nejmarkantnější rozdíl ve ztvárnění zádi) modelu DB7 nedosahují. Ale i tak :yes:
Sen vetšiny anglických mužů v českém podání.....že by Škoda Octavia II???
k tomu sa da len povedat "ano ano ano" :yes: aj ked troska by som to netypol,Bentley Continental GT jazdi po cestach viac..
schaba
Já s titulem auto snů naprosto souhlasím- ani ferrari,ani lambo,ani bentley, ani kdokoliv jiný se nevyrovná jejich osbitosti. Ferrari a Lambo má každý zbohatlík, který tomu ho.no rozumí a chce být viděn- už proto bych si ho nekoupil...
Ale ten podmiňovací způsob tam pasuje, neboť moje konto neodpovídá tomu,abych mohl vybírat mezi auty značek AstonMartin, Ferrari nebo Lamborghini >😁
CountachSV
jako ale já bych se toho lamba nebál.... >😁 :yes: takovej Countach nebo Ďjablo.... ani nemyslim, že by to zbohatlík uřídil čeče
DBS
Já bych sice dal na první místo AM DBS,ale DB9 je taky dobrá.A umístění Vanquishe na třetím a Vantage na pátém místě podtrhuje to,že Aston Martin je ve Velké Británii oblíbený.
:-! briti sou divni
DBS
A ty ještě divnější.
Kde je Superb ?!!!! :no: :no:
Ricardo
V * ale až přijde ten novej tak určitě DB9 sesadí >😒]
AM jsou krasny auta....muj sen vzdy bylo Ferrari ale kdybych mel ted na vyber tak bych nevahal a koupil jsi AM...proste to ma vice stylu😊
Hawke
Naprosto souhlasím. Taky bych šel do Astonu. Stylovější, krásnější a elegantnější auto jen těžko najdete. Ferrari má krásný typický zvuk, ale řeknu vám, že jsem potkal v tunelu Vanquish a ten zvuk bych Vám přál slyšet. Nic hezčího jsem snad neslyšel. Dodneška z toho žiju. 😄
Falco
Jj.. Aston má pořádnou dávku stylu
souhlas...vždycky jsem měl rád Ferrari, ale AM jsou kromě rychlosti taky o kráse a luxusu...
AM mam celkom rad ok auto 😉 ale racej bi som bral Porsche carerra gt,porche 911 turbo s,pagani zondu s alebo nieake ine dobre auto ale je to dobre auto v vybave a inych veciach :yes: :yes: :yes:
Falco
není co víc dodat.. 😄
Moje auto snů - Land Rover DISCOVERY 3 .